Glada Nyheter – Allt fler fria journalister med chans att göra något nyttigt

Peter Wolodarski utfrågas i denna artikel av tidningen Journalisten om hur han behandlat journalister på Dagens Nyheter.

Det jag noterar är att dessa journalister nu kan utgöra en motkraft mot den borgerliga girigbuksägda tidning som utsatt dem för denna behandling, om de nu skulle vilja det.

Jag vill dessutom meddela att jag själv fått uppleva en liknande ”frysbox” och antar därför att ”frysboxar” är ett medvetet men mentalt sjukligt beteende för personalansvariga girigbukar i syfte att få människor att må dåligt och säga upp sig frivilligt och för att dessa mentalt störda girigbukar på så vis kan undvika att betala ut avgångsvederlag.

Det är inte omöjligt att dessa insparade avgångsvederlag delvis tillfaller de girigbukar som har till uppgift att spara penger.

Om de anställda journalisterna dessutom utsatts för s.k. personalsamtal där de provocerats, ex. med de tre dåliga sidor de själva utfrågats om vid anställningen, är likheten med mina egna upplevelser fullkomligt total.

I samband med att jag och andra sattes i ”frysboxar” tog en person på företaget livet av sig genom att låta sig bli överkörd av en långtradare. Sannolikt sparade företaget rejält på den tråkiga fadäsen och det blev helt säkert omvandlat till en rejäl hacka för den personalansvarige girigbuken.

Hur det gick för mig? Jodå. Jag hade turen att ha läst psykologi och filosofi innan provokationerna påbörjades, så provokokationerna hade ringa effekt på mig. Meditation fick mig dessutom att se medvetet och lugnt på skeendet och se igenom lögnerna.

Jo förresten. Ytterligare ett sätt för dessa girigbukar att tjäna pengar på din uppsägning är att erbjuda ”managementutbildning” för avgångsvederlaget där sannolikt den personalansvarige kan få provision när du i hopp om nyanställning istället förlorar ditt avgångsvederlag med ökad hastighet.

…och om någon som blir uppsagd på detta vis, och vill se till att avsluta det hela på ”rätt” sätt, se då till att processen blir utdragen, kostsam och plågsam för girigbukarna! Endast detta kan få andra girigbukar att frukta dessa metoder och överväga sjyssta uppsägningar!

Tingsrätten ser sannolikt allvarligt på ärekränkande beteende och även de lokala tidningarna, kanske även psykiatriker och psykologer, och sådant kan ta bort hela vinsten och företagets hela ”goodwill”.

Och för en tidning som DN kan det innebära allmän bojkott av läsare, av politiker som inte vill sammankopplas med mentalsjukdom och förhoppningsvis mentalsjukdomens undergång, dvs. mental friskhet. ;-)

I all välmening för framtidens generationers allra bästa, för i framtiden har vi avskaffat girigbukarna med vetenskapliga metoder såsom hjärnscanning som gör att vi kan hålla girigbukarna inspärrade på mentalsjukhus spelandes monopol och så att samhället blir snällt och trevligt, med en massa härliga ”varmboxar” för alla, även för Vetenskapliga partiet.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Glada Nyheter – Allt fler fria journalister med chans att göra något nyttigt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s