Glada Nyheter – De sista dödsryckningarna för smutsenergin har börjat i Spanien

Allt mer energi produceras miljövänligt och det är ekonomiskt. Via ETC läser jag att, där solen är stark och riklig som i ex. Spanien, att där har de sista dödsryckningarna för smutsig energi börjat.

Det är korrumperade politiker som nu tillverkar lagförslag som ska stoppa en naturlig och miljövänlig utveckling. Via en vän hörde jag att detta även pågick i det solgenomdränkta Grekland. Sådana korrupta lagförslag kommer givetvis gå åt pipan i längden. Det kan jag lova.

Det är heller inte svårt att lista ut var lobbisterna kommer ifrån, dvs. från smutsiga oljeproducerande länder och från länder som kontrollerar oljan.

Folk kommer organisera sig och avskaffa sådan politik. Och vilken polisman med vanligt folkvett kommer egentligen söka upp ”olagliga” solceller och bötfälla vanligt miljövänligt folk till förmån för skurkaktiga lagar?

Nej. Detta är det sista dödsrycket för smutsenergin. Solcellerna, denna fantastiska uppfinning, kommer krypa upp i Europa söderifrån och vindenergin kommer dominera lågtrycksländerna i norr och allt mer kommer dessa två energislag sannolikt komplettera varann då folket vaknar och vägrar ge bidrag till smutsindustrin genom skattsedeln och genom valsedeln och istället börjar göra rätt och rösta rätt.

Idag finns det ingen intelligent människa som är för kärnkraft och annan fossil energi som smutsar ner vår miljö. Självfallet ska vi alla tillsammans göra det bästa för framtidens generationer!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner på ”Glada Nyheter – De sista dödsryckningarna för smutsenergin har börjat i Spanien

  1. Hoppas bara det finns kvar tillräckligt många icke skärmknarkare som orkar ta tag i verkligheten och som du säger ”Folk kommer organisera sig och avskaffa sådan politik.” En väg är att bygga upp alternativgemenskaper där deltagarna förser varandra med det som behövs – byteshandel, för att kringgå den mäktiga smutsen som kan kännas – övermäktig. OCH organisera sig!

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s