Varför vill USA egentligen krossa Bashar al-Assad och är Putin Sverigedemokrat?

Jag satt och ögnade igenom Paul Craig Roberts kommentarer om vad som sagts i FN när jag plötsligt funderade – Varför vill USA lett av muslimen Obama egentligen krossa Bashar al-Assad?

Min personliga hypotes är att Ba’ath-partiet som han tillhör är leninistiskt uppbyggt, dvs. liknar typ Sveriges Kommunistiska Parti, och därför inte kan kontrolleras av USA.

Detta skulle även kunna besvara frågan om varför USA utbildar islamistiska IS-soldater och beväpnar dem via Turkiet. Religion och kommunism har nämligen aldrig dragit jämnt eftersom Lenin, kommunismens fader, betraktade religionen som ett opium för folket, något vi är helt eniga i inom Vetenskapliga partiets centralkommitté.

Turkiet leds nämigen av Recep Tayyip Erdoğan, en demokratiskt vald Islamist som är konservativ. Översatt till ren svenska är han, likt en religiös alliansledare som strävar efter mindre demokrati, mer religiositet och mer auktoritärt religiöst styre.

Detta förklarar även varför kurdernas PKK för folkets välfärd är denna regims stora fiende. PKK – Kurdistans arbetareparti som även det är en vänsterorienterad organisation likt SKP.

Vladimir Putin tillhör partiet United Russia ett parti som mest kan beskrivas som ett folkligt parti som försöker få med sig hela folket för att kunna behålla makten. ”Rysk konservatism” är dess officiella ideologi och kan nog mest jämföras med Sverigedemokraterna i Sverige som kallar sig ”socialkonservativa”, men som också absolut skulle kunna kalla sig ”Sverigekonservativa”.

Sannolikt är det alltså populärt hos det ryska folket att kväsa islamismen, precis som det numera är populärt i Sverige, dvs. stigande opinionsiffror för SD,  även om ryssar sannolikt ser på leninism med mer stolthet än svenskar. Lenin var den ledare som avslutade rysk diktatur och införde proletariatets diktatur, genom ett pyramidliknande demokratiskt enpartisystem.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Varför vill USA egentligen krossa Bashar al-Assad och är Putin Sverigedemokrat?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s