Censurerade fakta – En tysk film om palmemordet

Återigen applåderar jag Vaken.se som en av de bästa alternativa medierna. Nu har de luskat reda på en bra tysk film med svensk text om Palmemordet.

Vaken.se – Mord i Stockholm, vem sköt Olof Palme? – Det förbjudna spåret

Spåret kallas för polisspåret, ett spår där högerextrema poliser i Norrmalmspolisen misstänks för mordet på mycket goda grunder. Gruppen kallas för Baseball-ligan p.g.a. sin brutalitet.

Jag citerar Vaken.se som citerar Jan Guillo:

Jan Guillou recenserade filmen i sin kolumn i Aftonbladet den 23 september 1996 och var inte nådig i sin kritik: ”Denna rappakalja, som ju faktiskt vida överträffar det mesta av vad våra egna privatspanare har hävt ur sig, har alltså visats för 100 miljoner tyska och franska TV-tittare. Någon galnare bild av Sverige kan aldrig någonsin ha presterats utomlands.”

Men var det inte en intelligent kommentar av Jan Guillo när han ganska nyligen kommit ut ur SÄPO-buren som misstänkt spion och alltså arbetar på den tidning som arbetar för den nya maktens agenda? Kanske tjänade han en bra hacka på uttalandet? Kanske krävde tidningen uttalandet som en del i att han skulle få finnas kvar i Aftonbladets kolumner? Underkastelse är ju ändå de flesta av journalisternas beteende. Det är bevisligen inte särskilt många journalister som känner motivationen att bryta sig loss och börjar göra rätt på riktigt.

Jag har tidigare gått in på palmemordet och Olof Palme.

Jag tror personligen att starka kapitalistiska krafter låg bakom och att sannolikt Henry Kissinger, en välkänd mördare, verkar det enligt detta youtubeklipp och USAs utrikesminister, yttermera Bilderbergruppens ordförande, kan vara en av konspiratörerna. Mordet skedde sannolikt som ett led i att flytta fram positionerna mot Sovjetunionen och den invasion som Doktor Paul Craig Roberts varnar oss för.

Att det är just svenska poliser som genomför mordet kan bero att mordet orkestrerats genom CIA via Moderaternas partiledning och högerextremister inom SÄPO. Dekorimamannen, den sannolike mördaren, sitter idag sannolikt i Riksdagen för Moderaterna, sannolikt som tack för utfört arbete och samtidigt som ett skydd mot hämnd, en hämnd från det svenska folket som de inblandade poliserna sannolikt fruktar.

Mordet kan även ha varit godkänt av de ledande socialdemokrater, eller skrämt dem till lydnad. Dessa lydiga Socialdemokrater orkestrerar sedan Sveriges medvetna skuldsättning och framtida EU-medlemskap som ska förslava det Svenska folket genom frihandel.

Hade Olof Palme varit med på den frihandel som skapat USAs fattigdom och skulle han varit med på borgerlig skuldsättning av Sveriges folk? – Knappast!

Vad Socialdemokraterna är idag med Stefan Löfvén låter jag er själva avgöra, men Olof Palme var helt säkert en hederlig person.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

4 reaktioner till “Censurerade fakta – En tysk film om palmemordet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s