Glada Nyheter – Den f.d. muslimska kvinnan Mona Walter bränner sin slöja

Jag har tidigare skrivit om hur Mona Walter hjälper Sverige att vakna. Idag hittar jag detta youtubeklipp i vilket Mona Walter bränner sin slöja på slutet. Mona tar även upp att kristendomen som mer medeltida religion också har haft liknande inflytande på människor förr i tiden. Var kommer det sluta? Kommer det skapas en kvinnlig slöjbrännardag?

För mig är ”Gud”, det jag tror på, tillbedjer och spenderar all min tid på det samma som enhet, ren kärlek, sanningsökande som leder alla olika folk och naturens alla djur och växter till välstånd och jag tror att Vetenskapliga partiet leder till detta.

Att kristendomen fortfarande har ett medeltida beteende på många områden har inte alla ännu upptäckt, men kanske blir det nästa aha-upplevelse för många som lämnat Islam för kristendomen? Vem vet? All upplysning kan kanske inte komma på en gång. Men kanske är ändå steget till en kärleksfull religion något positivt så länge man är öppen för balans med naturen samtidigt?

Kanske kommer hon inte finna motivationen att bli helt vetenskapligt lagd? Kanske kommer hon inte finna motivationen att rösta på Vetenskapliga partiet? Kanske kommer hon i framtiden istället tro på Russels Tekanna, Det Flygande Spaghettimonstret eller Den Osynliga Rosa Enhörningen? Eller kommer hon mot förmodan sälla sig till Kristdemokraterna som inte kan låta bli att lägga sig i alla kvinnors underliv? Vem vet?

Oavsett vilket har jag full respekt för människor som förändrar sin tro när de har möjlighet till det. Förändrar man sin tro till något mer trovärdigt är man intelligent, anser jag. Då är man sannolikt strax inne på vetenskaplig metod som ett sätt för att skapa sig en tro, sedan även Hypotetisk-deduktiv metod.

Med varmaste lyckönskningar till alla människor som vill befria sig från förtryck och skapa en kärleksfull värld som är det bästa för framtidens generationer.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

9 reaktioner till “Glada Nyheter – Den f.d. muslimska kvinnan Mona Walter bränner sin slöja

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s