Glada Nyheter för Jimmie Åkesson – Kanske Sveriges nästa statsminister?

Det borgerliga SD börjar dra röster ordentligt från de borgerliga partierna. Sverigedemokraterna har nu 23,3% i opinionsundersökningarna och går nu alltså om Moderaterna. Socialdemokraterna och Miljöpartiet, vilka båda är för förslavande frihandel och odemokratiskt EU-medlemskap, precis som borgerligheten, vilka urholkar välfärden, är dock relativt opåverkade av den senaste ökningen av SD.

Vid ca 43% kommer sannolikt kapitalister, centerpartister och kristdemokrater, ungefär som vanligt, tillsätta nationalkapitalisterna utan minsta tvekan. Denna gång behöver de inte ens avrätta ledande nationalsocialister inom rörelsen, likt de långa knivarnas natt, eftersom partiet redan är extremkapitalistiskt, d.v.s. för den förslavande frihandeln.

Folket idag röstar inte ens för ökad välfärd, d.v.s. förstatligande av skola vård och omsorg, d.v.s. socialism, vilket var orsaken till de långa knivarnas natt. Vad som gör att folket inte är motiverat att vakna kan jag enbart spekulera i, men jag tror att det hänger ihop med mainstream-medias ägarförhållanden där fåtalet girigbukar äger det mesta som läses och folket inte är motiverat nog att söka upp alternativ media via ex. Internet.

Genom alternativ media eller direkt via Internet hade folket nästan direkt funnit Vetenskapliga partiet som är både nationalistiskt och socialistiskt av fullkomligt humana och vetenskapliga anledningar.

Kan man tro att det är invandringspolitiken som driver på statstiken? Kan det vara att människor, främst från Rumänien, tigger organiserat vid varje stormarknad? Kan problemet komma att tilltaga med att tiggarna nu ska ges tillgång till det svenska folkets trappuppgångar? Kan man förvänta sig ytterligare ökningar av Sverigedemokraternas statistik? Kan man tro att Birger Schlaugs fantasi om 25% för SD är lågt räknat?

Kan det vara att SD står upp för homosexuellas rättigheter även i segregerade muslimska områden som gör att homosexuella borgare byter till SD?

Jag nämner samtidigt att till skillnad från Vänsterpartiet anser alltså Vetenskapliga partiet att alla människors rättigheter ska gälla i hela samhället, även för homosexuella och för Sverigedemokrater. Vi ser dessutom homosexualitet som ett naturligt beteende i naturen samt att homosexualitet minskar oönskade graviditeter och därmed hjälper världen med behovet av nedväxt.

Eller kan det vara att borgarna vill se till att ha kvalitativ arbetskraft i framtiden med bättre pisaresultat? Det stödjer i så fall Vetenskapliga partiet. Smartare elever som kan ta till sig den matematiska utbildningen om den exponentiella funktionen, kommer sannolikt trygga en bättre värld för framtidens generationer

Eller kan det vara den rikstäckane uppmärksameten för SD som Vänsteraktivister skapat genom sin aktivism? Om ändå vänstern skulle ge Vetenskapliga partiet samma aktiva uppmärksamhet, då skulle vänstern strax sitta vid makten igen i Sverige. Hoppas man blir bönhörd!

Eller kan det vara den s.k. ”decemberöverenskommelsen” som gjort att folket söker ett missnöjesparti?

Frågan jag ställer mig i samband med tal om ”hets mot folkgrupp” är om inte Vänstern skulle kunna ha gjort exakt samma bild som SDs som kan ses i denna artikel från ETC där en människa sover i sovsäck på gatan och det står ”Sweden should do better than this!”

Och är det inte så att det är Vänstern som skapat problemet med extrem invandring av människor med ekonomiska skäl tillsammans med alla andra borgerliga partier, utom SD?

Tänk på saken i stillhet!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s