Hur förändrades politiken i Socialdemokraterna efter palmemordet?

Ja. Det är en fråga som är intressant att ställa sig och även intressant att försöka besvara så vetenskapligt jag kan med de fakta jag funnit. Det kan även vara bra att meditera för ökat lugn om information på något vis tenderar att chockera dig som läsare.

Sammanfattningsvis måste nog Olof Palme nog betraktas som den siste i en rad av socialistiska partiledare i Socialdemokraterna och att han otvivelaktigt var en riktig socialist och riktig demokrat, ser ni här i ett Youtubeklipp som belyser varför Olof Palme själv ansåg sig vara en demokratisk socialist.

Påståendet om att Olof Palme bör betraktas som den siste av partiledarna i Socialdemokraterna som var en riktig socialist och en riktig demokrat kan säkert också accepteras av de allra flesta som undersöker de beslut som tagits av Socialdemokraterna efter hans frånfälle, beslut som de facto tagit Sverige allt närmare Europas förent stater, det som allt mer liknar det orättvisa USA som Olof Palme ogillade i youtubeklippet ovan, dvs. det vi idag kallar för EU.

Om man dessutom undersöker den riktiga betydelsen av begreppen socialism och demokrati och även direktdemokrati på djupet blir saken givetvis ännu mer tydlig.

Att det stora folkflertalet och samhället gynnas av en hög grad av socialism genom en högre nivå av upplevd lycka är redan bevisat vetenskapligt och därför är det en del av Vetenskapliga partiets politik.

Folkstyre, dvs. demokrati, betyder i princip att människorna formar politiken i sitt eget intresse. En hög grad av demokrati innebär att folket har tillgång till relativt objektiv och balanserad information så att de kan förstå vad som pågår, samt sedan kan påverka politiken direkt och indirekt i sitt eget och hela folkets bästa intresse och att dessutom representanterna uppfyller hela folkets önskningar så gott det går och inte sätter sig över folket.

Pga. EU-medlemskapet minskar de facto demokratin i Sverige. Socialistiska reformer kan inte genomföras i landet utan att landet hamnar i skuld, detta pga. frihandeln och risk för kapitalflykt. Varje parti som är för EU-medlemskapet och frihandeln är därför inte enbart att betrakta som extremkapitalistiska men även att betrakta som odemokratiska.

Ingvar Carlsson kan inte betraktas som en socialist, ej heller som en demokrat, eftersom han propagerade för Sveriges EU-medlemskap, stödde en obalanserad informationskampanj för EU, mot folkets och de egna partimedlemmarnas vilja, dessutom sida vid sida, med Moderaten Carl Bildt.

Möjligtvis fanns det fler socialister med stort inflytande i Socialdemokraterna, såsom Anna Lindh som också mördades, och kanske finns det fortfarande en minoritet av socialister i Socialdemokraterna, även om trenden är tydlig för partiets sjunkande popularitet allt sedan dessa två svenska ledande socialister mördats och socialismen nu har försvunnit ur Socialdemokraternas realpolitik.

Ofta beskylls Miljöpartiet för Socialdemokraternas högervridning, men då är det viktigt att komma ihåg att Miljöpartiet inte alltid varit ett parti som dragit Socialdemokraterna höger ut och inte alltid envist trilskats med det socialistiska Vänsterpartiet.

Miljöpartiet startades visserligen av en folkpartist, men partiet var vid uppstarten en skarp kontrast till alla partier som i princip spottade på tanken om god miljö som ett viktigare grundmål än både jämlikhet och kapitalism.

Alla socialdemokratiska partiledare efter Olof Palme har alltså varit för EU-medlemskapet som leder till mer ojämlikhet mellan EUs medborgare, alltså är de att betrakta som allt annat än socialister, men för att vara rättvis är partiledaren och inriktningen ändå vald av medlemmarna i Socialdemokraterna, så man måste fråga sig vad som skett med själva medlemsunderlaget när de envisas med att välja borgerliga ledare och borgerlig politik! Detta är en fråga som även måste ställas till Miljöpartiet.

Jag anser att det som skett i svensk politik är en generell högervridning av hela det politiska spektrat och sannolikt en medveten utmanövrering av socialism inom både Socialdemokratin och inom Miljöpartiet, fastän det är uppenbart att demokrati och socialism är principer som rimmar väl med god miljö om man långsiktigt håller nere konsumtion och population och på så vis kommer i balans med naturen.

Jag tror dessutom man kan finna en koppling till högervridningen med de uppköp av svenska kända medier som skett. I flera av dessa medier kan man finna en retorisk likriktning med amerikansk högermedia i de ord som används när Sverige invaderar ex. Afghanistan tillsammans med USA, ett fullskaligt krig med en krigsglorifieringsretorik som givetvis hade varit helt otänkbart för vår fredsälskande Olof Palme; ”our boys”, ”våra pojkar”, ”our troops”, ”våra trupper” även om sanningen är att det handlar om fåtalet välbetalda soldater istället för ett brett folkligt försvar, vilket vi hade på Olof Palmes tid, ett svenskt totalförsvar som fokuserade på att försvara Sverige och absolut inte invaderade andra länder.

Förändringen som skedde i Sverige efter palmemordet finns väl beskriven i denna dokumentär via youtube, Novemberrevolutionen. Personligen spekulerar jag i att Kjell-Olof Feldt ljuger i dokumentären om Olof Palmes ointresse för Sveriges ekonomi. Om jag har fel och Olof Palme var uppgiven vid något tillfälle var det sannolikt för att han fann sig omgiven av korrupta högerinfiltratörer och kanske hade han redan gett upp eller planerade han att ge högerinfiltratörerna på pälsen ordentligt och offentligt för att sedan möjligtvis kunna rensa upp och återta kontrollen för Sveriges medborgares väl.

Vi ser alltså en mycket tydlig högervridning av Socialdemokraterna och Miljöpartiet som skedde strax efter att den s.k. Dekorimamannen sågs med pistol och walki-talkie av två finska flickor på Olof Palmes mordplats strax innan mordet.

Hur högern har lyckats gå i land med detta, som för mig liknar en planerad statskupp i lönndom, är faktiskt något märkligt och jag uppmanar verkligen alla bloggare att gärna belysa saken för en rimlig reaktion borde rimligtvis istället vara exakt det omvända för varje person som vill värna demokratin, dvs. att mord på Sveriges statsminister INTE ska löna sig. Jag frågar mig helt stilla om rädsla möjligtvis kan förklara högervridningen, men finner även det osannolikt? Vanlig dumhet verkar mer logiskt, sannolikt orsakad av allt för högerstyrd media.

När stora delar av poliskårens socialdemokrater på facklig resa sedan går under i Estoniakatastrofen, lustigt nog på väg till Dekorimamannens hemland, och Mona Sahlin vill övertäcka vraket med tjock betong, vilket förhindrar att verklig utredning kan fortgå, blir saken givetvis än mer märklig. Man kan spekulera i om det ligger fler graverande bevis på havets botten? Kanske ligger svaret i polismännens väskor? Eller var de bakbundna i sina kojer? Vem dök på vraket efter olyckan på vems uppdrag och varför? Frågorna hopar sig.

Att både Mona Sahlin och Stefan Löfvén dessutom deltagit i Bilderbergruppens hemliga och odemokratiska möten är värt att notera eftersom Bilderberggruppen letts av Henry Kissinger, f.d. utrikesminister i USA, som bevisligen låg bakom mordet på den general som vägrade inleda statskupp i Chile mot den socialistiske Salvador Alliende. Henry Kissinger låg även bakom Hanoi-bombningarna som Olof Palme jämförde med Treblinka, något som sannolikt besvärande Henry Kissinger med judisk bakgrund.

Slutligen rekommenderar jag att ta en titt på Stefan Löfvén i detta förstamajtal! Den politik han beskriver för framtidens fattiga i Sverige är allt annat än socialism. Det är inte ens mittenpolitik. Det är de facto mer högerpolitik än Moderaterna själva någonsin kunna drömma om. Beskrivningen om vad som ska ske med ungdomar och invandrare är i mina ögon och öron så makaber att man tappar andan. De ska alltså få röja sly till allt lägre löner.

Jag vet inte hur andra socialister agerar inför dessa faktum, men jag kan tala för mig själv. För mig har alltid jämlikhet i balans varit en fullkomligt naturlig självklarhet och jag blev heller inte förvånad när jag fann att det dessutom bevisats vetenskapligt att människor är lyckligare i mer jämlika samhällen.

Jag beslutade att gå ur Miljöpartiet efter en intern direktdemokratisk folkomröstning med bristfällig föregående saklig diskussion. Beslutet av högermajoriteten i Miljöpartiet blev att inte ha ett utträdeskrav ut ur EU i sin politik. Sannolikt har socialister lämnat Socialdemokraterna av samma anledning om de förstått den omöjliga ekvationen.

Oavsett hur stora Sverigedemokraterna kommer bli innan de får regera, eller om de andra partierna vaknar upp ur sin slummer innan dess, kommer SD sannolikt drabbas av exakt samma öde när även deras politik kommer leda till exakt samma resultat som vilken annan frihandels-politik som helst, nämligen fattigdom även för pensionärer eftersom skatten, som finansierar pensioner, dessutom måste tryckas ner p.g.a. frihandeln.

Så lösningen för riktiga socialister och demokrater är, som jag ser det idag, endast Vetenskapliga partiet.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

11 reaktioner till “Hur förändrades politiken i Socialdemokraterna efter palmemordet?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s