Konspirationsteori – USAs och Ukrainas neocons bakom Tjernobylolyckan för att destabilisera Sovjetunionen

Det som ledde mig in på spåret var en kvinna som heter Maria Sharapova, KANSKE världens vackraste kvinna som hjälper de drabbade barnen i Vitryssland, men bara kanske. Jag återkommer till den saken.

Tjernobylolyckan inträffade nära Kiev i Ukraina den 26 april 1986. Området bedöms vara förgiftat i 20.000 år. Olyckan började med ett experiment som inleddes med yngre forkare vid kontrollerna.

Jag frågar sig med viss konspiratorisk läggning: -Varför inleds ett farligt forskningsprojekt med just yngre forskare och varför just i Kiev i Ukraina och varför gick vindarna denna dag mot Ryssland?

Greenpeace uppskattar totalt antal döda av strålningen till 93000, medan en rysk studie räknar så högt som en miljon döda, s.a.s. ett tämligen stort folkmord om ex. CIAs underättelsetjänst med Henry Kissinger låg bakom, Kissinger som bevisligen mördat förr, ex. en Chilensk general som inte ville bli landsförrädare genom att inleda statskupp i Chile, samt genom beordringen av bombningarna av Hanoi.

70% av det radioaktiva nedfallet beräknas ha landat i Vitryssland som då tillhörde Sovjetunionen. Även Sverige påverkades av nedfallet eftersom vindarna denna dag gick i mycket märkliga banor. Svenska renar fick nödslakas och köttet kasseras. Stora områden kring kärnkraftverket evakuerades på befolkning. Området där Tjernobylolyckan inträffade kommer att vara farligt i hundratals, kanske tusentals år.

Sovjetunionen som upplöstes 1991 drabbades hårt. Ryssland, Ukraina, och Vitryssland som ingick i Sovjetunionen har fortsatt tyngts ner av kostnaderna för atomavfallshanteringen och för hälsokostnaderna för Tjernobylolyckan.

Om händelsen var en kallakriget-attack mot Sovjetunionen och har ett samband med dagens konflikt i Ukraina kan jag endast spekulera i, men om jag förstått Paul Craig Roberts rätt finns det knappast något mentalt friskt hos Washingtons neocons, vilka tycks fantisera om att inleda en kärnvapenattack mot Ryssland, enligt Roberts.

Om konspirationen visar sig vara verklig kommer den alltså sannolikt kunna spåras till förvirrade neocons i Kiev och sannolikt vidare till USAs neocons, kanske även till Svenska neocons som sannolikt även låg bakom, eller åtminstone var medvetna om, planen att mörda Olof Palme.

Huruvida Obama utgör en broms mot eskalering av konflikten i Ukraina eller sitter i samma båt som alla neocons kan man också spekulera i.

Organisationen ”Chernobyl Recovery and Development Programme” försöker enligt wikipedia hjälpa människor från drabbade områden tillbaka till ett normalt liv.

Tennisstjärnan Maria Sharapova har blivit utsedd till Goodwill-ambassadör för Förenta nationernas utvecklingsprogram och har donerat 210,000 US$ till ”UNDP Chernobyl-recovery projects”.

Om dessa pengar verkligen finansierar riktig hjälp eller finansierar destabiliseringen av området kan jag endast spekulera i. För att verkligen kunna veta måste man följa pengarnas väg, något för en grävande journalist/operatör.

Maria Sharapova har ett eget företag som tillverkar godis som heter Sugarpova, tyvärr har hon märkligt nog valt bo och betala skatt i USA, landet som invaderar land efter land med en fullkomligt extrem militärbudget.

Så även om hon först framstår som en vacker person så uppstår frågan om skönheten verkligen är äkta. Kanske är hon blott en omedveten pjäs i det sjuka schackspelet eller mer aktiv, vem vet?

Konspirationsteorin får mig att tänka på låten: Godis är Gott av Aston Reymers Rivaler – ”men käka aldrig knäck som kommer från Barsebäck”!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s