Glada nyheter för SD – Maria-Pia Boëthius verkar arbeta för Sverigedemokraterna

I sin artikel via vänstertidningen ETC skriver Maria-Pia Boëthius ”Fascismens innersta kärna finns hos SD” och jag tror att detta sätt att försöka förnedra SD, samtidigt som man verkar för extremisters invandring, faktiskt gynnar både SD och defactorasism.

För att förstå vad fascism är måste man först undersöka ordets betydelse. Det ingår dessutom i en demokrati att vara så hövlig man bara kan, för hur ska man annars kunna förstå varann, eller kunna ändra uppfattning när man har fel och samtidigt kunna behålla en hälsosam fredlig diskurs som leder till positiv konstruktiv och utvecklande politik?

Det jag förespråkar är alltså exakt det Jürgen Habermas förespråkar, dvs. deliberativ demokrati.

Så nu alltså först definitionen av fascism. I deliberativ ordning låter jag Hamed Abdel Samad, en f.d. muslim, definiera om Islamism kan ses som en fascism.

Jag väljer att citera bitar ur definitionen av Fascism från Wikipedia och kommenterar mellan mina citat:

”I överförd bemärkelse har icke-demokratiska styrelseformer som betonar våldets rätt över demokratin och friheten kallats fascistiska.”

Inget parti i riksdagen är egentligen icke-demokratiskt enligt definitionen av demokrati och endast V och SD var alltså riktigt demokratiska och motståndare till det massiva våldet mot Afghanistan, ett krig som startades utan att tillfråga folket vare sig i Afghanistan eller i Sverige.

”Forskare inom området har något olika definitioner av vad fascism är. Samlande är dock nationalismen, totalitarismen och den antidemokratiska inställningen som utmynnar i ledarprincipen … där man enligt den fascistiska teorin väljer den bäst lämpade mannen att oinskränkt styra staten.”

Enligt denna definition drabbas inget riksdagsparti idag, och vad gäller nationalismen drabbas väl i princip enbart SD delvis. Vänsterpartierna har tagit bort sin vänsternationalism numera. Nationalism kan visserligen alla med flaggstång eller svenska landslagets fotbollströja anklagas för.

”Vissa lägger även till konservatismen; ett exempel på detta är sociologiprofessor Göran Dahl vid Lunds universitet, som forskat inom radikalkonservatism och fascism, och som enligt honom står nära varandra rent ideologiskt.”

Jodå de konservativa partierna, Kristdemokraterna, Centerpartiet och Alliansen i Tyskland var ju faktiskt de partier som valde Hitler till rikskansler 1933 när han hade 43% av det tyska folkets stöd innan han kuppartat avskaffade demokratin. Att fascism och konservatism hänger samman är sannolikt det faktum att krig lönar sig kortsiktigt för många rika konservativa människor. Hur det kan vara ”nationalistiskt” med imperialism/globalism genom invasion, vilket ledde till total förstörelse av det egna landet, framgår dock inte.

”…Mussolini avvisade de nazistiska tankarna på ”herrefolket” och den ”ariska rasen” och som den norske historikern Karsten Alnaes formulerat det: ”I detta sammanhang håller sig Mussolini till Hegel: ‘Individen är intet, staten allt’”. För den italienska fascismen var folket först och främst en historisk enhet medan den för nazismen var en biologisk. Då fascismen till sitt väsen var revolutionär har även benämningen ”högerradikalism” använts.”

Här har alltså SD, likt Mussolini och alla andra riksdagspartier, avvisat de nazistiska tankarna på ”herrefolket” och den ”ariska rasen och dessa tankar rensas alltså bort ur SD med jämna mellanrum. Fokuset ligger inom SD istället mot den fascistiska sekterismen och alla olika raser medverkar helt tydligt i SD. Så de partier som har ”öppnat sitt hjärta” för mer fascistiska former av invandring som skapar motstånd både hos de som flytt detta, men även hos svenskar, är alltså i detta avseendet de fascistiska partierna, eftersom de väcker dessa känslor av motstånd.

”Den amerikanske historikern Robert O. Paxton ger en arbetsdefinition av fascism som ”en form av politiskt beteende som markeras av en besatthet med samhällets förfall, förnedring eller förföljelse och av en kompenserande dyrkan av enhet, energi och renhet, i vilket ett massbaserat parti av hängivna militanta nationalister som arbetar i ett olustigt men effektivt samarbete med traditionella eliter överger demokratiska friheter och eftersträvar sina mål av intern rensning och extern expansion med våld och utan etiska och lagliga begränsningar.”

Paxtons definition av fascism påminner mig faktiskt mest om Israels beteende och här får alltså alla Israelvänliga partier bära benämningen fascister, inkl. SD. Enligt Paxtons definition av fascism anser jag att V och MP är minst fascistiska av riksdagspartierna eftersom de regelbundet fördömer Israels externa expansion, men samtidigt fördömer de inte den hängivna fascistiska delen av muslimerna som stödjer salafisterna, d.v.s. de som ser sig som renare och överlägsna, ex. kallar de kvinnor som inte ber slöja för horor, eller ser ned på demokratin och vill expandera sin sekt. SD och sjuklövern har i detta fall enbart valt sida för sin fascism.

Mussolini själv beskrev fascismen 1932 som:

”negationen av socialism, demokrati och liberalism”, och som ett tillbakavisande av de ”demo-liberala” idéer som hade sitt ursprung i franska revolutionen 1789”

Här ser vi tydligt att Mussolini är en tydlig högerpolitiker och eftersom varken Miljöpartiet eller Socialdemokraterna längre kan betraktas som vänster, pga. positiviteten till frihandeln , vilken leder till extrem högerpolitik socialpolitiskt, så är det endast Vänsterpartiet som inte är ett fascistiskt parti enligt denna definition, om de driver Ut ur EU aktivt. Här faller även SD under Mussulinis definition av fascism.

Men åter till Maria-Pia Boëthius artikel och hennes fråga om Sören Gyll skulle kunna vara en pilotfisk, som skulle testa om det är möjligt för svenskt näringsliv att stödja SD?

Säkerligen ser inte Sören Gyll saken på det viset och säkerligen handlar han på eget initiativ och tänker självständigt. Men varför inte i objektivitetens namn ringa upp honom och fråga själv? Kanske hans svar kan leda till upplysning?

Jag anser att en person som känner sig ”verkligt, verkligt skräckslagen” för ett demokratiskt parti med medlemmar som kommer från andra demokratiska partier och alla tänkbara länder, medlemmar som vet vad som pågår i sina egna länder, nämligen fascism, judehat, förtryck av kristna, tortyr av ateister, kvinnoförtryck etc., starkt bör överväga en meditationsreträtt eller möjligtvis några psykolog-besök för att hantera rädslan, för den kan vara helt missriktad.

Att vara född med en tatuering på själen där det står skrivet ”aldrig mer” kan givetvis handikappa objektivt beteende som journalist, så till den milda grad att man inte ser den fascistiska religionen för vad den verkligen är som ex. Hamed Abdel Samad – On Islamic Fascism – YouTube, eller Mona Walter, eller Ayaan Hirsi Ali.

Du, Maria-Pia, tillsammans med hela världen, tvingas just nu betrakta vad människor i denna religion är i stånd att tillfoga människor, nämligen organiserat folkmord på miljontals människor, inte p.g.a. ras, men p.g.a. att de inte är bokstavstroende muslimer. De vill döda även dig, Maria-Pia, men det är du alls inte rädd för.

Dessa individer tror på det som står skrivet svart på vitt i deras egen religion. Leta upp dessa strofer så kommer du förstå vad som är fascism idag!

De som jagades av den förste psykopaten med liten lustig mustasch var helt riktigt judar, romer, homosexuella, Jehovas vittnen, kommunister och förståndshandikappade. De psykopater som verkar idag gör exakt samma sak förutom det faktum att tillståndet psykopati, oavsett om den orsakats av en ideologi eller en religion, givetvis är ett förståndshandikapp.

Du Maria-Pia har gjort ett citat utan hänvisning:

”Om vi bara slipper utomeuropeiska invandrare och muslimer i Sverige kommer allt att bli bättre.”

Vem ur SD har gjort detta uttalande? Det verkar vara halvt riktigt och halvt felaktigt. SD har nämligen flera utomeuropeiska medlemmar, vissa tydligt chokladbruna från Afrika som ex. Mpundu från Rwanda.

Du skriver att ”de gör invandrare till syndabockar”. Verkligen? När var och hur gör SD detta?

Det är utmärkt att du listar upp olika folkmord och fördömer dem, men jag tycker inte alls att SD är främlingsfientligt eller försöker glömma historien, ej heller tycker jag att SD göder någon främlingsfientlighet. Om det är något som göder främlingsfientlighet är det just invandringen av extremreligiösa fascister och vad detta för med sig.

En ”god välfärdsstat”, säger du, och lustigt nog antar jag att du fortfarande menar Sverige…

Det är givetvis klart att Sverige knappast kan ansvara för den överbefolkning och utslagning som skapats i andra länder eller skapas av fascistiska kulturer med målet att förstöra vår egen kultur. Vi måste först och främst ansvara för oss själva.

Det är klart att extremreligiösa länder tvivlar när vi försöker vara världens samvete och säger åt dem att sluta upp med dumheterna. På något vis måste de ändå själva ansvara för sin egen överbefolkningstragedi och sin egen extremreligiositet och ta smällen. Varför ska vi ta den smällen?

Jovisst. Kapitalister bekostade Adolf Hitlers väg till makten, kanske t.o.m. bekostade några få kapitalister de långa knivarnas natt och morden på Sveriges två käraste socialister. Personligen tror jag dessa kapitalister helt enkelt led av extrem girighet, dvs. ett handikapp kallat psykopati.

Jag håller med om att uppmaningen till Moderaterna i tidningen Dagens Industri att samverka med SD har likheter med vad som skedde i Tyskland 1933, men faktum är att länderna i Europa redan innan artikeln uppstod varit oerhört strids-kåta och invaderat världen genom NATO, såsom i Afghanistan. Så faktum är att SD, trots att det är ett borgerligt parti som är för frihandel, dock är emot detta befängda beteende med just de invasioner som högern, MP och Socialdemokraterna stått för.

Jag har några frågor till dig Maria-Pia:

– Varför ska vi Svenskar och nya svenskar med demokratiska värderingar inte göra oss av med olämpliga fascistiska och odemokratiska invandrare som inte respekterar ex. kvinnans rättigheter i Sverige?

– Varför anser du att människor som inte respekterar våra värderingar ska leva mitt ibland oss och tillåtas hjärntvätta sina egna barn med våldsamma och ofta fascistiska strofer?

Och med tanke på att SD har stigit i opinionssiffrorna ju mer de attackerats med ord som inte stämmer in på deras politik är följande fråga befogad:

– Arbetar du för SD Maria-Pia?

Tänk om ETC och mainstream media-ändå kunde attackera Vetenskapliga partiet med samma frenesi och brist på objektivitet. Det vore sannerligen gudibehagligt, men för sådan skulle det nog inte trilla in några 30 silverpenningar från chefredaktörer i maskopi med mediemogulerna på Bilderberggruppen, kan man tänka.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Glada nyheter för SD – Maria-Pia Boëthius verkar arbeta för Sverigedemokraterna

  1. För att citera Maria-Pia Boëthius, ”Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land.”
    Och till dem hör just sådana som hon, den politiskt korrekta kultureliten vilka sitter i sina Elfenbenstorn (Hur många elefanter har inte fått sätta livet till så dessa självgoda kräk kan trona högt över oss vanliga dödliga!?)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s