Glada Nyheter – Folket stödjer trovärdig flyktingpolitik – Sverigedemokraterna 26%

Avpixlat – Sentido September Sverigedemokraterna 26,5%

Jimmie Åkesson kommenterar:

I en dryg vecka har flyktingfrågan legat högst upp på medias dagordning. Det kan ha bidragit till att öka stödet för det parti som har bäst flyktingpolitik.

Ett fullkomligt logiskt konstaterande. Yttermera kan det vara så att folket har förstått att en stor del av mainstream-media ljuger och att de har tröttnat på lögnerna även om den lögnaktiga satsningen den senaste tiden varit enorm.

Mainstream-media försöker inte ens rapportera kritiskt och objektivt. Journalismen har därför nått nya bottenrekord och är nu sannolikt i kris. Folket ogillar uppenbarligen att bli undervärderade m.a.p. sin intelligens.

Får man föreslå en kovändning till de andra partierna i flyktingfrågan?

Ex.- Vi har kommit fram till att vi hjälper fler flyktingar genom humana riktade insatser i flyktinglägren än genom kostsamt flyktingmottagande.

Ex. – Vi har kommit fram till att Miljön kommer gynnas mer av att människor kan vara kvar i varmare länder med lägre standard.

Ex. – Vi har kommit fram till att det är mest etiskt korrekt att stoppa flyktingsmugglingen för då kommer inga fler människor att drunkna i Medelhavet.

Men allt är inte jordgubbstårta i Sverigedemokraterna. Får man föreslå en förändring av Sverigedemokraterna på Frihandelsområdet?

Får man föreslå en förändring av Sverigedemokraterna på det som kallas ”socialkonservativt”? ”Socialmoderaterna” är nämligen inte helt trovärdigt längre när både Sossar och moderater bedriver extremkapitalistisk frihandelspolitik.

Kanske måste Sverigedemokraterna splittras i två delar, en för kapitalet och en för välfärd?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s