Den drunknade 3-åringen en del av Kalergiplanen eller frihandeln?

Enligt Daily Telegraph anklagas den drunknade 3-årige pojkens far, Aylan Kurdi, för att vara den människosmugglare som kontrollerade den krashade båten. Aylan Kurdi blånekar.

Namnet ”Kurdi” antyder Kurdisk härkomst. Kurderna, en minoritet som förtrycks av Turkiets muslimske diktator, ett folk som Turkiet sannolikt vill passificera eller rensa etniskt.

Den som kommit med anklagelsen mot Kurdi är en kvinna som själv förlorade två av sina tre barn på samma båt. Kvinnans härkomst framgår inte, men jag antar att hon också är kurd.

Det är visserligen så att fred helt säkert kan skapas i Syrien genom att strypa tillförseln till extremisterna. Detta kan även stärka de som kämpar för yttrandefrihet och demokrati. Det skulle sannolikt på kort och lång sikt definitivt rädda fler 3-åringars liv.

Jag talar om att skapa riktig demokrati, typ Schweiz direktdemokrati, en demokrati där männen (som är för yttrandefrihet och demokrati) är beväpnade till tänderna, medan människor med extrem galenskap är förpassade till byggnader där montona rörelser tillhör normaliteterna.

Men även att stoppa symptomet, dvs. kriminell människosmuggling, är av stor vikt, anser jag, för även det kan sannolikt rädda fler Syriska 3-åringars liv.

Ett tvärt stopp skulle med stor sannolikhet rädda fler liv, precis som det gjort i Australien, och det skulle sannolikt även stärka Syriens minoriteter på lång sikt, tror jag. Att känna sig motiverad att tänka rätt och långsiktigt är, enligt min egen mening, en politikers uppgift.

Tiotusen kronor, som slutar gå i människosmugglares händer, kan nämligen beväpna många riktiga män med maskingevär av typen AK-47 Kalashnikov, eller liknande billiga maskingevär, som i sin tur kan ”ta hand om” de extremister som är ansvariga för folkmorden på det Syriska folket.

Men vad vill egentligen ägarna till de dagstidningar som uppmanar till mer smuggling och mer migration, dvs. de subventionerade tidningar du betalat skatt till och som du plockar på bekvämt armlängds avstånd i snabbköpet? Vad är agendan som döljs för oss? Vad är det du betalat för som ska döljas för dig?

Jag frågar mig vad som är poängen med den löjeväcksande kortsiktigheten, lögnerna och den extrema migrationspolitiken som du matas med via mainstream-media? För fred skulle ju uppenbarligen kunna skapas genom rätt och långsiktig politik? Och vad är egentligen poängen med det krig som enkelt skulle kunna stoppas i Syrien?

Är det någon slags rasism som ligger bakom? Är EUs politiker emot minoriteterna i området? Försöker medias ägare skapa en ny blandras i Europa eller importera extremism? Och varför håller de på med sådan rasism? Kan det finnas ett religiöst motiv? Kan det finnas korruptionspengar inblandat?

Det verkar ologiskt att det handlar om vetenskapliga motiv, eftersom mörk hud i solfattigt klimat ger för lågt D-vitaminupptag, så vida man inte vill ge mörkhyade cancer medvetet för att på så vis slakta dem långsamt.

Jag har faktiskt svårt att tro att det handlar om en rasistisk Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi-plan skapad av judar för att söndra Europa etniskt och kulturellt…

Citat ur Wikipedia av Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi:
“The man of the future will be of mixed race. Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

“Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process. No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe. Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility by the Grace of Spirit. This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation.”

… även om jag inte håller det för uteslutet, för politiker med fullt fungerande hjärna verkar tyvärr vara ett undantag inom politiken.

Nej. Jag tror egentligen att det mestadels handlar om att skapa en förslavande frihandel, samt att stärka det militär-industriella komplexet, först genom EU och NATO, med allt fler konflikter och sedan att utöka konflikterna i hela världen, som i slutänden leder till stor rikedom hos några få och stor fattigdom hos flertalet. Fred är INTE i dessa psykopaters intresse.

Rasistiska judar kan säkerligen ligga bakom en del av detta, men denna rasism använder de sannolikt mest för att kontrollera sin egen befolkning när de samtidigt analpenetrerar dem politiskt. För förlorarna kommer sannolikt inte tillhöra en speciell ras i framtiden, men vara av alla olika raser, även judar, precis som det var förra gången det begav sig.

Denna gång är det sannolikt så att det, istället för oskyldiga judar, kommer bli oskyldiga sekulära muslimer som får stryka med. Sekulära muslimer, dvs. vanligt folk, folk som mest kallar sig muslimer för familjefriden. Dessa muslimer känner alls inte till Islams våldsamma strofer, men kommer sannolikt ligga illa till oavsett om de blir haffade av rasistiska extremister eller rasistiska judar.

Jag frågar mig dessutom om det kan vara självbevarelsedrift med apostasi till vetenskapen för minoriteterna i Syrien och kringliggande länder för ökad trygghet? …eller kan Det Flygande Spaghettimonstret vara en tryggare religion just nu?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

25 reaktioner till “Den drunknade 3-åringen en del av Kalergiplanen eller frihandeln?

 1. Det ligger en hel del lokalpolitik bakom flyktingströmmen som alltså är en en del av turkisk expansionspolitik. Sedan att Israel också har sina planer, liksom saudier och andra som sammanfaller tyder på en stor grad av opportunism. Hela programmet har ju påbörjats för länge sedan och drivs idag med Nato som en av huvudaktörerna från den turkiska basen Incirlik. Det blir en hel del pajkastning, se följande http://iranfrontpage.com/views/2015/09/mr-erdogan-you-are-to-blame-for-the-syrian-refugees/

  1. Tack för intressant artikel.

   Sannolikt är att diktatorn Erdogan agerar på Washingtons order som sin tur agerar på Zionisters order.

   De neo-konservativa i Washington vill sannolikt öka konflikten, tjäna pengar på den och försvaga Syriens demokratiskt valde president innan Israel och/eller Turkiet tar över Syriska landområden och ökar NATOs inflytande.

   Det är därför de inte agerar kraftfullt mot den etniska rensningen.

   I smyg applåderar säkert Washington och Israel åt IS som destabiliserar regionen och för den mot stenåldern.

   Att faschister alltid vill avrätta vänsterorganisationer som PKK är välkänt och nu passar de på.

   Söndra och härska.

 2. Jag har hittat en annan trovärdig förklaring. Tyskland och Sverige har låga födelsetal och tillväxtpolitiker och ekonomer vill därför undvika nedväxt, eftersom detta skulle minska mängden pengar i deras egna fickor. Att nedväxt skulle leda till att vi kommer till en hållbar balans och på så vis kan rädda miljön och överlevnad för framtidens generationer, d.v.s. Vetenskapliga partiets politik, verkar inte vara morot nog.

  Värt att notera är att denna form av invandring medelst olaglig smuggling i så fall är extremt moraliskt tvivelaktig och att en sådan form av invandring, även om den strider mot all miljömässighet, ändå borde ske på ett mindre moraliskt tvivelaktigt sätt. Om denna motivering alltså är sann innebär detta att politikerna i Tyskland och Sverige är ansvariga för treåringens död.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s