Ökad förståelse om var harmoni kommer ifrån för Maria-Pia Boëthius och Ekis Ekman

Enligt ETC är Ekis Ekman tillfångatagen av Israels militär.

Maria-Pia Boëthius säger i artikeln:

”Jag fick en annan bild av Israel. 1999 var jag bjuden dit som officiell och hyllad gäst efter att ha skrivit om Sveriges agerande under förintelsen. Nu fick jag se den andra, svarta sidan.”

Råheten, ”den svarta sidan” kan ha kommit ur annan råhet, ibland från råhet ur en viss religion och många religioner har ofta svarta sidor som förleder människor in i paranoid hållning och fruktansvärda handlingar.

Läs på om de råa sidorna av dessa religioner och ni kommer se fascismens ursprung tydligt! Och med tanke på vad som de facto står skrivet i deras skrifter har de dessutom all anledning att vara paranoida mot varann.

Religion är uppbyggandet av gemenskap, byggande av en paranoid känsla av att alla är emot de som tillhör sekten och sedan förhärligande av de egna sekten på bekostnad av de andra sekterna, som ska underkuvas eller utplånas. Detta är källan till fascismen. I detta byggande ligger i grunden en rädsla. Rädslan kommer ur livet självt. Strävan att överleva, att växa, att tillväxa, men den drivs av råa sekter in-absurdum, likt en cancer.

Fascismen är givetvis nära förbunden med högerpolitik som höjer ex. den rike över den fattige, med religioner som höjer mannen över kvinnan, eller extremfeminism där lesbiska fascister höjer kvinnan över mannen.

Fascismen inom apartheid i Sydafrika eller det indiska kastsystemet där den vite höjs över den mer mörkhyade, eller de svarta hatorganisationerna som höjer den svarte över den vite, eller den fascism som höjer den utbildade över den outbildade, eller som i Kambodja där den outbildade bonden höjdes över den intellektuelle.

Fascismen som driver nationalisten att hata internationalisten eller tvärtom, eller fascismen i att tvinga på mångkultur på människor, Fascismen i att skapa ghetton, eller USAs fascism när de invaderar andra länder och försöker införa sin egen kultur där.

Alla delar är givetvis respektlös fascism som är skadlig för varje medborgre, varje barn och varje samhälle, men samtidigt är fascismen djupt naturlig. Man behöver inte vara biolog för att betrakta naturens respektlösa fascism. Fascism är den starkes rätt över den svage i kampen om resurser och i kampen om kontroll.

I fallet Israel handlar det i längden givetvis om att tillskansa sig Gaza och sakta äta sig in i Syrien efter att Syrien destabiliserats och sedan växa sig längre och längre in i området, precis såsom man tillskansat sig fler områden alltmedan sekten förökar sig enligt religionens instruktioner.

Israel kontrollerar FN genom USAs veto i FN och de kontrollerar USAs politiker likt buktalande nickedockor genom sin mediala kontroll. Den som inte ser denna fascism har inte ögon i skallen. När man stödjer dem får man synas i deras media, annars locket på.

Men i naturen ser man också tillstånd av balans och harmoni. Det uppstår i naturen ibland ett tillstånd av högre medvetande av samverkan av respektfull kärlek mellan kulturer, arter och raser. Kärlek uppstår då alla är mätta. Respekt uppkommer genom att populationen hålls i balans så att resurser finns för alla.

I detta tillstånd av harmoni uppstår i naturen en vilja att se hur andra arter och raser överlever. Hos människor uppstår en vilja att uppleva andra kulturer genom resande. Ibland måste kulturer vara harmoniskt åtskiljda av naturliga orsaker. Harmoni är därför religionens och fascismens fiende och harmoni kommer ur meditation och en vilja att göra det rätta och bästa för alla och för framtidens generationer.

Och för kanske första gången i jordens historia har medvetandet ökat så enormt att vi har chans att utveckla teknik för att upptäcka och styra asteorider i bättre banor och kanske hantera gigantiska vulkanutbrott bättre. Varför då sitta i fängelse för att fascister tar kål på fascister? Vänster-romantik? Nej. Undersök religionerna och meditera på saken!

Ni är båda människor som står över fascismen när ni väl mediterar på saken. Det vet jag. Det känner jag när jag mediterar själv. Jag bojkottar fascismen oavsett hur den visar sitt fula tryne. Lämna fascismen åt dess öde! Svält ut den!

Jag ser efter er egen meditation fram emot er ansökan om medlemskap i Vetenskapliga partiet.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s