Glad nyhet – Det blir nu allt enklare för våldtagna kvinnor alla att välja alternativ media

Vad anser du är värst, oförskämdheter skickade anonymt över Internet eller våldtäkt? – Svaret är ganska uppenbart för de allra flesta, men tydligen INTE för mainstream-medias journalister!!!

Man undrar om det verkligen är sant.

Den glada nyheten är dock att man nu alltså kan stödja våldtagna kvinnor genom att helt bojkotta mainstream-media, sluta läsa den, sluta länka till den, uppmuntra fler att undvika mainstream-media och börja läsa och stödja alternativa medier samtidigt och på så vis hjälpa våldtagna kvinnor och genom politiska åtgärder effektivt minska våltäkterna mot kvinnor i Sverige.

En rimlig politik måste alltså gynna invandring av de människor som har respekt för kvinnor och människor som har humana värderingar som kan integreras/assimileras i Sverige och samtidigt stoppa invandringen av människor som saknar respekt för kvinnor och skapa återvandring av dessa individer till en kultur där detta tydligen är en del av normalt beteende.

Som det jämställda, vänstervridna och miljöinriktade parti Vetenskapliga partiet faktiskt är, pga. vetenskapliga bevis, tycker vi att det är synd att Miljöpartiet och Vänsterpartiet har människor i sina partier som förstör för kvinnor. Vi är helt enkelt besvikna på er tills sådana individer uteslutits ur era partier eller att dessa individer gjort enormt stora och uppriktiga uräkter i media för sitt beteende.

Vänsterkrafter och miljökrafter behöver bättre publicitet och riktiga språkrör med förstånd!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s