F.d. muslimen Mona Walter talade inför publik i Rinkeby om Islam

F.d. muslimen Mona Walter och andra demonstranter talade inför publik i Rinkeby om Islam, enligt Avpixlat, och lever fortfarande gott.

Mona Walter kom till Sverige för 20 år sedan från Somalia, och har en egen blogg. Det är verkligen tufft att uppmana troende muslimer som vill ha Sharialagar i Sverige att flytta till Saudiarabien, men kanske är hon rätt kvinna att göra det?

Enligt Samtiden hade demonstranterna skyltar med bilder på människor som drabbats hårt av Islam. På bilderna fanns män som fängslats eller avrättats för att de ifrågasatt eller haft en önskan om att lämna Islam. Demonstranterna hade även med sig bilder på kvinnor som avrättats för att de velat gifta sig med en icke-muslim.

Mona Walter är med i en mycket human grupp som heter ”Set my People Free som anordnar aktiviteter som den i Rinkeby. Gruppen verkar för yttrandefrihet, åsiktsfrihet, samvetsfrihet och trosfrihet. Gruppen vill därför avvisa alla medeltida fascistiska hädelselagar som många muslimer aktivt eller passivt underkastar sig och därmed aktivt eller passivt upprätthåller, även om vi nu lever i en upplyst tidsepok.

Själv ser jag Vetenskap och meditation som det som rimligen bör få denna medeltid att försvinna. Om vi människor andas djupt och lugnt kommer vi ha bättre förmåga att se sanningen. Använder vi sedan hypotetsik deduktiv metod när vi skaffar oss en tro och talar hövligt med varann så kommer sannolikt till slut en relativt ömsesidig tro och ömsesidig respekt att uppstå.

Visserligen kommer det finnas människor som kommer vilja tro på saker som Jultomten eller Det Flygande Spaghettimonstret, eller den abrahamitiske guden, ibland även föreställa sig guden som en äldre man i skägg likt Jultomten, men jag tror att detta synsätt kommer växa bort på en eller två generationer, precis såsom, inkvisitionen försvann, häxbränneri försvann och slöja försvann från kristendomen, kristendomen som blev sekulär och sedan ledde, speciellt de nordiska länderna, till minskad dogmatisk religiositet och ökad vetenskaplighet.

När Mona Walter blir vetenskaplig och lämnar kristendomen är hon varmt välkommen som medlem i Vetenskapliga partiet. Mediterar hon duktigt, eller som det kallas inom kristendomen kontemplerar, på Jesus liv är jag säker på att hon strax kommer gå med i vetenskapliga partiet, eftersom vår avgudadyrkan är sanning, ren kärlek och enhet som leder till välstånd för alla människor på lång sikt.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer om saken:
http://www.varldenidag.se/nyhet/2015/10/05/Mona-Walter-vill-upplysa-om-religionsfrihet/
http://www.pressen.se/4965798.html
Youtube – Krissamtalet efter SVT-reportaget med Mona Walter i Rinkeby

Annons

En reaktion till “F.d. muslimen Mona Walter talade inför publik i Rinkeby om Islam

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s