Glada Nyheter – Australien visar hur EU kan rädda fler människoliv

Australien visar hur EU kan rädda fler människoliv läser jag i en mycket intressant artikel.

John Howard startade det humanistiska initiativet, vilket för det otränade ögat först kan verka en aning rasistiskt, nämligen att försvåra för och avskräcka båtmigranter från Sydostasien att ta sig till Australien, men detta är alltså en policy som visat sig vara effektiv för att rädda människoliv av andra raser och något som nuvarande premiärminister i Australien, Tony Abbott, nu alltså har gjort ännu effektivare.

De som motverkat policyn är alltså de verkliga rasisterna, det jag kallar ”defactorasism”. Defactorasisterna framstår kortsiktigt som humana och vänliga, kanske tom. tror på sin egen förträfflighet, men deras politik leder alltså de facto till motsatsen, nämligen fler inhumana dödsoffer och mer lidande.

Citat ur artikeln:

Illegal invandring till Australien är i princip helt stoppad idag, så även de dödsfall som den verksamheten tidigare bidrog till…

Så genom att tänka i hela två steg har alltså politikerna i Australien alltså räddat massvis med människor som annars skulle ha utnyttjats av människosmugglare och drunknat till havs. I EU tänker kanske fler politiker strax i hela två steg och det kan faktiskt bli en riktigt glad nyhet.

Vetenskapliga partiet tänker visserligen ännu fler steg framåt nämligen hur vi ska komma i balans med naturen på ett hållbart sätt med de vetenskapliga fakta som finns vid handen, men det är alltså en politik som sannolikt kommer ta en stund för den vanlige politikern att lista ut.

När det väl går upp ett ljus kommer vi vara de första som gratulerar dem, för politik handlar egentligen inte enbart om att om att välja politiker med vett som är i stånd att tänka långsiktigt för framtidens generationer.

Politik handlar även om att hjälpa varann att tänka rätt i flera steg på ett pedagogiskt sätt och politik handlar om prestigelöshet. Ja så är det. Utan presigelöshet är man faktiskt en urusel ledare för ett land för då kan man inte tänka rätt och inte ändra sig när man har fel.

Så om det, mot förmodan, är så att EU-medlemskapet som ökar arbetslösheten och utslagningen skulle vara bra, om det är så att massinvandring av människor tillhörande extrema sekter skulle vara utmärkt eller om det är så att storbilds-TV med parabolantenn i en förort på något minsta vis skulle lösa världens viktigaste fråga långsiktigt så bevisa det gärna för oss i Vetenskapliga partiet!

Vi är vidöppna för bevis både från den s.k. ”gröna rörelsen”, från höger, från vänster och även från den ovetenskapliga sekten som kallar sig VoF.

Och har ni inga bevis för er nuvarande märkliga och helt obevisade och inhumana tro så föreslår jag att ni helt enkelt kovänder på en femöring och helt enkelt följer eller verkar för ett bättre och mer vetenskapligt ledarskap!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Glada Nyheter – Australien visar hur EU kan rädda fler människoliv

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s