Glada Nyheter – Högertidningen Dagens Industri vaknar upp

Människor som tidigare sett världen i ett rosa skimmer genom högertidningen Dagens Industri kommer nu sannolikt att vakna upp, i alla fall på ett område, nämligen invandringen. Det läser jag i ett inlägg via Avpixlat.

DI om migrationsfrågan.

Det är glada nyheter eftersom uppvaknande på en punkt lätt kan leda till ett fullkomligt uppvaknande, därför länkar vi idag till denna högertidning.

Det som tvingat högern till uppvaknande är sannolikt att högern vill sitta vid köttgrytorna efter nästa val och nu har insett att de måste ändra sin politik efter den rådande demokratiska situationen där Sverigedemokraterna ständigt stiger i opinionsmätningarna som ett verkligt högervridet frihandelsivrande parti.

Ändrar man åsikt med fakta vid handen, även om blott för opinionssiffror, är det ändå en glad nyhet för det visar på prestigelöshet att kunna erkänna att man har haft fel hela tiden och att moderater som bytt till ett högerpartiet SD har gjort helt rätt förrut.

För de mer rödgröna medlemmarna i Sverigedemokraterna vill jag meddela att det endast finns ett parti som kombinerar mer jämlikhet med naturens behov av balans, samt minskad invandring av fascistoida kulturer och detta p.g.a. vetenskapliga bevis om vad som är bäst för framtidens generationer.

Mvh
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Av ärliga moraliska skäl skulle vi heller aldrig samverka med något parti som inte öppet fördömer den s.k. Dekorimamannens placering i riksdagen.

Annonser

3 reaktioner på ”Glada Nyheter – Högertidningen Dagens Industri vaknar upp

 1. Det borerliga blocket har vaknat till och lagt märke till åt vilket håll vinden blåser. Det är ett smart drag för att locka väljare. Men det är förvisso avslöjande att plötsligt byta fot.
  Betongsossarna har tappat mängder med väljare pga sin envis stupida hållning och totala politiska orörlighet.
  Det går inte att bortse ifrån skälet att Socialdemokraterna fattar och utformar sin politik i partihögkvarteret bakom lyckta dörrar i ett slutet sällskap som en samling egenmäktiga oligarker.
  De ser inte längre verkligheten och har inte längre kontakt med sina tilltänkta väljare och de efterfrågar inte längre människors värderingar och åsikter om samhällsutvecklingen och vad som bör göras. De har blivit en samling inbördes beundare med skygglappar mot verkligheten, där enbart lojalitet, kolegialitet och underkastelse under partipiskan premieras.
  De är rädda om sina positioner och arvoden och nöjer sig med att ha infiltrerat nästan samtliga samhällsintitutioner och organisationer med sitt eget lojala partifolk på lämpliga poster.
  Det mest egendomliga är att de tror på sin egen stelbenta pedagogik dvs att bedriva folkopinjon genom ”propaganda i mainstream medierna” istället för att fråga vad människor i hushåll och på gatan vad de tycker och vill. De verkar ha tappat alla ambitioner och visoner om ett gott samhälle för alla och har lämnat ”valk over” till förmån för borgerlighetens avyttring av välfärdssamhället. Och de låter det bara ske! Otroligt nog!
  Förr i tiden kunde det gå bra att hjärntvätta folk i i maktens propaganda kvarn, men i dag finns mångdubbel uppsättning av informationskanaler på nätet som inte styrs av maktens politruker. Vad gör (S) nu?
  De vågar inte ens beröra skattefrågorna av rädsla för att tappa väljare till borgerligheten. Man har släppt välfärdsfrågorna och hamnat i ett ”vingelvakum” mellan väster och höger där i stället Sd fyller på nya väljarskaror. Pensionsystemet håller på att fallera och urgröper ekonomin för de mest behövande medan hyra och matpriser stiger. Hyrestaket för bostadstillägg som har legat på 5000 kr i minst 15 eller 20 år ligger kvar oförändrat medan hyrorna exploderar med förödande konsekvenser tillsammans med andra prisstegringar.
  Vad gör sossarna då? Jo man tar emot ännu fler flyktingar som ska belasta välfärden i väldens mest generösa land. ” Vi måte ta vårt ansvar ” heter det då från politikerhåll, fast det inte finns arbeten.
  Vad gör sossarna då? Jo då ”skapar” man arbeten genom ”skattesubvensioner, på ett i högsta grad
  suspekt och onaturligt sätt för invandrare när det inte råder någon naturlig efterfrågan på marknaden eller industrin. Huvudsaken att – ”Vi”- har en generöst flyktingmottagning ( kosta vad det kosta vill ) Och det är alltid välfärden som tvingas stå för notan. Huvudsaken är att de generösa ” (S) o.c oligarkerna” själva slipper betala. ( tillgångar är privata och utgifter är offentliga) Ordet- ”Vi”- definieras som om att de har mandat att ge offentligt uttryck för i svenska folkets namn, deras vilja, värderingar och omdömen, men så är det självfallet icke. Detta faktum har de politiskt lojala under partipiskan aldrig insett. Det är just detta som får medborgarna i det svenska samfundet att tappa tilltron till demokratin, politiker och institutioner.
  Det mest skrattretande är att man genom sin vansinniga hejdlösa flykting-politik faktiskt ”krattat manegen” för det parti som man med alla medel nu försöker bekämpa. Man har producerat Sd och vägrar inse det. Öhh!
  Så kan det gå om man struntar i röster från roten.

  Gilla

 2. Och vad jag kan förstå kommer SD och borgerligheten fortsätta med precis samma borgerlighet minus invandringen.

  här förresten en borgare till som vaknat: http://avpixlat.info/2015/07/11/om-gudmundson-dova-sjukloveroron-och-migrationsverkligheten/

  Endast ett parti som tänker mer långsiktigt existerar. Det är Vetenskapliga partiet.

  SD kommer få synas rikligt i borgerlig main-stream media medan det enda parti som tänker rätt och långsiktigt kommer tystas ner. Vad tänker du göra åt den saken Stratop?

  Gilla

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s