Glada Nyheter – Namninsamling – Strax blir det en folkomröstning om EU-medlemskapet

Visserligen röstade Sverige Nej till Euron i förra folkomröstningen, vilket borde lett till ytterligare en omröstning om EU-medlemskapeteller ett utträde ur EU. Detta har hittills inte skett eftersom folket inte varit motiverade att rösta på partier med utträdeskrav ur EU inskrivet i sina partiprogram.

Men äntligen finns det hopp om att frigöra Sverige direktdemokratiskt från EUs förslavande frihandel genom en ny folkomröstning så att Sverige kan bli ett av de länder som är fria länder i Europa igen. Om hederliga människor nu känner motivation att ta initiativ för ett fritt Sverige i Europa kan vi strax befria folket. Det är glada nyheter.

Nej till EU är en organisation som samverkar positivt och konstruktivt för ett utträde ur EU oavsett politisk tillhörighet.

Initiativtagare till namninsamlingen är bland annat:
Mikael Wiehe, musiker, Kajsa Ekis Ekman, författare, Erik Blomqvist, Jordens Vänner, Jenny Wrangborg, poet, Jan-Erik Gustafsson, Folkrörelsen Nej till EU, Gudrun Schyman, Feministiskt initiativ, Gustav Nipe, ordförande Ung Pirat, Marianne Berg, riksdagsledamot i Vänsterpartiet, Eskil Rönér, Hamnarbetarförbundet, Monica Dominique, musiker, Therése Björklund, distriktsordförande SSU Södra Älvsborg och många flera.

Initiativet sker genom organisationen Nej till EU och här kan du ladda ner namninsamlingslistan och låta dina vänner och bekanta skriva på och sedan skicka in. Till Sverigedemokrater som anser att de falskeligen blivit kallade ”rasister” av medverkande i Nej till EU kan jag bara beklaga okunskapen och ohövligheten, samt meddela att vi alla har ett gemensamt intresse av ett utträde ur EU oavsett vad vi anser i invandringsfrågan. Detta handlar om Sveriges möjlighet att ens föra en egen politik värd namnet för Sveriges väl och där har vi alla som svenskar och invandrare ett gemensamt intresse.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s