Kuckeliku – Mona Walter, en invandrarkvinna som hjälper hela Sverige att vakna

I denna artikel finner jag en invandrarkvinna med mörk fin hud som hjälper oss alla att vakna upp och se sanningen som den verkligen är. Här är direktlänk till youtube-klippet med Mona Walter. Att vakna upp – Kuckeliku – blir nu alltså väldigt enkelt för hela Sverige tack vare denna fantastiska invandrarkvinna. Något för alla feminister att ta del av dessutom.

Den chokladbruna kvinnan heter Mona Walter och kommer från Somalia och är särskilt intressant för Vetenskapliga partiet eftersom hon först blev ateist och sedan valde att följa Jesus kärleksfulla väg och idag kallar sig kristen, för hon tror på en kärleksfull Gud och en kärleksfull Gud får man tro på i Vetenskapliga partiet, även om man alltså inte får köpa hela religions-paketet rakt av och man får alltså inte hänvisa till religion eller ideologi som någon slags vetenskaplig sanning.

(Gud för mig, partiledaren, är ren kärlek, sanning, och enhet som leder oss alla till välstånd. Begreppet ”gud” för mig kan också vara något som en människa dyrkar och spenderar sin tid med. Gud som den medvetna skaparen av Universum tror jag helt enkelt inte på.)

I sitt eget land upplevde Mona Walter att religionen inte var så viktig. Hon levde i ett samhälle med socialism där tillgångarna fördelades mellan invånarna. Religiös tillhörighet var s.a.s. likt en stämpel i rumpan vid födseln, precis som jag helt respektlöst blev stämplad till ”kristen” mot min vilja.

(Trots att jag inte hade en aning om min ”kristendom” genom hela min uppväxt blev jag plötsligt beskattad av denna kyrka på min första deklarationsblankett helt utan förvarning. Ganska okristligt eftersom jag var skeptisk ateist till allt sedan jag avslöjade jultomen vid fyra års ålder.)

Nåväl. I Somalia delade socialisterna tydligen s.a.s. brödet lika mellan sig, precis så som Jesus förespråkar och såsom ideologin socialism förespråkar. Folk gick dessutom oftast ledigt och fritt klädda. Religionen förtryckte inte människorna. När landet genomgick revolt och när religiös extremism trängde sig in antar jag att detta förändrades snabbt och att religiösa rövarband tog över.

Jag frågar mig hur detta kunde ske. Vad gick snett? Varifrån fick dessa extremister pengar och stöd för att kunna kullkasta en socialism där människorna tydligen var relativt fria och lyckliga enligt Mona Walter? Ville folket i Somalia verkligen styras av skäggiga gubbar och sharialagar istället för att styras av socialism? Eller är det så att inte ens socialism kan hantera befolkningsökning i kombination med torka?

Svaret Mona Walter kommer med verkar vara att Koranen är ett stort problem. Hon citerar Koranen i videoklippet. Jo. Kanske är det så. För mig verkar det åtminstone vara en stor del av problemet, men jag tror att människor väljer att strida på den ena eller andra sidan av flera olika skäl, för jag tror ändå att människor år 2015 är intelligentare än att svälja hela religioner eller ideologier rakt av, även om jag givetvis kan ha fel, för grupptyck kan givetvis förvränga verkligheten för de allra flesta människor speciellt om de inte förstår grundläggande socialpsykologi.

Jag antar att Mona Walter blev kristen själv då hon befann sig i en välvillig grupp av kristna som ville hjälpa henne.

Så nåväl. När jag undersöker Mona Walters hemland Somalia via CIA ser jag att befolkningsmängden fortfarande ökar mitt i katastrofen. Barnafödandet ligger på en nivå av ca 6 barn per kvinna och befolkningen tillväxer med 1.75% per år, dvs. fördubbling av populationen på ca 40 år. Men av siffrorna antar jag att död i krig, slakt, svält och sjukdom ändå är ganska omfattande. Även Wikipedia har intressent demografi-information.

Resurserna verkar alltid bli knappa i Somalia vid svår torka. Med den exponentiella funktionens logik träffar alltså landet sannolikt bergväggen vid varje svår torka eftersom folket i Somalia alltså verkar avla barn likt kaniner.

Så. Jag undrar om inte sanningen är en blandning av kanin-avelsbeteende, svårare tider, människor som måste ge sig ut på rövarstråt i kombination med kortsiktiga fördelar i utbyte mot anslutningen till en religion, sannolikt även makthunger och sekterism som pricken över i.

Men för att vara rättvis mot Muhammed och Koranen så är det nog inte enbart Islam som kan leda människor snett, men även andra religioner och andra ideologier som uppstår i pressad situation, tror jag. Historien verkar peka på detta faktum. Frågan är faktiskt om även de svenska vikingarna en gång i tiden hade samma problem och att tanken på Valhalla efter död i krig kan ha haft samma funktion som tanken på 79 jungfrur i himlen för Islamister.

Människor som svälter eller på annat vis upplever försämringar är sannolikt beredda att följa vilken ledare som helst som lovar guld och gröna skogar, oavsett ideologi, om det kan ge mat på bordet. Det är sannolikt därför även en liten lustig mustaschbeprydd ”Hitler” eller en mullah som anser att otrogna ska slaktas, villigt följs av den sovande och religiösa skocken får.

Om man dessutom riskerar att bli dödad om man inte följer rätt religion eller ideologi såsom i ex. medeltidens kristna inkvisition, eller som i dagens sharialänder, är valet givetvis ganska enkelt för de som inte har samma mod att göra rätt, såsom Mona Walter har.

Nåväl, mod eller inte, alla dör en dag, vare sig de vill dö som fegisar eller som modiga hederliga människor och Mona verkar ha rätt energi för framtidens generationers väl.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Välj själv om du vill hoppas på mjöd i Valhalla eller att träffa på Mona Walter som en av 79 jungfrur i himlen eller enbart hoppas på ett gott eftermäle!

Annons

6 reaktioner till “Kuckeliku – Mona Walter, en invandrarkvinna som hjälper hela Sverige att vakna

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s