Glada Nyheter – Varför demokratin i Ryssland överlevde maffians attack

Den demokratiskt valde Vladimir Putin, som dessutom verkar stötta upprätthållandet av den folkvalda demokratin i östra Ukraina, kunde sannolikt inte avsättas genom ytterligare ett av USA-maffians försök till statskupp.

Här finner ni mer om saken från Blueshift: ”Varför Imperiets försök till statskupp i Moskva i våras misslyckades

Varför jag skriver ”maffia” är givetvis att saken är kriminell, precis lika kriminell som Henry Kissingers mord på den general som inte ville genomföra statskupp Chile. Det som är än mer anmärkningsvärt just nu är att detta pågår mot självaste Ryssland, en nation som är bestyckad till tänderna med atombomber och vätebomber.

Detta försök till statskupp är alltså ett verk av en kortsiktigt girig maffia som givetvis bör låsas in på mentalsjukhus på livstid eller avrättas av vilken säkerhetstjänst som helst som vill rädda planeten från total förintelse. Den säkerhetstjänst som inte verkar för att åtgärd vidtages mot denna maffia är alltså de facto ett hot mot hela mänskligheten.

Lösningen heter att vi givetvis röstar för de partier vars ledare INTE sitter med i Bilderbergruppen, ledd av välkända mördare såsom Henry Kissinger, samt är för ett utträde ur det agressiva EU och absolut vill hålla sig utanför NATO.

Vetenskapliga partiet är GIVETVIS ett sådant parti. Att inte fler partier har en sådan moraliskt korrekt hållning gör oss faktiskt väldigt besvikna på dem. I all välmening, gör det enda rätta!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s