Glada Nyheter – Nu kan du öka både din anonymitet och din påverkanskraft

Vi, folket, är den kraft som kriminella makthavare fruktar mest av allt och riktig demokrati är det medel vi kan använda för att koncentrera vår kraft på rätt sätt, anonymt eller öppet.

Strax till lösningen men nu till problemets kärna!

P.g.a. att olika sociala medier (sociala filter), såsom de välkända Facebook och Twitter, samt olika bloggportaler, har olika politiska och ekonomiska agendor och olika grad av hederliga avsikter kan vi tyvärr inte garantera att Vetenskapliga partiets inlägg alltid visas för dig genom sådana sociala filter, ej heller att de visas korrekt.

Detta gäller givetvis inte enbart Vetenskapliga partiet men även alla andra bloggare som skriver kontroversiella bloggposter som ogillas av den sittande makten.

Dagens makthavares agenda och den media som är deras lydiga verktyg är nämligen varken sanningsökande, vetenskaplig eller human ännu, ej heller legitim. De blandar medvetna lögner med sanningen för att dölja sitt brott mot mänskligheten och gynna olika intressenter som betalar för sin egen publicering.

Deras gemensamma agenda är inte att betraktas som demokratisk ännu pga. flera olika faktorer, ex. polisens missriktade utredning av palmemordet, Dekorimamannens placering i riksdagen, Socialdemokratiska polisers ouppmärksammade död i Estoniakatastrofen, intern borgerlig skrämsel-retorik om ”ska kulan komma inifrån?”, svenska ledande politikers deltagande i den hemliga Bilderbergruppen, fyraprocentspärren som försvårar för nya initiativ i svensk politik, frånvaro av direktdemokratiska folkomröstningar som dessutom inte är bindande, orättvisa och lögnaktiga kampanjer vid folkomröstningar, odemokratisk mandatfördelning efter valen där små partier får färre eller inga mandat än de stora partierna, etc. etc.

Pga. detta odemokratiska beteende från makthavarna kan vi ej heller lova att dina prenumerationer på partiets utskick garanterat kommer till dig via din gratis web-mail som kontrolleras, direkt eller indirekt, av just sådana makthavare.

Så nu till lösningen!

Var positiv! Vi har ännu fria val. Du kan alltid titta in direkt i Vetenskapliga partiets blogg, gärna via en länk som du har på din egen blogg! Kommentarer i bloggen som du kan läsa har vi bevisligen tagit del av.

Var glad för du kan dessutom vara helt anonym. Vill du vara anonym när du kommenterar, vilket kan vara brukligt om du vill skydda familj, vänner eller anställning, skaffar du dig helt enkelt ett alias (dvs. ett påhittat namn) och en anonym e-mailadress innan du kommenterar eller prenumererar på våra utskick.

Det är en glad nyhet att du dessutom kan vara extremt anonym om du vill det. Vill du ha ännu högre grad av anonymitet kan du helt enkelt logga in på en separat dator för anonymitet som du köper anonymt.

Tejpa då gärna för kameran och koppla gärna ur mikrofonen samt installera en passande Linuxversion som du sedan inte uppdaterar! Var dock väl medveten om att det kan finnas ytterligare hemliga mikrofoner och dold hårdvara i moderna datorer! Tre lager aliminium med plast emellan kan dock emellertid skärma av den anonyma datorn likt en ”Faradays bur” när du lagrar den i ditt hem eller ännu hellre på en annan plats långt ifrån din eller andra vänners mobiltelefoner. Detta kan dessutom skydda din dator mot solstormar.

För en hög anonymitet kan du desutom logga in via olika hotspots och gärna bära olika typer av maskering för att undvika övervakningskameror, samt undvika din egen mobiltelefon när du gör detta. Då ökar dina chanser för anonymitet och det är dessutom lite spännande.

Undvik dessutom kontakt med människor under dessa sessioner! Använd dessutom en annan vokabulär än vad du normalt använder på nätet, för även detta kan säkra din anonymitet!

Vi rekomenderar att självsäkra människor med mod att deltaga med full kraft med verkligt namn och bild eftersom mängden av sådana individer stärker mod, styrka och handlingskraft hos fler, vilket vi anser i sin tur stärker demokratin och yttrandefriheten långsiktigt.

Genom direkta länkningar/trackbacks/pingningar från en egen blogg, istället för att använda sociala medier, ökar du dessutom relevansen i sökmotorer som inte filtrerar dina sökresultat, som ex. DuckDuckGo.com en utmärkt sökmotor som dessutom har en renodlad html-variant.

Du minskar dessutom samtidigt relevansen för styrd dålig media genom att inte länka till den. Styrd dålig media styrs nämligen ofta av omedvetna idiologiskt hjärntvättade eller rädda människor, samt av fåtalet kriminella aktörer.

Dessa aktörer undanhåller de versioner av sanningen som exponerar kriminaliteten, ofta med kontrollord som ex. ”konspirationsteoretiker” för att du inte ska undersöka olika mer eller mindre sannolika versioner av sanningen. Men var vaksam! Dessa aktörer publicerar dessutom fullkomligt makabra och osannolika konspirationsteorier anonymt eller genom agenter just för att kunna vederlägga och kritisera ”konspirationsteoretiker” och leda dig tillbaka till den allmäna lögnen med till synes gångbara argument.

Men söker du sanningen kritiskt och metodiskt och mediterar regelbundet kommer du dock se att sanningen enkelt slår hål på många av de lögner dessa aktörer vill upprätthålla.

Kan mainstream-media verkligen vara så jävliga att de ljuger? Jodå. De kriminella makthavarna och deras lydiga lakejer styr de lättledda fåren som ännu inte funnit modet att frigöra sig och de lockar dem till ondska genom olika former av belöningar och bestraffningar. Rädsla är det som möjligör denna typ av styrning. Därför är regelbunden meditation, vilket ökar mod och vakenhet, ett krav för alla medlemmar i Vetenskapliga partiet.

Så nu, gott folk! Välkommen att finna ert mod!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s