Glada nyheter från Lugansk och Donetsk – Välfärd kommer strax till folket

I ett mail från Blushift.nu får jag den glada nyheten att de nya folkrepublikerna, valda direktdemokratiskt på valdagen med överväldigande majoritet av folket i Lugansk och Donetsk nu genomför bankreformer som sannolikt kommer gynna folket med ökad välfärd.

Det är givetvis inte lika glada nyheter rent ekonomiskt för finansoligarker där, ej heller för våra egna finansoligarker i EU som nu med skräck ser hotet från alla länder som befriar sig ur deras grepp, men jag hoppas ändå att finansoligarkerna strax kan vänja sig och t.o.m. glädja sig vid folkstyre och riktig demokrati även i resten av världen, för vetenskapliga undersökningar visar faktiskt att människor, både rika och fattiga, är lyckligare i mer jämlika samhällen.

Så om nu du anser att lycka är viktigt för dig och för kommande generationer, rösta då rätt i valet! Så vad är då rätt? – Jag anser att det måste vara ett parti som använder vetenskaplig metod, valsamverkar brett i en regnbågskoallition med alla partier genom ex. Valsamverkanspartiet och som tänker långsiktigt på oss alla och på framtidens generationer.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s