Låt den lilla söta kaninen leva! – Rösta på Vetenskapliga partiet!

Andreas Gustavssons artikel ”ETC – Ska Coca-Cola bestämma vem som får äta sig mätt?” påminner mig lite om en kampanj för länge sedan.

Den absurda kampanjen gick ut på att det var synd om en söt liten kanin som skulle slaktas om innehavaren till kaninen inte hade råd med mat till den. Människor kunde köpa muggar med kaninen på. Vad som fattades var väl blott att företag fick synas på sidan så hade likheten varit total.
Det som skett är att EUs frihandel skapat extrem rikedom och extrem fattigdom, samma fattigdom som gjorde Olof Palme till socialist när han såg den i USA.

Problemet med svinnet har repeterats i media av eliten. De flesta individers reaktion har varit bestörtning, denna har varit planerad. Eliten har sedan presenterat sin lösning, nämligen fattig-varuhus. Lösningen är kortsiktig och beror på de sittande politikernas inkompetens.

För riktiga vetenskapsmän, dvs. människor med hjärnceller innanför pannbenet, sådana som vi citerar under ”citat om population”, vet att orsaken till dessa märkliga beslut rätt och slätt heter överbefolkning.

Fattig-varuhus och ännu mer invandring av hungriga båtflyktingar som skaffar tolv ungar per familj är givetvis inte en långsiktigt godtagbar lösning på problemet. Det behöver man inte vara raket-ingenjör för att inse.

För att ge ett enkelt bevis, kort och lättfattligt för ETC: Youtube – Om vad tillväxt ledde till på Påskön och vad tillväxt kommer leda till varthelst den börjar dyrkas.

Så Andreas Gustavssons idealism (och ETCs) om hur alla ska få allt tillsammans med mer invandring och med kulturer som envisas med att skaffa tolv barn per familj i varje generation, är givetvis en fantasi som leder till mer lidande på lång sikt och som vi inte tillåter oss att ha i Vetenskapliga partiet.

Här är det långsiktiga, positiva och humana lösningar för framtidens generationers väl som gäller så att alla små söta kaniner kan få leva och i får en natur med en rik fauna som är i balans med mänsklig aktivitet.

Vänsterpolitik kan skapa välfärd och lycka i samhället. Det är vetenskapligt bevisat, men det innebär ändå att man måste skapa detta inom den gröna ramen för vår naturs behov eftersom vi är beroende av naturen.

Sammanfattingsvis för att göra det enkelt för de intelligentaste på ETCs redaktion: Låt den lilla söta kaninen leva! – Rösta på Vetenskapliga partiet!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s