Glada Nyheter för SD – Julia Caesar, EXPO, Bonnier m.fl. hjälper SD att växa

Det är med stort intresse jag läser om Julia Caesars version av DNs journalistiska metoder

I meditation får jag dessutom en känsla av att det är planerat att få effekten av att Sverigedemokraterna ska växa. En annan effekt är att det kommer gynna Julia Caesar ekonomiskt, både vad gäller ökade intäkter av egna böcker, samt sannolikt även rättsligt, även om jag inser att det är en liten tröst.

För Julia Caesar rekommenderar jag postbox och att bo med en intelligent vän på en adress som är hemlig, även för myndigheterna, samt att inte ha någon smartphone eller annan internetanslutning på denna adress eftersom all data idag kan spåras enkelt.

Alternativt kan Jägarexamen, inköp av fältspade som vässats, samt svarta sopsäckar också vara lämpligt. :-) Tanken på en 70-årig kvinna som, helt sonika, fimpar psykopatiska DN-stazi med jaktgevär och kikarsikte, samt begraver delarna på en gammal övergiven soptipp, samt hänger upp utvalda delar i ex. Rosengård, för att rädda andra från trakasserier och lidande, DET ger mig stort nöje ända ner i stortån.

Vore det inte Gudibehagligt, så säg, att begrava dessa satans odemokratiska elaka svin som arbetar för pedofili och hedersmord?

Om vi alla önskar oss deras frånfälle riktigt ordentligt kommer det kanske ske!? Önskar intensivt. Får man önska sig det? Ja. Kanske det kan leda till bättre journalistik i framtiden så att folket inte alltid måste känna sig motiverade att söka alternativ media för att ens ha chansen att kunna få en mer objektiv bild av verkligheten!?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Glada Nyheter för SD – Julia Caesar, EXPO, Bonnier m.fl. hjälper SD att växa

  1. Ser en framtid i anonymiseringsbranschen där man skulle kunna lägga intenetabonnemang, telefoni och fysisk c/o adress i ett företag för en billig penning. Korrupta och köpta Myndigheter som sålt ut personuppgifterna skulle därvid vara tvungna att begära ut data och visa sina avsikter genetmot den enskilde via sina jurister, mot en kostnad givetvis.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s