Landsförräderi? – Greenpeace Sverige infiltrerat av Tyska agenter?

Vetenskapliga partiet är grönare än något annat parti i Sverige, men varför i hela friden försöker Svenska Greenpeace påverka ett Svenskt företag, nämligen Vattenfall, att lägga ner tyska kolkraftverk?

Svaret de ger är att repetera att alla forskare är eniga om att de bör lägga ner, men de vägrar svara på varför just SVENSKA skattebetalare ska betala för nedläggningar av kolkraft i TYSKLAND.

Svenska politiker har till uppgift att fatta rätt beslut för Sveriges folk. Om Svenska företag på något vis bryter mot miljölagar ska givetvis Greenpeace agera. Annars bör givetvis Greenpeace agera för politiska generella beslut för miljön i Sverige och/eller EU, men absolut inte ge sig på enskiljda aktörer på en fri marknad när dessa följer lagar och regler!

Givetvis kan ju Greenpeace i Sverige vara mindre mentalt bemedlade och detta är i sig givetvis inte landsförräderi för inkompetens är givetvis svårt att inse om man är inkompetent på området som John Cleese helt riktigt poängterar.

Undersökningen av SÄPO om landsförräderi på Greenpeace bör givetvis försöka utröna individernas kontakter med Tyskland och eventuellt IQ-test.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s