Stödjer Obama-regimen terrorismen och i så fall varför? – Är det dags för ett nytt FN?

Barak Obama talar om att bekämpa terrorismen. Samtidigt beväpnar och utbildar hans egen regim IS-soldater som sedan gladeligen, helt enligt sin heliga skrift, med glädje sannolikt skulle skära halsen av honom och våldta hans fru som sedan får sitta i husarrest i burqa.

Och varför allsin dar utbildar och beväpnar Obamas regim kriminella rasister och nazister i Ukraina, vilka sannolikt vill invadera Ryssland, när dessa nazister säkerligen skulle njuta av att se hans chokladbruna arsle dingla i en snara samtidigt som de bränner kors iklädda vita huvor?

Jag har en hypotes och den heter ”söndra och härska”. Allt sedan kalla krigets dagar har USA alltid stött fiendens fiende i syfte att söndra och härska, oavsett om de kunnat betraktas som terrorister, regelrätta galningar eller ej. Huvudsaken är mest att de inte får vara kommunister som hotar den amerikanska överklassens previlegier.

Att Obama är muslim på pappret hjälper säkerligen till ifall han nu beväpnar IS, IS som även de är muslimer som följer de våldsamma skrifterna till punkt och pricka, men framförallt går denna beväpning sannolikt ut på att söndra för Syriens folk, ett folk som till 80% stödjer den leninistiska Assad-regimen. Detta gör USA sannolikt för att skapa sig världherravälde även över Syrien och samtidigt kväsa leninismen.

Konsekvensen, om det nu stämmer att Obama och hans regim är den stora djävulen i maskopi med Israel, såsom muslimer ofta anser, samt det stämmer att Obama-regimen beväpnar IS som är terrorister så blir slutsatsen att IS faktiskt är djävulens egen hantlangare i maskopi med Obama-regimen, vilka således i så fall själva är terrorister som styr en terrorstat, en terrorstat som utövar statsterrorism i strid med FNs regler.

Yttermera är i så fall Obamas terror-regim en regim med vetorätt i FNs s.k. ”säkerhetsråd”… hur ”säkert” det nu kan anses vara för resten av världens FN-medlemmar?

Låt mig göra en liknelse!

Låt säga att en i familjen börjar bete sig våldsamt och galet och gör utvalda familjemedlemmar till sina fiender, en efter en, och pryglar dem en efter en tills de inte kan resa sig. Är det då rätt att överlägga inom familjen om att ta hand om den individen på lämpligt sätt?

Är det dags för ett nytt starkt FN utan USA? Är det en rimlig fråga att ställa? Kan de stormakter som är de mest mentalt friska, nämligen Kina och Ryssland, vara initiativtagare till ett nytt FN?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s