Är det sant? – Carl Bildt plötsligt pacifist?

Carl Bildt drömmer om en kärnvapenfri värld läser jag på hans egen WordPress-blogg.. Är det sant? Hur kunde detta plötsligt inträffa? Har han rökt på nere i Holland på en väldigt fredsframkallande typ av Marijuana? Och varför tvivlar jag på Carl Bildts intentioner?

Jo, eftersom de neokonservativa i US, Calles allierade, länge har planerat en invasion av Ryssland medelst kärnvapen och säkerligen tänkt sig invadera resten av världen dessutom. De är alltså inte som du och jag, dessa herrar. det finns givetvis en psykologisk diagnos för dem…

Som jag skrivit tidigare:

”Paul Craig Roberts informerar oss om att det faktiskt INTE handlar om två lika onda opponenter i den Ukrainska konflikten. Enligt honom är de ledande politikerna i Washington väldigt odemokratiska och aggresiva idag, sannolikt fullständigt i händerna på det militärindustriella komplexet. Enligt honom är Vladimir Putin resonabel och den neokonservativa regimen i Washington ”fullkomligt galen”. Därmed anser Paul Craig Roberts att de ledande i Washington idag helt klart är den aggressiva parten i konflikten och att det är den parten vi alla tillsammans bör säga nej till.”

Det är smärtsamt att rycka bort den glada nyheten, men i detta fallet måste man vara realist om man vill skapa fred. Att decimera Ryssland kärnvapen innan en invasion är inte pacifism.

Lösningen?

Vill Carl Bildt öka världsfreden bör han nog hjälpa Sverige ut ur EU och NATO, samt bojkotta inresor och handel med alla länder som har invasionsambitioner och hotar andra länder med invasioner och kärnvapen. Vidare stärka landets interna försvar och göra det modernt. Han bör arbeta för ett demokratiskt starkt FN utan vetorätter dessutom. Det vore mer hederligt och pacifistiskt.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s