Vad tycker Anders som kallar sig ”Negern från Norrland” om Nordiska motståndsrörelsen?

Anders dök plötsligt upp på ett direktdemokratiskt möte i Slottsskogen i Göteborg. Han sade att han kallades ”Negern från Norrland”, något han gillade. Det var ett sätt för Anders vänner att skilja Anders från Anders och säkert även den chokladfärgade Anders från en annan chokladfärgad Anders eftersom Sveriges storstäder säkert har många chokladfärgade Anders.

Jag accepterade snabbt Anders. Han var en trevlig kille i sitt sätt att föra sig, någon skulle säkert sagt svenskt sätt, även jag. Vi bjöd alla in honom att medverka. Men varför var han där på vårt möte? Var han utskickad av EXPO eller av SÄPO för att kontrollera om det fanns ev. rasism i organisationen? Det kommer jag säkert aldrig få veta. Kanske var det en ren slump att han befann sig där? Vem vet?

Nåväl. Hur kom jag då att tänka på Anders? Jo.

Det var när jag fick nys om Nordiska motståndsrörelsen via Nationell.nu

Jag citerar ur deras första punkt på den politiska agendan:

”1. Omedelbart stoppa massinvandringen. Repatriering av merparten av alla som inte är etniska nordeuropéer eller närbesläktade folkslag ska inledas så fort som möjligt. På humanast möjliga vis ska de återsändas till sina respektive hemländer eller närområden till dessa.”

Men vad kommer egentligen Anders som kallar sig ”Negern från Norrland” tycka om Nordiska motståndsrörelsen? Ska han nu strax tvingas söka asyl i ex. Nigeria? Kommer han uppskatta detta?

Visserligen kommer hans chokladbruna hud säkert må bra av Nigeriansk sol. Den D-vitaminbrist hans adoptivföräldrar åsamkat honom kommer säkert vara ett minne blott. Hans bruna ögon är väl avpassade för den starka solen, men hur kommer det egentligen kännas att bli landsförvisad p.g.a. sin hudfärg?

För min egen del skulle det kännas, rent ut sagt, för djävligt att bli landsförvisad från Nigeria p.g.a. min hudfärg. Därför kan jag inte stödja Nordiska motståndsrörelsen.
Det är helt enkelt inte emotionellt korrekt.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Vad tycker Anders som kallar sig ”Negern från Norrland” om Nordiska motståndsrörelsen?

 1. Min kommentar på https://www.nordfront.se/den-parlamentariska-grenen.smr har väntat på moderering i fem dagar nu:

  Vetenskapliga partiet är för jämlikhet mellan människor av vetenskapliga skäl.

  ”Eftersom vetenskapliga undersökningar visat att en mer jämlik politik minskar konflikter och ökar lyckan i ett samhälle för alla medborgare är vi för en bättre balans i de röda frågorna i alla partier.”

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/partiprogram/

  Detta kallar Sverigedemokrater (och övrig höger) oftast för ”kommunism” eller ”socialism” eftersom dessa ord svärtats ner av kapitalist-ägd media, en media där Sverigedemokraterna dessutom rikligt får medverka.

  Sverigedemokraterna är dessutom för den frihandel som förslavar folket…

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/08/13/sverigedemokraterna-ar-for-frihandel-och-ar-darmed-borgerliga/

  .., en frihandel som undergräver ett jämlikt samhälle med välfärd för alla. Hur det kan uppfattas som patriotiskt eller nationellt förstår jag inte helt.

  Vetenskapliga partiet är för en tullmur som gör att egen politik kan föras och egna företag kan skyddas mot orättvis konkurrens. Det är inte Sverigedemokraterna.

  Sverigedemokraterna är, mig veterligen, för bankernas fria kreditgivning, dvs. att skapa krediter ur tomma luften, vilket gör många människor till bankernas skuldslavar. Vetenskapliga partiet vill få ordning på den saken.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/08/05/bankernas-och-politikernas-uppgift-i-ett-langsiktigt-samhalle/

  Sverigedemokraterna är ett religiöst infiltrerat parti fullt med ovetenskapliga fantasier om verkligheten inkl. evig tillväxt, (haleluleja), trots den matematiska omöjligheten och trots arkeologiska bevis om konsekvenserna för naturen och i slutfasen för människorna.

  Sverigedemokraterna tar villigt in allsköns borgarbrackor. I Vetenskapliga partiet är inte högerpolitiker välkomna pga. det ovetenskapliga och emotionellt skadade med att vara just borgarbracka.

  Vetenskapliga partiet är för en balanserad miljö genom nedväxt till balans med naturen. Det är inte Sverigedemokraterna.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/02/15/nedvaxt-inte-tillvaxt-partiets-och-varldens-viktigaste-fraga/

  Hur någon ens kan jämföra Vetenskapliga partiet med Sverigedemokraterna endast för att vi inte kan tänka oss att kasta ut riktiga svenska patrioter med brun hud eller människor som har kompatibla värderingar?

  Detta är för mig ett mysterium så här år 2015 när du enkelt kan undersöka vad partiet står för.

  Ytterligare ett mysterium är varför ni ALLA här vill envisas med att marginalisera er själva på detta vis genom riktigt dum rasim som att kasta ut laglydiga intelligenta människor med relationer till andra svenskar som är mer svenskar än många andra svenskar här?

  För mig verkar det uppriktigt sagt som om denna organisation startats av motståndarna till det ni säger er vilja uppnå d.v.s. en nationell och socialistisk bred rörelses som skulle kunna utmana makten på riktigt och därmed kunna gynna folket på riktigt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s