Glada Nyheter – Vetenskap-folkbildning.nu högre rankad än VoF

Google listar numera den riktiga Vetenskap-folkbildning.nu högre än läkemedelsindustrins variant av VoF vid sökning på orden: ”vetenskap och folkbildning”.  Verkligen Glada Nyheter, såpass glada att jag överväger att använda Google igen. :-)

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

7 reaktioner till “Glada Nyheter – Vetenskap-folkbildning.nu högre rankad än VoF

 1. Tack Martin för din kommentar och ditt inlägg. Jag noterar att föreningen Vof.se och VoFs blogg åter toppar sökträffarna. Intressant. Hur gick det till? Vi får fortsätta att länka in till http://vetenskap-folkbildning.nu/ från sociala medier, kommentarsfält och bloggar för att ta tillbaka positionen.

  Förresten föreslår jag att Vetenskapliga Partiet också börjar att utse Årets Förvillare. Googlas Årets Förvillare kommer den alternativa sajten Årets Förvillare (http://aretsforvillare.nu/) högre än föreningen VoFs version.

  VoF kan inte äga begreppet Årets Förvillare. Vem som helst kan utse Årets Förvillare när som helst. Fiffigt va!?!

  1. Det var så lite Torbjörn. :-) Jag noterar att den mest relevanta Vetenskap och Folkbldning är mer intressant för den som verkligen försöker vara vetenskaplig och folkbildande för folkets väl.

   Det kanske räcker ändå att ligga tvåa? Alla människor som gått med i den falska VoF, skapad för att gynna läkemedelsindustri, myndighetsmissbruk och inbillning av det sovande folket, ges ändå en reell chans att vakna.

   Man måste vara realist. Man kan inte rädda alla. De som inte vaknar vill ändå sova och slaktas med GMO etc. och det förbättrar populasen på lång sikt.

   Vetenskapliga partiet har upphört att verka genom sociala medier.

   Jag lovar att försöka komma ihåg att nämna det mest relevanta VoF:et i olika kommentarsfält.

   Jag uttrycker återigen min tacksamhet till att du finns, Torbjörn, och tar ämnet om Årets Förvillare till centralkommittén där vi får spåna och meditera på saken tillsammans.

  1. Jo. Galghumor kan kanske appliceras på historien om hur civilisationen kom till vägs ände?
   Youtube – Easter Islands End
   Man kan kanske med galghumor hoppas att de svältande barnen som berövats sin natur, genom överbefolkning och överkonsumtion, kommer fånga in en gammal Hans Rosling, likt i filmen ”Hunger Games” och sakta konsumera honom bit för bit, samtidigt som de bevarar hans hälsa så gott det går så att köttet håller sig färskt, likt i boken som heter ”Life of Pi”.

   Mer galghumor i ämnet: The story of how the animals solved the human population elephant.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s