Balans, vakenhet och tillit mellan människor kan stärka både de nationella och vänstern

”Nassar” eller ”Nazister” kallar vi dem ofta, upplärda som vi är av den media som ägs av JP Morgan och Goldmann-Sachs, ex. SvD och Aftonbladet, men själva kallar de sig idag alltså för ”nationella”.

SvD och Aftonbladet ägs alltså av människor som sannolikt är för Sionisternas agenda att steg för steg expandera Israel.

Detta och mycket annant intressant läser jag i denna artikel och dess kommentarsfält:

Nationell.nu – SvD hyllar massmördare som försökte döda Hitler

Det är visserligen mycket intressant att det finns fler versioner av sanningen. En hel del av denna information kan kanske förklara varför Sverigedemokraterna fått synas så mycket i mainstream-media, medan det i princip är locket på för de nationella, men det förklarar även varför det i princip är locket på för socialister dessutom.

Anledningen att de kallar sig ”nationella” och inte ”nationalsocialister” framgår tydligt av artikeln och dess kommentarer och jag har även tidigare gått in på dessa intressanta aspekter.

En riktig nazist var nämligen inledningsvis en ”socialist”, visserligen en nationell socialist som gärna viftade med den tyska flaggan, men ändå en socialist, ofta en arbetare som ville ha mer jämlikhet, dvs. socialism, likt arbetaren som ville mörda Hitler i artikeln, sannolikt för att han med rätta ansåg att han dragit död och pina över det tyska folket, eller så ville arbetaren ofta vid denna tidpunkt tom. införa kommunism, dvs. ”proletariatets diktatur”, det som egentligen rent praktiskt betyder ”demokrati”, eftersom Hitler de facto avskaffat demokratin.

En kommunism som Sovjetunionen var i kontrast till Hitlers diktatur inte enbart en ”socialism” som skapade mer jämlikhet genom sin kommunism, men inom Sovjetunionen fanns det givetvis både internationalister och nationalister. Marx själv, kommunismens fader, trodde inte på nationell kommunism. Han ansåg att kapitalismen först måste vara totalt globaliserad och att motreaktionen till utsugningen av arbetaren måste bli fullkomligt global, ungefär som det är nu, innan kommunismen kan avskaffa kapitalismen. Detta motiverade givetvis tyska arbetare att driva fram kommunismen och socialismen även i Tyskland.

Sovjetunionen hade en representativ demokrati genom det kommunistiska partiet, eftersom det arbetande folket i Sovjetunionen var i majoritet och sovjetunionen styrdes enligt en demokratisk pyramid-modell där alla sovjeter kunde ingå i det kommunistiska partiet, genom vilket de sedan valde representanter som i sin tur valde representanter till högsta sovjet. Även om Lenin alltså inte var direkt folkvald, likt en amerikansk president, så var han alltså indirekt folkvald precis som våra egna statsministrar oftast är i Europa.

Beslutet om perestrojka genom Gorbatjovs ledarskap ledde alltså till Sovjetunionens upplösning och denna upplösning hade alltså en demokratisk grund, även om inte alla arbetare var med på den saken, men så är det i en representativ demokrati, folket väljer och representanterna genomför. Så speciellt efter Sovjetunionens sammanbrott, då livet var hårt för många pga. den extrema maffia-liknande kapitalismen, fanns det givetvis kommunistiska demonstrationer där folket försökte återskapa kommunismens egen form av jämlikhet och demokrati.

Nu tillbaka till de nationella! Det tycks finnas en hel del konstigheter inom den nationella rörelsen. Ofta påstås att Hitler och hans nazister inte var de som skapade andra världskriget men detta verkar dock en aning absurt om man tillåter sig att se verkligheten i vitögat.

Även diskussionen om folkmordet på socialister, kommunister, judar, romer, handikappade och homosexuella är ofta dubbel och förvirrad. Medan vissa nationella i princip skanderar judeslakt eller skriker död åt kommunister mot vänsterpartister, förnekar andra ”nationella” att slakten ens existerade och så finns det också nationella som med mer balans skiljer på människor med judisk härkomst och på sionister, samt att de som trillade av pinnen i arbetslägrena var betydligt mindre omfattande även om den ofta var grym och många dog av undernäring eller avrättades för småsaker.

Min egen teori är att Hitler (som hade en åttondel judisk härkomst) och hans agenter arbetade för bankmaffian. De infiltrerade nationalsocialisterna och rensade ut de riktiga socialisterna och de rensade även ut homosexuella under de långa knivarnas natt. Därefter hade han totalitärt befäst sin makt inom nationalsocialisterna och kunde påbörja det flerfrontskrig som givetvis skulle ödelägga Tyskland.

Det är alltså sannolikt att ordet ”socialism” därefter mest användes att lura arbetare med, fasten ledarskapet självt sannolikt var fast beslutet att minska socialismens tillväxt i Europa. Attacken mot Sovjetunionen är beviset, en attack som med stor sannolikhet förvånade Stalin, eftersom han hade en anti-angreppsavtal med Hitler.

Lurendrejeriet med ordet ”socialism” i Tyskland liknar de facto vad som skedde efter Olof Palmes och Anna Lindhs nästan simultana frånfälle i Sverige.

Socialdemokraterna har nämligen historiskt varit ett socialistiskt parti. Strax efter morden är det färdigt med ”socialismen” inom Socialdemokratin. Socialdemokraterna driver på det som leder till Novemberrevolutionen och är för ett inträde i det extremkapitalistiska EU-medlemskapet och Socialdemokraterna börjar föra en borgerlig politik, givetvis med förödande resultat för opinionsiffrorna.

Det Tyska kriget mot väst och öst samtidigt var sannolikt alltså kapitalisternas och bankmaffians sätt att både förstöra vänstervindarna inom Europa som befridade arbetarna, men även ett sätt att tjäna pengar genom krigsindustrin, eller så var det precis det som en amerikansk president varnade oss alla för, nämligen det militärindustriella komplexet, det komplex som lever på ständigt krig i världen.

Det förklarar även det faktum att man under krigets slutskede ofta undvek att bomba vapenförråd, eftersom detta inte skulle skapa lika stor förödelse, en förödelse som gynnade de som ägde vapenindustrin eller skulle anlitas för att bygga upp det som raserades med dessa bomber.

Kapitalisterna såg alltså den växande socialismen och kommunismen som ett hot mot deras egen dominans och ville skapa osämja mellan olika delar av vänstern. De ville ställa kristna mot homosexuella, socialister mot kommunister, nationella mot internationella och sannolikt fortsätter detta även idag genom att ställa män emot kvinnor, övervakningsförespråkare mot övervakningskritiker, unga mot gamla, Islamkritiker mot Islamförespråkare, gröna mot röda, de som vill skydda olika etniciteter mot de som vill blanda alla etniciteter osv.

Sanningen är att en samlad vänster där vetenskaplig metod är central och där gamla religioner och ideologier läggs på hyllan kan skapa en saklig diskussion och detta kommer sannolikt reda ut dessa skillnader och nå lösningar i relativt god konsensus, en konsensus som en balanserad stark vänster kan enas om. För att nå en sådan samlad vänster krävs dock medvetna människor och ett mycket gott ledarskap som kan föra in väme och tillit mellan människor på rätt sätt.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s