Glada Nyheter – EU gör äntligen något bra för riktiga flyktingar

Tänk dig att du flyr ett land där du varit journalist eller författare och verkligen riskerat livet för vad du tror på och plötsligt blir du jagad av en argsint religiös ledare som lägger en dödsdom på dig. Då är du en riktig flykting.

Eller tänk om du är sekulär kristen eller ateist i de områden där IS härjar. Då är du en riktig flykting, i alla fall tills alla IS-soldater seglat in i himlen med alla sina gudibehagliga jungfrur och fred uppstår.

Eller tänk dig att du är en socialist från Chile när ditt land störtas in i diktatur med hjälp av en CIA-stödd kupp? Då är du en riktig flykting.

Eftersom ekonomiska flyktingar, som inte har riktiga flyktingskäl, eller IS-soldater med målet att förstöra Europa, de facto förstör möjligheterna för riktiga flyktingar för fred är det en glad nyhet idag för alla riktiga flyktingar att massvis med ekonomiska flyktingar har avvisning att vänta från EU.

Det kommer minska rasismen, skapa fler arbetstillfällen och sannolikt minska samhällets utgifter. Det kan även tänkas vara en glad nyhet för EUs pensionärer om bara politikerna får vett nog att avskaffa den förslavande frihandeln så att välfärd för pensionärer blir möjlig igen.

Kombinerat med direktavvisning av illegal invandring, såsom skett i Australien, kan vi kanske kanalisera om resurserna till att lösa grundproblemen på lång sikt i de länder som människor flyr från så att de i framtiden kan bli lyckliga och glada i sina hemländer.

För de länder där återvandring sker kan det också vara en glad nyhet eftersom sannolikheten är stor att människor med utbildning från EU nu kommer tillbaka och kan utveckla landet.

Länder med överbefolkning, dålig ekonomi etc. måste nu själva ta ansvaret för landets egen utbildningsnivå och landets egen nedväxt till balans med naturen, såsom Vetenskapliga partiet vill att Sverige gör och det är väl ändå rimligt så här på 2000-talet när vi har mer kontroll på saker och ting?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Glada Nyheter – EU gör äntligen något bra för riktiga flyktingar

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s