Glad Nyhet för Sverige och IKEA – Giljotinering, haram-slakt och mångkultur

Jag vill på ett artigt sätt, även om det är mitt speciella sätt, beklaga sorgen för IKEA-offrens anhöriga och alla som känner sorg.

Jag vet att det kan uppfattas som dålig humor, kanske rentutav dålig satir, men jag vill ändå upplysa er alla om att mina intentioner är goda, dvs. det bästa för framtidens generationer och att denna bloggpost kommer ur ren kärlek, enhet, sanning och en vilja att alla människor skall utvecklas mentalt och gynna både sig själva och framtidens generationer PÅ LÅNG SIKT.

Giljotinen uppfanns under franska revolutionen och användes för att den ansågs mest human. De som blev av med sina privilegier sade sig ofta lida enormt av att tvingas leva jämlikt med folket och lidandet gjordes alltså så kortvarigt som möjligt. Chop-chop-chop som limpskivor. På en hundradels sekund ungefär var det över.  Samtidigt var giljotineringen oerhört dramatisk, ja både tragisk, skrämmande och nästan komisk för den med galghumor såsom jag har.

Så med denna glada nyhet vill jag upplysa er alla om att halal-slakt, likt giljotinering, är ett väldigt snabbt och humant sätt att lämna livet, samt att när man lämnat livet finns det sannolikt alls inget mer lidande.

Ja, i Vetenskapliga partiet är vi alls inte rädda för döden, istället mer glada i varje ögonblick, för vi mediterar rikligt och skrattar ofta åt mycket, men eftersom vi vet att många upplever övergången som skrämmande, samt ofta är helt naturligt fästa vid sina anhöriga, vill vi ändå hjälpa till och på så vis öka sannolikheten för harmoni i den mänskliga apflocken i framtiden.För vi är ju ändå släkt med aporna och likheterna är väldigt slående. så vi måste givetvis utvecklas ett snäpp längre än den krigiska ap-nivå mänskligheten befinner sig på idag.

Om bilderna som cirkulerats på nätet stämmer så handlar morden alltså om en slags rasistisk ap-lik halal-slakt, förutom det faktum att en riktigt väl utförd halal-slakt kräver att de väntande offrena och anhöriga ska slippa vara medvetna om slakten. Detta uppfylldes inte här, alltså var det inte ”halal”, men ”haram”, dvs. fel. Det var heller ingen hedervärd strid, med två lika parter. Kafirerna, de otrogna, dvs. svenskar, invandrare och även muslimer som inte tror exakt på Koranen eller inte ber korrekt enligt mullorna, har nu alltså fått bevittna alltför mycket. Haram = Fel. Att se trevligare saker känns mer rätt. Det kan nog alla hålla med om.

Ett annat problem som jag fick nys om, när jag fick kontakt med ungdomsbrottslingar på rehabilitering, var att att svenska fängelser ibland kallas för ”hotellet” p.g.a. av dess höga standard jämfört med andra länder. Vi har ju ”kriminalvård” i Sverige som det så vackert heter, inkl. CD-spelare, dataspel och godis-automater och även privata besöksrum där samlag lär inträffa.

Detta uppfattar jag som ett problem och jag ser alls inte något ”vårdmoment” i dessa distraktioner. Liknelsen är alltså inte helt tagen ur det blå när man alltså jämför svensk kriminalvård med en ”all inclusive” hotellvistelse med tillhörande lekledare och diverse flipperspel. Hur vore det med tid för förkovran, eget tänkande, självinsikt och ånger?

Så om planen för ”haram-slaktaren” från Eritrea var att få vistas på svenskt hotell/fängelse/mentalsjukhus får man hoppas att det svenska domstolsväsendet har den goda smaken att inse problemet och förhandla fram ett något mer ”medeltida” straff i Eritrea åt honom så att fullkomligt lagliga avvisningar kan ske på ett mer ordnat sätt fortsättningsvis OCH jag tror uppriktigt sagt att det svenska domstolsväsendet har denna goda smak i just detta fall.

Ett annat sätt att minska lockelsen att få sitta i svenskt fängelse är givetvis att göra svenska fängelsevistelser mindre attraktiva. Det kan säkert minska ”vårdköerna” till ”hotellet” på lång sikt, eller vad tror ni?

Och är det inte så att vissa faktiskt förtjänar en ganska medeltida behandling när de skapar sorg och lidande för andra människor blott i syfte att få undvika en avvisning på korrekta grunder? Kommer något annat än medeltida behandling ens avskräcka andra potentiella haram-slaktare? Det är oomkullrunkeligen frågan.

Får man föreslå tio års ”medeltid” i Eritrea? På så vis kan en lyckad avvisning framstå som ett relativt humant ärende i jämförelse, även för en person från Eritrea. De handlar alls inte om hämnd, men om prevention. Jag är lugn som en filbunke. Meditation är fantastiskt.

Och har domstolen inte god smak kommer domstolen sannolikt vara indirekt ansvariga för nästa haram-slakt av oskyldiga svenska medborgare och då kommer kanske svenska medborgare känna sig tvingade att rätta till saken på egen hand och jag tror uppriktigt sagt inte att uppvigling kommer behövas alls. Det kommer ske helt på eget initiativ av olika privatpersoner på olika uppfinningsrika vis, sannolikt de som är skitförbannade på denna s.k. ”mångkultur”.

Kanske ligger även politiker, som ligger bakom massinvandring och daltande med fångar, illa till dessutom? Vem vet? – Kanske köper en hel del svenskar, likt en viss kristen norrman som fått nog, olika explosiva ingredienser och blandar uti skogarna nu? Kanske är även s.k. ”muslimer”, som alls inte följer de våldsamma skrifterna, som mest tvingas kalla sig ”muslimer” trötta på att kopplas samman med detta elände?

Vem vet? Kommer apostasi att öka i omfattning nu? Blir det Ateism, Jesus eller Buddhism som väljs, såsom engelsktalande Ayaan Hirsi Ali menar att vi bör göra? Eller kommer det bli mer av denna extremism såsom integrationsministern Erik Ullenhag ville eller blir det minskad extremism såsom den svenska f.d. muslimen Mona Walter ber om?

Kanske kan detta t.o.m. bli den stora slöjbrännardagen för kvinnor som vill slippa förtrycket, kanske kan andra symboler för förtryck brännas såsom Mona Walter brände sin slöja? Kan det bli en enda stort gemensamt förtryckarbränneri?

Det jag frågar mig är varför ingen talar om de exakta fördelarna/nackdelarna långsiktigt med olika kulturer eller om fördelarna med halalslakt innan giljotinen eller slaktmasken var uppfunnen? Tabun måste utmanas och diskuteras! Youtube – Mercy Halal Islamic Slaughter

Varför är det bara jag som har modet? Det finns bra kulturer, visserligen inte så många bra kulturer från extrema sekter, men det finns ju faktiskt andra kulturyttringar som är mer positiva.

Det slår mig plötsligt att religiösa kulturer med tolv barn per kvinna sannolikt skapar överbefolkning,  nöd, våldskulturer och miljöförstöring helt automatiskt utan minsta motivation att lära av historien. Ska man bojkotta sådana kulturer? Kan dessa människor ta sig ur dessa problem? Kan världen bli bättre och utvecklas? Kan Eritrea komma i balans? Javisst. Jag vet hur. Det är nämligen Vetenskapliga partiets politik.

Mona Walter är inbjuden om hon kan lägga religioner på hyllan! Vi lever på 2000-talet nu. Här ett Youtube-klipp Richard Dawkins – Putting an end to religion som kanske kan motivera Mona att bli mer vetenskaplig. – Häng med!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

15 reaktioner till “Glad Nyhet för Sverige och IKEA – Giljotinering, haram-slakt och mångkultur

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s