17 länder strax GMO-fria i Europa men inte Sverige – Vad pysslar MP och S med?

Jag tror vi kan enas om att rubriken ATL – Sverige vill inte ha gmo-förbud är ren lögn.

Alla Svenskar som är insatta i frågan om GMO, dess medföljande gifter, samt dessa gifters effekter på olika livsformer, inkl. oss, är rörande eniga om att GMO bör tas bort ur vårt lantbruk och ur vår fauna.

17 länder och självbestämmande regioner har i skrivande stund lämnat in ansökningar. Det är Danmark, Lettland, Grekland, Italien, Tyskland, Bulgarien, Cypern, Kroatien, Frankrike, Österrike, Nederländerna, Portugal, Litauen, Wallonien i Belgien och Skottland, Wales och Nordirland.

Så vad sysslar egentligen Miljöpartiet och Socialdemokraterna med? Denna fråga borde vara enkel som en barnlek att få igenom. Detta är nämligen en fråga som varje riksdagspolitiker själv kan bestämma i, oavsett höger eller vänsterorientering eller ens invandringsorientering och på så vis ta ansvaret för framtidens generationers väl.

Har Miljöpartiet bestämt sig för självmord och att låta Löfvén utföra den barmhärtiga gärningen, eller vad är det egentligen frågan om? Kanske har Miljöpartiet och Socialdemokraterna kommit fram till att missbildade barn p.g.a. höga halter av glyfosat är något miljövänligt och som är bra för framtidens generationer?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s