Ny betydelse av ordet ”islamofobi” samt nytt ord ”islamonaiv”

När jag läser artikeln De verkliga islamofobernas dilemma inser jag att ordet islamofob numera kan ha två betydelser.

Dels de som har överdriven rädsla, dvs. ”fobi”, mot Islam, men även de som har fobi mot att beröra ämnet ”Islam”.

I Vetenskapliga partiet får vi då alltså anses ha en fobi mot sekten Islam eftersom vi tror att den, precis som vilken sekt som helst som låst in sig i en fastfrusen ideologi, är dålig för framtidens generationer.

Vetenskapliga partiets islamofobi är alltså egentligen en sekt-fobi där de flesta politiker och religiösa ingår i sina fastlåsta föreställningar.

Men Vetenskapliga partiet saknar alltså beröringskräck och vågar läsa Koranen och citera den samt länkar ibland till avhoppade sektmedlemmar, och numera Islamofober, som varnar oss andra medmänniskor för Islam.

Men frågan återstår – Vad kallar man en person som köper en sekts förklaringar av verkligheten rakt av och INTE lyssnar på avhoppade sektmedlemmar? Kom gärna med förslag!

Egna förslag är ”islamonaiv”. Den som själv är Islamist och läser och tror på stroferna är alltså inte ”islamonaiv” eller ”islamofob”, endast sektmedlem, naiv eller ej, men den som tror på den sektmedlem som ljuger dem rakt upp i ansiktet om Islam i syfte att gynna den egna sekten är alltså Islamonaiv.

Mona Sahlin är ex. inte ”islamofob” vare sig i den första betydelsen eller den andra, men alltså synnerligen ”islamonaiv”, ja, så vida hon alltså inte är en islamistisk agent betald av Saudiarabien och de facto känner till vad Islam verkligen står för, men har till uppgift att ljuga, förtiga och skönmåla sekten Islam.

…Hmm… Helt vanlig korruption? Jo. Det skulle faktiskt kunna förklara en hel del av den förda politiken och hur vi bör rösta för att få ordning på det hela…

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Ny betydelse av ordet ”islamofobi” samt nytt ord ”islamonaiv”

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s