Islam och nazism är samma sak, menar Överstelöjtnant som sympatiserar med Sverigedemokraterna

ETC – SD-kopplad överstelöjtnant: ”Islam och nazism är samma sak”

Som det heter på engelska: – ”I beg to differ”. (Jag ber om att få ha en annan åsikt)

Jag har inte sett några pedofila inslag i nazismen som ideologi. Yttermera finns det inte några flygande hästar, eller 72 jungfrur för martyrer inom nazismen, vad jag vet, så ”samma sak” är det alls inte, men visst finns det likheter, såsom att båda ideologierna vill ta över världen och ser sin egen förträfflighet och ser andra som underlägsna, denna fascism finns f.ö. också inom judendomen.

Men vad mer intressant är att jag ser större likheter mellan Hitlers politik och NATOs politik. Vissa kallar ju Hitler för ”nationalsocialist”, men sanningen är ju att han avrättade socialisterna under ”de långa knivarnas natt” och sattes till makten av högern 1933 och sedan tillfredsställde bombhögern, d.v.s. det militärindustriella komplexet, och i synnerhet bankerna som stod för kreditgivningen i ca 11 år då Hitler expanderade sitt imperium ”internationellt”. (Struket eftersom dokument som bevisar påståendet saknas – Länk till vittnesuppgift finns i kommentarerna)

[Edit 3:e okt 2016] Bevis har nu framkommit genom den amerikanske historikern Oliver Stone om olika bankers inblandning i andra världskriget.

Så visserligen har Hitlers, eller ska vi säga ”Shitlers”, internationalism och kapitalism likheter med Islam, men även med NATO, vilka alla är internationellt expansionistiska och våldsamma, men ingen av dessa organisationer upplever jag som vare sig ”nationell” eller ”socialistisk”, ej heller demokratiska, tvärt om.

Angående de teorier som avviker från fulmedias teorier om verkligheten anser jag att ETC bör undersöka olika underlag med ett öppet vetenskapligt sinne. Dvs. Hypotetiskt deduktiv metod, alltså anta hypoteser och försöka falsifiera eller bekräfta dem för att på så vis försöka skapa sig en egen uppfattning om verkligheten.

Vaken.se kan vara en bra start att undersöka s.k. konspirationsteorier om ex. New World Order eller om du vill veta vilka som snackar i hop sig utan demokratisk insyn på Bilderberggruppen.

Vill du veta vem som tjänat massvis med pengar på vacciner kan du ex. läsa om här på Globalresearch.ca

Att giriga människor är inblandade från alla möjliga olika härkomster är jag helt övertygad om. Om speciellt människor med judisk bakgrund skulle vara överrepresenterade skulle jag alls inte bli förvånad, men undersök gärna saken på djupet eftersom konspirationsteorier ofta kan vara sanna! ;-)

Att vara sann, åtminstone mot sig själv, är väl ändå en förträfflig egenskap?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

45 reaktioner till “Islam och nazism är samma sak, menar Överstelöjtnant som sympatiserar med Sverigedemokraterna

  1. ”As war approached, the links between the Rockefellers and the Nazi government became more and more firm. In 1936 the J. Henry Schroder Bank of New York had entered into a partnership with the Rockefellers. Schroder, Rockefeller and Company, Investment Bankers, was formed as part of an overall company that Time magazine disclosed as being ”the economic booster of the Rome-Berlin Axis. ” The partners in Schroder, Rockefeller and Company included Avery Rockefeller, nephew of John D., Baron Bruno von Schroder in London, and Kurt von Schroder of the BIS and the Gestapo in Cologne. Avery Rockefeller owned 42 percent of Schroder, Rockefeller, and Baron Bruno and his Nazi cousin 47 percent. Their lawyers were John Foster Dulles and Allen Dulles of Sullivan and Cromwell. Allen Dulles (later of the Office of Strategic Services) was on the board of Schroder. Further connections linked the Paris branch of Chase to Schroder as well as the pro-Nazi Worms Bank and Standard Oil of New Jersey in France. Standard Oil’s Paris representatives were directors of the Banque de Paris et des Pays-Bas, which had intricate connections to the Nazis and to Chase.”
   Källa:
   http://libcom.org/library/allied-multinationals-supply-nazi-germany-world-war-2 (page 21)

   Jag förstår om du kanske tror på de dokument som olika källor använder sig av, ex. på. Wikipedia, som anger att väst finansierades med goda medel och tyskarna enbart finansierades genom onda medel såsom slavarbete och stöld från judar, men den bilden ser inte enbart fabricerad ut, den är sannolikt också aningen fabricerad eftersom tyskarna de facto förlorade kriget och att segermakten skriver historien.

   Vill du, i all välmening, förändra Wikipedia på den punkten önskar jag dig all lycka till att ta dig igenom Wikipedias permanenta politruker.

   Det har jag själv en gång försökt, med massivt motstånd mot sanningen om känsliga ord såsom ex. ”statserrorism” samt döljandet och förminskandet av nya politiska initiativ, samt omdöpningen av vedertagna ord såsom ex. ”valsamverkan”, dvs. sådant som skrämmer den sittande eliten.

   Det kapitalistiska systemets ledande psykopater skapar och finansierar krig i egen vinning och har sannolikt gjort detta väldigt länge.

   1. Min förra kommentar publicerade du inte så vad är din vits med denna länk där inga som helst bevis för ekonomisk sponsring av Hitler finns?

    1. Om du inte höll dig hövlig kan detta ha varit en anledning att radera den. Vetenskapliga partiet har inget intresse av aggressiv Internettrolling.

     Min länkning till vaken.se är mestadels en påminnelse om att titta på denna länk senare.

     Eftersom länken tangerar samma ämne passar det att lägga den i detta kommentarsfält.

     Detta gör även att människor på vaken får chansen att uppmärksammar denna bloggpost.

  1. Jag antar att de dokument som avses i länken jag postat inte längre är tillgängliga och att vi måste finna det mer eller mindre sannolikt att de fanns eller inte fanns tills de ev. kommer fram. Jag finner det sannolikt att dessa herrar kan ha finansierat båda sidor såsom USA finansierade båda sidor i ex. Iran-Irak-kriget och på så vis tjänade dubbelt med pengar. Även att vissa saker inte bombades medvetet under andra världskriget som borde bombats tyder på allierat ägande av bombmål i Tyskland. Källa: Jaques Fresco

 1. Mycket hedervärt gjort av dig. Hade det varit sant hade det nog funnits dokument på nätet som verifierar saken. Finns nog ingen så mytologiserad ledare som Hitler och ingen rörelse så förljugen som NSDAP. Jag rekommenderar följande sida som en av de mest trovärdiga:

  [länk borttagen]

  1. Tja. ”hedervärt” vet jag inte. Centralkommittén fick hjälpa mig att komma förbi mitt ego denna gång.

   Segermakterna skriver historien och sådana dokument, om de finns, vill innehavarna givetvis inte offentliggöra men istället förstöra.

   Att Shitler, helt oprovocerat, försökte invadera Ryssland och att ca 20 miljoner ryssar och massvis med oskyldiga människor i Europa också dog råder det väl inga tvivel om?

   Att Patton ville invadera Ryssland råder det väl heller inga tvivel om? Att girigbukarna i Washington störtar demokratier och fungerande stater i fördävet, samt stödjer terrororganisationer råder det väl inga heller inga tvivel om? Att Washington planerar attack med kärnvapen mot Ryssland råder det väl heller inga tvivel om?

   Jag anser inte att NSDAP (under Shitler, är värt att tillägga) gynnade vare sig ”Nationen Tyskland”, ”Socialismen” eller ”Arbetarna”. Shitlers invasioner förstörde för Tyskland, Europa och Ryssland. Frågan är vem han egentligen arbetade för…

   Att vissa och vissa och vissa gjorde Shitlerhälsning då det begav sig tyder på att det alls inte fanns något ”socialistiskt” med Shitler.

   Intressant att se att Shitler var religiös och ockult dessutom. Det stärker min åsikt om att människor med religiös läggning är dåliga för mänskligheten.

 2. Enligt min mening är det hedervärt att acceptera att motdebattören har en poäng, det är tämligen sällsynt, så sug åt dig rosorna. :D

  Operation Barbarossa var Hitlers försök att stoppa Stalins planerade attack västerut och att befria den tyska minoritetsbefolkning som levde i de östliga områdena. Den ukrainska befolkningen såg tyskarna som befriare från det bolsjevikiskt förtrycket. Minns Holodomor.

  Att Patton ville invadera Ryssland har jag inte hört talas om. Däremot vet jag att hans åsikter om kriget och de allierades förehavande inte föll makteliten på läppen och att han efter kriget lär ha yttrat att ”vi hjälpte fel fiende”, eller något liknande:

  http://www.rense.com/general85/pats.htm

  Visst gynnade Hitler och NSDAP Tyskland som nation och därmed det tyska folket. Hitler sågs som en landsfader och han byggde upp nationen på ett sätt som beundrades av flera höjdare världen över. Visst, han borde ha lugnat ner sig en smula när det gäller vissa geografiska saker, men på det hela taget var Hitler omåttligt populär, tvärtemot vad propagandan säger. Så vem han arbetade för står det ingen tvekan om.

  Länkarna du bifogat understryker ju min utsaga om Hitlers popularitet och att media tar upp detta igen är blott för att hålla liv i myten om ”nazisternas barbarism”. På den tiden var det inget fult att hylla en ledare och den rörelse som lyfte sitt eget land och dess befolkning ur den misär det orättvisa (milt uttryckt) Versaillesfördraget orsakat dom.

  När BBC skriver: ”A Swedish expert on far-right extremism, Anna-Lena Lodenius…” – och du länkar till hennes blogg – betyder inte det att hon verkligen ÄR en expert. Hon är snarare ett propagandaorgan åt Expo och deras agenda, vilket förstås sänker hennes trovärdighet till nära noll. Den så kallade Hitlerhälsningen är väl inget annat än den gamla romerska, typ ”Hell Ceasar”?

  Nej, Hitler var inte alls ”ockult”. det är ytterligare en i raden av myter som omgärdar Hitler. Här finns tre artiklar om den påstådda ockultismen:

  [länk borttagen]

  1. Då går de rosorna vidare till Centralkommittén. All heder till dem. Utan dem hade jag förmodligen inte erkänt mitt misstag.

   Jag noterar att du lyfter Shitler till skyarna och trampar på Skit-Stalin, men frågan är om någon av dem ska lyftas till skyarna för sina invasioner och sin imperialism?

   Anser du idag att människor i östra Ukraina skulle se ex. Carl Bildt som en befriare om han med tanig kropp iförd stor stridsvagnshjälm eller karolineruniform kom in och pekade med hela handen och roffade åt sig olja? Tveksamt.

   Självfallet finns det människor som ogillar olika politiska system, men jag tror att du ljuger för dig själv om du tror att alla ogillade bolsjevismen. De införde ju de facto demokrati, visserligen enparti-demokrati, men ändå. De hade sina skäl.

   Lenin uttrycker det så här:

   ”Att bestämma då och då med några års mellanrum vilka medlemmar av den styrande klassen som ska undertrycka och krossa folket genom parlamentet–Detta är den verkliga essensen av överklassens parliamentarism, inte enbart i parlamentariska konstitutionella monarkier, men också i de mest [representativa] demokratiska republiker.”
   /Vladimir Lenin Källa: Demokraticitat från Vetenskapliga partiet

   Lenin är fortfarande en hjälte för detta i Ryssland. Visserligen gjorde bolsjevikerna många misstag, ex. kollektiviserandet av jordbruk, vilket ledde till en svart marknad och svinn. Källa: Robert Service. Bosjevismen var ett extremt resultat av det som fanns tidigare då folket hade det knapert och några få hade allt och var krigströtta. Allt som drivs in-absurdum blir fel. Balans i allt är bättre.

   Med tanke på slutet, nämligen Stalingrad, var de facto Shitlers misslyckade imperialistiska invasion och nederlag en spottloska i ansiktet på tyska folket. Yttermera intressant att de aldrig verkar lära sig. Den ukrainska rysktalande befolkningen i östra Ukraina som vill ha handelsutbyte med Ryssland ser sannolikt inte Shitler som någon befriare även om outbildade nazister i västra Ukraina kanske gör det.

   Det är min uppfattning att Patton var sur på freden och ville fortsätta mot Moskva. Sannolikt var han rädd för kommunismen, som många rika/religiösa amerikaner är. Att han yttrat att ”vi hjälpte fel fiende” tyder på att det är sannolikt.

   Om Shitler sågs som en landsfader så finns det ett bra citat:

   ”Folket har alltid någon påläggskalv som de sätter över sig och vårdar till storhet. …Detta och inget annat är roten från vilket tyrrani blommar; När han inledningsvis framträder är han en beskyddare”
   / Platon Källa: Demokraticitat från Vetenskapliga partiet

   Att man kan ge bättre välfärd till sitt folk genom att gå ur dyra och handikappande avtal, såsom Versailles-fördrag eller EU-medlemskap, är uppenbart. Att man kortsiktigt kan ”skapa arbeten”(vilket givetvis är dumt i sig) genom att starta med kapprustning som får industrin att börja snurra är också uppenbart. Invaderar man sedan andra länder och deras guldreserver går ekonomin givetvis i hop sig, i alla fall en stund… Men den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket… Slutresultatet var oomkullrunkeligen att alla tyskar arbetat förgäves och Europa låg i ruiner tack vare Shitler och alla andra imperialister.

   Har man massmedia i sin hand och folket är dumma som får blir man givetvis omåttligt populär. Detta motsäger väl inte dagens propaganda? Dagens massmedia ägd av fåtalet girigbukar använder precis samma princip. Med tanke på slutresultatet är frågan om vem Shitler verkligen arbetade för verkligen en intressant fråga…

   Vissa ”nazisters barbarism” eller andra imperialisters barbarism är nog inte enbart myter, men å andra sidan betvivlar jag inte att de segrande barbarerna överdriver de förlorande barbarernas brott och förminskar sina egna. Det är uppenbart. Mer anmärkningsvärt är nog att dagens barbari från olika parter ofta får passera utan åtgärd.

   Givetvis är misär och orättvisa mot ett folk fel. Samtidigt kan detta aldrig stå som ursäkt för att man skapar misär och orättvisa för andra folk.

   ”Gandhi lär ha sagt, ”öga för öga och tand för tand gör oss alla blinda …”

   Propagandaorganet Expo känner jag väl till. Skriker rasism mot alla utom mot den sista apartheidstaten gör att man inser vem som ligger bakom den organisationen.

   Hade tyskarna gjort Shitlers egen hälsning, typ ”hälsosamhet till mig själv” hade Tyskland sannolikt sett aningen bättre ut 1945, tror jag.

   Jag finner det sannolikt att Shitler kan ha varit ”ockult”-religiös eller åtminstone använt ovetenskaplig religion för att få med sig folk eller att öka sin förmåga speciellt eftersom han förlorat så många familje-medlemmar. http://thirdreichocculthistory.blogspot.com.es/2013/08/occult-biography-of-adolf-hitler.html

   Jag ser varken upp till eller ner på detta, eftersom han säkert hade det tufft och droger och religion är ett opium för folket, men jag konstaterar att det är ganska sannolikt att Hitler hade occulta upplevelser. Även jag har haft liknande upplevelser genom meditation. Skillnaden mellan mig och många andra med sådana upplevelser är att jag försöker finna vetenskapliga förklaringar till dem. Men vem vet vad som hade skett om jag hade varit i Shitlers mockasiner?

   För övrigt anser jag att alla imperialister och imperialiststater bör fördömas och bojkottas tills de uppför sig. Jag tror det kan skapa ett intelligentare samhälle.

 3. Nej, det enda jag ”lyfter till skyarna” är sanningen och inget annat än sanningen, alltså sånt som kan verfieras med autentiska dokument eller liknande. Vad en bloggare som Peter Crawford, som kallar sitt verk för ”The Occult History of the Third Reich; Occult Biography of Adolf Hitler”, skriver kan ingen seriös forskare ta på allvar.

  Att majoriteten av befolkningen ogillade judebolsjevismen råder ingen tvekan om och folkförrädaren Carl Bildt eller ukrainska Hollywoodnazister har väl knappast med saken att göra, ens som jämförelseobjekt, då de måste betraktas som varandras motparter, då som nu. Bolsjevikernas terror är vida känd och har beskrivits i otaliga verk av bl.a. Appelbaum och Solsjenitsyn, tillsammans med deras planer på världsherravälde, något som Hitler de facto INTE hade.

  Så du har fel i sak när du påstår att Hitler var imperialist, hans ansvar sträckte sig endast till den tyska befolkningen, och lade Europa i ruiner. Hitler ville INTE ha krig vilket framgår av autentiska dokument som du bl.a. kan ta del av i ett fördrag av Gerd Schultze-Ronhof som forskat i saken (Youtube).

  Här ger du själv förklaringen till varför just du och många andra är så okunniga när det gäller WWII:

  ”Har man massmedia i sin hand och folket är dumma…”

  Vilka kontrollerar då mediai? ;) Nu behöver det nödvändigtvis inte betyda att den stora massan är ”dum” utan snarare att de som äger media och tryckpressar GÖR folk fördummade. Var det några som följde internationella överenskommelser så var det tyskarna. De allierade bröt mot dom i princip från första början, de startade bombningarna och riktade främst in sig mot civila mål och skåderättegångarna i Nürnberg är beviset på det och det är fortfarande samma ockulta krafter som gör det ”Mer anmärkningsvärt [är nog] att dagens barbari från olika parter ofta får passera utan åtgärd.” Har du förresten sett filmen ”Occult Forces” från 1943? (Youtube)

  Så bra att du känner till Expos agenda. Här är mer läsning:

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/expo-exponerar-eller-morklagger/

  På tal om hälsa, den tyska modellen var betydligt mer inriktad på hälsa än vad den är i vårt moderna samhälle. Här måste ju folk hållas i sjukt tillstånd, helst kroniskt, för att gynna läkemedelsindustrin och vetenskapen som springer deras ärenden.

  Nej, Hitler var inte ockult enligt den autentiska info som finns tillgänglig på bland andra sidan jag länkade till i en tidigare kommentar. August Kubizek är knappast trovärdig. Jag finner ganska omgående flera fel i hans essä. Bl.a. så är det inte en swastika på bilden utan ett gammalt tyskt ”hakenkreuz”. Likaså påståendet att Hitler var medlem i Thulesällskapet, då det inte tycks finnas något som verifierar detta påstående. Här lite nyttig läsning:

  [länkar raderade]

  Jag skulle kunna fortsätta med kilometervis med text men tror att det får räcka för den här gången. Ha en trevlig läsning. :)

  1. Jag ser ingen länk mellan ”judendom” och ”bolsjevism” eftersom bosjevisterna var för folkets frihet från religion och därmed anti-religiösa. De stod för Vetenskaplig socialism.

   Debunking av Veterans Today:
   http://screechingkettle.blogspot.com.es/2011/04/debunked-veterans-today.html?_escaped_fragment_#

   ”As with other disinfo websites, some articles on Veterans Today do contain legitimate information about current events. Perhaps that’s to maintain the illusion that the website as a whole deserves to be trusted; however, considering the aforementioned, we now know better.”

   Debunking av Solzhenitsyn:
   http://blog.acton.org/archives/2451-solzhenitsyn-and-his-critics-cont.html
   Solzhenitsyn var en ortodox kristen som var arg på en kommunistisk union som anser att religion är ett opium för folket. Kristendomen som stått för allt annat än moral genom århundradena ska genom denne man moralisera över bolsjevikerna? Hur intressant är det för en vetenskapsman och hur objektiv eller ens trovärdig är en sådan källa? Papperskorgen?

   Anne Applebaum är en ekonom från Washington med intressant bakgrund som tyvärr inte gör henne särskilt trovärdig vad gäller uttalanden om kommunism.

   Det finns olika varianter om vad som försigick i Danzig en version från Gerd Schultze-Ronhof som måste anses extremt tyskvänlig, en från Svenska Wikipedia och en från Engelska Wikipedia. Jag tänker inte forska om saken, men det är uppenbart att dessa båda folkslag inte lyckades samverka optimalt inom den fria staden Danzig. På kartan ser det i princip ut som en invasion av polskt territorie och jag anser att Polen givetvis bör ha full kontroll över Danzig eftersom det är Polens enda hamnplats. Allt annat verkar orimligt. Såsom kartan ser ut idag är mer rimligt. Delningen av Danzig enligt Versaillesfreden tycks vara rimlig med tanke på omständigheterna då och EU-medlemskapets fria rörlighet av människor sannolikt en framtida krutdurk.

   Shitlers invasion av länder där det bor människor med tysk bakgrund är givetvis helt orimlig, men givetvis en väckarklocka om det rimliga i att inte blanda folkslag hur som helst.

   För Vetenskapliga partiet är det illa nog att Hitler hade religiösa fantasier, men av samma anledning inte helt otroligt att han hade fler fantasier såsom ockultism.

   Religiösa tenderar ju att läsa in sig på andra fantasier eftersom den första fantasin inte är vetenskapligt baserad. Vetenskapsmän tenderar att inte befatta sig med religion överhuvud taget av samma skäl som de inte lägger energi på Russelss tekanna. Religionerna är helt enkelt väldigt osannolika versioner av verkligheten för en vetenskapsman.

   Om falskflagg-händelserna som var förspelet till tyskarnas invasion av Polen.

   1. Tack för arbetet du lagt ner. Inte alla bloggare som gör det, så all heder till dig återigen.

    Kopplingen mellan judaism och bolsjevism är solklar, det är inte bara en koppling utan helt och hållet en judisk (judar kallar sig inte sällan ateister) affär, både den förstnämnda och mensjevismen, och helt öppen för alla att ta del av genom de mängder av texter och böcker som skrivits om saken. Här leds detta i bevis:

    http://nyapolitiken.biz/sve_politik/vanstern-o-yttrandefriheten.html

    Vill för ordningens skull bara påpeka att källkritik knappast går ut på att dissa en hel websida, utan det görs genom att förutsättningslöst granska en text och ställa den i relation till verkligheten och eventeulla dokument eller annat. VT har andra sklribenter än Gordon Duff (bl.a. Jonas E. Alexis). Nu har också nämnde Duff erkänt att han skriver strunt ibland – ”if I didn’t; I wouldn’t be alive”, som han uttryckte det i en intervju – men han är ingalunda den enda skribenten där och Ingrid Rimlands essä håller för en kritisk granskning. Om du inte tror på henne, så kanske du tror på Ellen Brown, som knappast borde vara okänd för dig:

    http://www.webofdebt.com/articles/bankrupt-germany.php

    Att Solsjenitsyn var ortodox kristen behöver väl knappast påverka hans trovärdighet? Eller menar du och Couretas att religiösa människor är opålitliga? Jag ser heller ingen ”debunking” (vederläggning) av Alexanders digra foskning och arbeten i Couretas korta text utan mest bara en attack mot Solsjenitsyns religiösa tro och det är verkligen inget hedervärt sätt av en ”kristen” think tank (tankesmedja) att misskreditera någon för sin tro. Men det kanske finns en förklaring till Couretas och Actons Institutes förringande av Solsjenitsyn:

    ”Its work supports free market economic policy framed within Judeo-Christian morality.”

    https://en.wikipedia.org/wiki/Acton_Institute

    Gerd Schultze-Rhonhof måste nog anses vara högst trovärdig då han gått till källorna – och inte minst just för att han ÄR tysk, på samma sätt som de ”partiska” källorna i den första länken i denna komentar, som du säkert kommer att upptäcka – vilket framgår tydligt i videon från föredraget, och att Wikipedia skriver att hans arbeten:

    ”…have not been accepted as accurate by professional historians.[who?] His claim that Hitler had been against a war with Poland goes against the conventional opinion[who?]”

    …betyder inte, som poängterats tidigare, att det är sant. Tvärtom, så betyder det att Wikipedia inte är en trovärdig källa när det gäller WWII i allmänhet och Hitler och NSDAP i synnerhet. Några referenser lämnas heller inte till de två citerade utsagorna; ”[who?]”.

    En historiker som var ansedd som både mycket kunnig och högst trovärdig genom sin forskning med akademiskt godkända historievetenskapliga metoder (samma metod som Gerd Schultze-Ronhof, gå till källorna), innan han började ifrågasätta ”Förintelsen”, var David Irving och var en som läser får dra sina egna slutsatser varför han förlorade rollen som seriös forskare efter det.

    Nu är det ju inte bara Danzig det handlar om när det gäller upprinnelsen till WWII, utan de betydligt mer allvarliga attacker som den tyska minoritetsbefolkningen i Polen blev utsatta för redan innan 3e september. Återigen använder du Wikipedia som källa och inte heller här finns någon referens; ”[citation needed]” och de facto så mördades tusentals tyskar i vad som måste liknas vid provokationer där Hitler ansåg att han inte hade något annat val än att försvara sitt folk:

    ”The deportation and expulsion and the mass murder of the ethnic Germans before and at the beginning of the war in Poland was by no means confined to the ”Bloody Sunday of Bromberg”, which is only too often downplayed or even denied outright today. In this book the reader experiences almost first-hand the terrible fate of tens of thousands of ethnic Germans in Poland at the outbreak of the war in 1939.”

    http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/deathinpoland/dp00.html

    ”After studying some of the documents, Jackson knew well and emphasized that the German declaration of war on the United States was perfectly legal. Therefore, he pointed out, it had to be shown before the court that the war in Europe was, from the beginning, a German aggression contrary to international law (making it a Crime Against Peace). Thus, the invasion of Poland had to be shown to be an aggressive move with no justification, and no blame on Poland. Further study of the files brought Jackson to doubt that a fair trial would support, in any way, the finding of Germany’s exclusive responsibility. On the contrary, he said:

    “The Germans will certainly accuse our three European allies to have pursued a policy that has enforced the war. I say this because the seized documents from the German Foreign Office, which I have seen, all come to the same conclusion: “We have no escape, we must fight, we are surrounded, we are strangled.” How would a judge react if this is found in the trial? I think he would say: “Before I condemn anyone as the aggressor, he ought to describe his motives.”

    And that would be catastrophic, Jackson continued, because

    “… if this trial leads to a discussion of the political and economic causes of the war, this may cause infinite damage, both in Europe I do not know well, and in America that I know fairly well.”

    As a servant of the U.S. Government and U.S. war policy, Jackson came up with the only solution: to ban any discussion on the causes of the war before the Nuremberg tribunal. In other words, not to have a fair trial. In the transcripts of the proceedings, nothing is found on the war policies of the West, Poland, or the USSR since almost all documents and testimonies that would have been relevant in this respect were rejected by the court as irrelevant.”

    http://carolynyeager.net/gleiwitz-“false-flag”-incident-pure-fiction

    Till sist så tror jag du väger in lite för mycket av din antireligiösa sida för att för att förstå att Hitler INTE hade några ”religiösa fantasier [eller] ockultism”, då några dokument eller handlingar som påvisar det inte står att finna. Se Justice for Germans hemsida för bevis på detta. Det du gör när du påstår att så var fallet är ju enbart dina egna (antireligiösa) spekulationer och verkligen inte förenligt med vedertagna vetenskapliga forskningsregler, om nu den moderna vetenskapen har det då den tycks vara styrd av ekonomiska intressen i första hand. Ja, jag tvivlar även på den och VoF, Vetenskap och Folkbildning, är kanske det bästa exemplet på hur ”vetenskap” används i indoktrineringssyfte. Men det är ju en helt annan fråga.

    Ja, Lasse Wilhelmson och Brandon Martinez skriver bra de också. Ha det gott.

    1. Tack för uppskattningen av arbetet jag lagt ner för att svara dig. Jag tror det kan vara viktigt, med tanke på att klockan står på tre minuter i tolv enligt Bulletin of The Atomic Scientist, samt att två duktigt religiöst indoktrinerade stater sitter på kärnvapnen och bryter duktigt mot FNs konventioner, samt att en del av källan till problemet kan ligga i den fråga vi faktiskt utreder här.

     Jag har mött ”judar” som inte tror på gud men ändå anser att de tillhör en högre stående ras. Dessa rasister gillade inte helt att jag plockade sönder deras argument, även om det givetvis kan gynna dem långsiktigt att bli upplysta om sin beläghenhet. Jag bevisade helt enkelt deras rasism på olika vis så att de förstod att ”judar” alls inte var en ”ras” och alls inte var överlägsna.

     Detta innebär givetvis att många som kallar sig ”judar” alls inte är ”judar”, men istället är rasister. Hur de röstar i sina ”demokratiska” val tyder på att de är vilseledda. Det innebär att Israel är en mycket märklig rasistisk stat där människor tror sig ha en ras, de alls inte har.

     I den mån palestinier är semiter, innebär det att de ”judar” och människor som kallar sig ”judar” och medverkar i den etniska rensningen av palestinier är antisemiter dessutom, speciellt om de själva kan räknas till ryssar, afrikaner söder om sahara eller är Européer.

     Jag hittade inga bevis i din länk, snarare motsatsen. Jag citerar från din länk:

     ”Det var naturligt att judarna blev starkt representerade i den revolutionära rörelsen. I bolsjevikpartiet var judar och georgier de största etniska grupperna efter ryssarna (bland mensjevikerna var judarna rentav fler än ryssarna).”

     Ryssarna var alltså i majoritet och minoriteterna var dels georgier och dels sekulära ”judar”. Mensjevik betyder minoriet. Bolsjevik betyder majoritet. Att vara i majoritet inom en minoritet gör ex. inte de sekulära ”judarna” till en majoritet inom den totala mängden kommunister.

     Kopplingen mellan judendom och bolsjevism/mensjevism är alls inte solklar. Tvärtom. De medverkande sekulära ”judarnas” åsikter hängde alltså bevisligen inte på religiös bakgrund, men kanske på familjens egendom, ideologisk tro eller liknande.

     Sekulära judar var i klar minoritet i kommunistpartiets diskussioner. Eftersom de var sekulära kan de knappast ej heller betraktas som riktiga ”judar” eftersom judendom inte är en ”ras”, men en religion. Dessa kommunistiska sekulära ”judar” måste rimligtvis betraktas som rasistser eftersom de grupperade sig så, det är uppenbart, men att de styrde kommunisterna verkar inte vara sanningen, tvärtom, enligt citatet ovan.

     Att många sekulära ”judar” var emot boljsjevikerna(majoriteten) är ett tecken på att de ville se den fria kapitalismens demokratiska utveckling, tror jag. De ansåg sannolikt att Marx hade rätt, nämligen att hela världen först måste bli kapitalistisk och global innan en världsrevolution sedan kan skapa världskommunism. Lenin och hans anhängare ansåg sannolikt att det var dags för världskommunism direkt och ansåg säkert att rysslands revolution skulle kunna sprida sig till hela världen, vilket givetvis hade kunnat ske och har delvis har skett.

     Vad jag har förstått var Nationalsocialisterna ryssvänliga och gay-vänliga innan Hitlers övertagande genom de långa knivarnas natt… Det finns rykten om att Hitler var frimurare, vilket verkar logiskt med tanke på omsvängningen från ryssvänlighet till rysshat. Man ser likheterna med vad som sker idag.

     Det handlar inte om att Duff på Veterans Today erkänt att han skriver strunt ibland. Det gör väl alla, men det handlar om de andra delarna i debunkingen. Det handlar alltså om rena förfalskningar i syfte att förvilla, vilket får mig att misstänka att han kan vara en agent för något underliggande intresse.

     Ellen Brown skriver helt klart en intressant text. Tack för info. Detta kan hel klart förklara varför eliten i hela världen enats om att Hitler måste bli Shitler. Kanske har jag varit naiv? Det är en riktigt stor lögn de sitter på i sådana fall. Om det är en lögn och den lögnan faller kommer eliten som ljugit sannolikt falla med den lögnen. Folket kommer kanske resa sig om de får reda på sanningen, om detta är sanningen. Det skulle i så fall förklara varför det är olagligt att förneka förintelsen i vissa länder. Vad vore egentligen faran med skepticism om förintelsen vore sann och kan ledas i bevis? -Ingen fara alls. Faran med skepticism är givetvis om den avslöjar en stor fet lögn och vilka som ligger bakom den. De som ligger bakom lögnen kommer sitta minst sagt risigt till.

     Låt säga att Solsjenitsyn var ortodox pastafarian med pastasil på huvudet! Du må påstå att detta knappast behöver påverka hans trovärdighet, men jag har tyvärr ha en annan åsikt av uppenbara skäl, förutom kanske för ortodoxa pastafarianer.

     Visserligen kan en religiös person följa sin religion och vara ”pålitlig” och inte synda, men man bör givetvis fråga sig om en tro som inte är vetenskapligt trovärdig kan leda till en trovärdig analys av verkligheten? Detta är givetvis anledningen till att religiösa är portade i Vetenskapliga partiet.

     Att sätta ”kristen” och ”think tank” så nära varann i en mening är också mycket intressant, eftersom religion inte handlar om att vara skeptisk och ifrågasättande, men om att tro och underkasta sig auktoriteter.

     Jag noterar även att det borde finnas en motsättning mellan den judiska och den kristna moraliteten. Jesus är revolutionär och motståndare till det förljugna ekonomiska systemet. De härskande som använder systemet, religionen och auktoriteten är för det förljugna systemet med vilket de skor sig på de godtrogna.

     Jag inser att du sannolikt har rätt i ditt antagande att Wikipedia inte är en trovärdig källa när det gäller WWII i allmänhet än och sannolikt inte om Hitler och NSDAP heller än, speciellt om man antager att en majoritet av de som redigerar verkligen tror på massmedias version av händelserna och kanske använder sig av dem som källor. Detta kan dock säkert förändras i framtiden. Det verkar nämligen som om Wikipedia har tagit sig i kragen på den punkten när jag studerar deras källhänvisnings-rekommendationer, sannolikt pga. att Wikipedia förlorat trovärdighet pga. tidigare beteende, dvs. samma situation som massmedia befinner sig i idag. Wikipedia har sannolikt tvingats till uppförande snabbare eftersom de endast befinner sig på nätet där det finns alternativa källor och inte i tidningshyllorna där ägarförhållandena i princip är monopoliserade.

     Om Hitlers kristna tro:
     http://www.evilbible.com/hitler_was_christian.htm

     Jo. Jag är antireligiös. En nyateist får jag nog kallas. Jag kan inte bevisa att alla dagens och gårdagens olika religioners gudar inte finns, men jag finner det ytterst osannolikt att ens en av religionerna har rätt. Att spendera tid på spekulationerna är med stor sannolikhet slöseri med tid, tid som kan användas bättre för framtidens generationers väl.

     Men jag är enig med dig om VoF, Vetenskap och Folkbildning, det var i alla fall tidigare ett utmärkt exempel på hur ”vetenskap” används i indoktrineringssyfte likt en religion eller en ideologi.

     Ha det gott. :-)

     1. Ursäkta mitt sena svar, men jag har händerna fulla just nu så det får bli en snabb relativt replik denna gång.

      Jag tänker inte gå så värst djupare vad gäller judendomen och dess anhängare än vad jag redan gjort utan bara konstatera att du konstaterat ungefär samma sak som jag och många många andra, inklusive de judar som tagit sitt förnuft till fånga och avsagt sig sitt medlemskap. Judendomen är i sin essens förstås rasistisk då den exkluderar icke-judar och ”Israel” är väl det mest tydliga beviset på det och jag har någonstans läst att majoriteten av världens judar stöder det judiska nationalhemmet plus det faktum att de själva gärna vill hävda att de är en egen ras, med hjälp av bl.a. den ohederlige Ostrers ”genetiska forskning”.

      Det blir förstås en smula roande att ditt citat från min källa är ett citat från den bloggare vars påstående jag faktiskt vederlägger med bland annat just hans egen gamla blogg, som han konstigt nog raderade efter min påminnelse att han de facto motsäger sig själv i och med detta, i jämförelse med vad han skriver i det relaterade blogginlägget. Tror faktiskt han begrep det och därför raderade ”Ryska posten”. Jag kunde inte ens återfinna den hos ”Wayback Machine”.

      Att bolsjevikernas fotsoldaterna inte hade judisk majoritet är sant – idag ser vi wahhabiter i t.ex. Jabhat al-Nusra och IS som springer neobolsjevikernas ärenden på marken. Poängen är dock att det i det styrande toppskicket bestod av cirka 70-80 % judar och flera av mina referenser verifierar detta samt att judar menar att kommunism och judaism är samma sak. Och som jag tidigare påpekat så kan judar vara ateister men ändå anse sig vara judar och där faller ju påståendet om judendomen som en religion samman så det är nog mer rätt att kalla judaismen för en ideologi, en politisk sådan, som enbart inkluderar de egna klanmedlemmarna. Den så kallade ”Ryska revolutionen” var i realiteten inget annat än ett judiskt maktövertagande och det som följde var ju en terror mot den kristna befolkning världen sällan skådat och tusentals kyrkor brändes ner, hela tsarfamiljen mördades kallblodigt och miljontals ryska bönder fick sätta livet till alternativt skickas till arbetsläger där många dukade under.

      Att tyskarna skulle ha varit ryssvänliga (och gayvänliga) innan Hitler har jag aldrig hört talas om och betvivlar det starkt då i princip alla världens ledare visste vad bolsjevikerna gjorde med den ryska befolkningen. Att det finns rykten om Hitler kan vi vara rörande ense om men att han skulle ha varit frimurare finner jag helt uteslutet. Faktum är att de kastade ut frimurarna och stängde deras loger.

      [länk borttagen]

      Den här länken är också läsvärd:

      [länk borttagen]

      Nja, det handlar inte så mycket om Duff, som om den artikel Ingrid Rimland skrivit och som verifieras av Ellen Brown, och varje individ som skriver på VT har ansvar för sin egen text och det råder knappast någon tvekan om att Hitler och den tyska nationalsocialismen måste demoniseras. Att det är belagt med straff att öppet tvivla på ”världens mest dokumenterade” händelse är bevis nog för att det ligger en ”gravad hund” här. En historisk händelse som inte tillåts granskas på samma sätt som alla andra historiska händelser låter onekligen misstänkt.

      Jag har genom årens lopp lärt mig att inte ta hänsyn till en persons religiositet vad gäller trovärdighet, och detsamma gäller för vetenskapare. Att tro på gud behöver inte alls betyda att man underkastar sig auktoriteter mindre än vad vetenskapare gör. Jag menar nog att de sistnämnda i ännu högre utsträckning underkastar sig auktoriteter och tillåter ni inte religiösa i Vetenskapliga partiet fins ju en stor risk att ni blir kallade rasister (skrivet med en smula ironi).

      Det där med Wikipedia är intressant. faktum är att de får några år sedan gick ut med att de skulle radera uppgifter om vilka som var judar, vilket utmynnade i en ganska vild debatt, och jag tror att de fortfarande använder termen judar i vissa fall:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Category_talk:Jews

      För mig får folk kalla sig, och anse sig tillhöra vilken religion eller icke-religion som helst, även judar. När det gäller den i mina ögon uttjatade och substanslösa frågan om hur man bevisar guds existens brukar jag kontra med en motfråga; ”hur stort är universum?” Den mänskliga hjärnan är begränsad och kan förstås inte ge ett relevant svar på frågan och jag tror det är nyttigt att ha detta faktum i bakhuvudet då man annars kan löpa risken att få megalomana tankar.

      Ha det och på återseende.

      1. – Jag tror att du är förvirrad från texter med för låg sanningshalt:

       ”Att bolsjevikernas fotsoldaterna inte hade judisk majoritet är sant – idag ser vi wahhabiter i t.ex. Jabhat al-Nusra och IS som springer neobolsjevikernas ärenden på marken.”

       – Vi talade inte om fotsoldater. Vi talade om högsta sovjet och där var ryssar i klar majorietet. Om någon ska kalla ”bolsjevist” i Syrien är det väl den av folket majoritetsvalde Assad som bekämpar de religiösa extremisterna.

       ”Poängen är dock att det i det styrande toppskicket bestod av cirka 70-80 % judar och flera av mina referenser verifierar detta samt att judar menar att kommunism och judaism är samma sak.”

       – Återigen var INTE toppskiket ”judar”, men ryssar och ”judarna” var ej heller ”judar” men sekulära.

       ”Och som jag tidigare påpekat så kan judar vara ateister men ändå anse sig vara judar och där faller ju påståendet om judendomen som en religion samman så det är nog mer rätt att kalla judaismen för en ideologi, en politisk sådan, som enbart inkluderar de egna klanmedlemmarna.”

       – Nej. En jude, kristen eller en muslim kan inte vara ateist. En religion är INTE en ideologi eller en ras. Religioner är sekterism, dvs. blind låst sekteristisk tro med repressalier om man överger den. -Kuckeliku! Tror man inte på religionen är man inte religionen, man är då en fritt tänkande människa, fri fån sekterism i alla dess former.

       ”Den så kallade ”Ryska revolutionen” var i realiteten inget annat än ett judiskt maktövertagande och det som följde var ju en terror mot den kristna befolkning världen sällan skådat och tusentals kyrkor brändes ner, hela tsarfamiljen mördades kallblodigt och miljontals ryska bönder fick sätta livet till alternativt skickas till arbetsläger där många dukade under.”

       -Nej. Den ryska revlutionen var krigströtta människor som tog över landet och skapade kommunistisk demokrati. De var trötta på adelns härjningar med dem. Underkastelsen under religion undertryckte folket i ett opium-likt tillstånd. Om kyrkor därför brändes av folk som vaknade upp så förstår jag det, men samtidigt är det synd eftersom det är en byggnad väl anpassad för meditation, samling, men även teater och musik som kan glädja folket, samt av hisoriskt intresse. Upplysningen som kom med franska revolutionen hade redan befriat de flesta från villfarelser. Tsarfamiljen var givetvis ett hot mot kommunismen, dels som en symbol för det ojämlika som konservativa tanter jublar över via ex. Svensk damtidning, men även pga. de resurser de förfogade över som de hade kunnat köpa legoknektar för.

       ”Att tyskarna skulle ha varit ryssvänliga (och gayvänliga) innan Hitler har jag aldrig hört talas om och betvivlar det starkt då i princip alla världens ledare visste vad bolsjevikerna gjorde med den ryska befolkningen.”

       -Läs på mer om de långa knivarnas natt och Ernst Röhm! Nationalsocialisterna tog intryck av sovjeternas nationella socialism…. tills Hitler tog över genom att mörda sina egna… verkar det….

       ”Att det finns rykten om Hitler kan vi vara rörande ense om men att han skulle ha varit frimurare finner jag helt uteslutet. Faktum är att de kastade ut frimurarna och stängde deras loger”.

       – Det kan vara sant. Jag finner inte Hitlers tidiga medverkan logisk, eftersom han inte verkar ha varit speciellt privilegierad på något vis, men när han blev en mer betydande ledargestalt blev han säkerligen inbjuden. Huruvida han accepterade att lyda denna sekt eller om han medverkade i syfte att utnyttja den eller förråda den eller bemästra den eller alltihop kan givetvis diskuteras. Förmodligen alla tre delar, tror jag. När han väl hade kontrollen över de medverkande kanske han helt sonika stängde den för att skapa en annan typ av maffia-ockultism för dem?

       – För mig verkar det nämligen mer logiskt att det finns en koppling mellan logerna, maffia, sionismen, Bilderbergruppen och Hitler i det sätt på vilket de organiserar sig och effekten av deras politik, i vilket fåtalet kriminella girigbukar tjänar pengar på människornas död och lidanden. – Så varför finner du det uteslutet att Hitler själv var med? Tillbedjer du Hitler? Har du tyskt påbrå?

       – Att Hitler och den tyska nationalsocialismen har demoniserats är uppenbart. Det är givetvis en del av vanlig ”söndra och härska”-taktik som används av båda sidor där vinnarens slutversion blir den allmänt accepterade, enligt den infantila principen: ”Vi är bäst, fuck the rest”.

       – Ja. Att det är belagt med straff att tvivla på en möjlig lögn gör att man med fog kan anta att det ligger ”en hund begraven” här.
       – ”Vetenskapare” som underkastar sig auktoriteten läkemedelsindustrin är givetvis inte riktiga ”vetenskapsmän”, men ska jämföras med religiösa eller dyrkare av mammon, vilket också är avgudadyrkan, vilket inte heller är tillåtet i Vetenskapliga partiet.

       – Blir vi i centralkommittén kallade för rasister tar vi det som en välvilja från den personen. Se bara vad som skedde med SD när de blev kallade ”rasister” om och om igen! Nu ligger de väl runt 25% eller kanske t.o.m. 40% efter terrorn i Paris? Att bli kallad rasist på lösa grunder skapar nämligen sympatiröster.

       – Om omröstningen du länkat till på Wikipedia: Smaklöst. Ett ganska märkligt resultat av Wikipedias beslutsordning, helt med avsaknad av medkänsla, anser jag. Bör man inte låta människor själva ange sin tro/bakgrund eller inte? Att sätta någon i ett rasistiskt eller religiöst fack måste anses vara något av det vidrigaste man kan göra mot någon. Är det ens lagligt att registrera människor på detta vis?

       ”För mig får folk kalla sig, och anse sig tillhöra vilken religion eller icke-religion som helst”
       – Bra. Jag läser just nu hur vissa religiösa extremister försöker ge sken av vetenskaplighet i kombination med extrem religion när det i sjäälva verket handlar om pengar, kontroll och makt. Det är både skrattretande och skrämmande. Jag hoppas därför att du, genom detta lilla exempel, inser vikten av att inte ha med någon religiös i ett Vetenskapligt parti och varför vi väljer att sätta alla religioner under samma bojkott.

       1. Nu är du ute och cyklar då du gör nästan exakt som Stefan i bloggen ”8 Dagar” som jag vederlägger så hårt att han censurerar mina kommentarer och kallar dessa ”antisemitiska”:

        ”– Vi talade inte om fotsoldater. Vi talade om högsta sovjet och där var ryssar i klar majorietet. Om någon ska kalla ”bolsjevist” i Syrien är det väl den av folket majoritetsvalde Assad som bekämpar de religiösa extremisterna.”

        Skulle ateistiska judar ha bekämpat kristna extremister i Sovjet?? Nej! Och mina länkar i bifogad blogg bevisar med råge att höjdarna var judar. Här följer några till:

        [länkar borttagna]

        ” – Återigen var INTE toppskiket ”judar”, men ryssar och ”judarna” var ej heller ”judar” men sekulära.”

        Återigen, varför skulle sekulära judar massmörda miljontals kristna. Du förstår säkert själv att det inte håller för en kritisk analys.

        Här får jag uppfattningen att du svarar med en viss irritation:

        ”– Nej. En jude, kristen eller en muslim kan inte vara ateist. En religion är INTE en ideologi eller en ras. Religioner är sekterism, dvs. blind låst sekteristisk tro med repressalier om man överger den. -Kuckeliku! Tror man inte på religionen är man inte religionen, man är då en fritt tänkande människa, fri fån sekterism i alla dess former.”

        Man kan förstås hamna i samma sekterism om man tror blint på vetenskapen och t.o.m. vara mer ofri och bunden än en religiös människa. Jodå, judar kan visst vara ateister enligt dom själva ocvh då faller ju de facto påståendet om judendomen som en religion samman som ett illa byggt korthus. Några länkar:

        [länkar borttagna]

        ”-Nej. Den ryska revlutionen var krigströtta människor som tog över landet och skapade kommunistisk demokrati. De var trötta på adelns härjningar med dem. Underkastelsen under religion undertryckte folket i ett opium-likt tillstånd. Om kyrkor därför brändes av folk som vaknade upp så förstår jag det, men samtidigt är det synd eftersom det är en byggnad väl anpassad för meditation, samling, men även teater och musik som kan glädja folket, samt av hisoriskt intresse. Upplysningen som kom med franska revolutionen hade redan befriat de flesta från villfarelser. Tsarfamiljen var givetvis ett hot mot kommunismen, dels som en symbol för det ojämlika som konservativa tanter jublar över via ex. Svensk damtidning, men även pga. de resurser de förfogade över som de hade kunnat köpa legoknektar för.”

        Återigen, du är helt fel ute här och detta har jag redan lett i bevis genom trådens kommentarer. (Förresten, mig veterligen har det aldrig funnits någon kommunsitisk demokrati, de tycks ha varit omaka par genom historien.) Redan den första länken till bloggen 8 Dagar raserar hela förnekelsen/villfarelsen att bolsjevismen och ryska revolutionen var ett helt och hållet ett judiskt påhitt respektive ett judiskt maktövertagande. Länkar som bevisar detta:

        [länkar borttagna]

        ”-Läs på mer om de långa knivarnas natt och Ernst Röhm! Nationalsocialisterna tog intryck av sovjeternas nationella socialism…. tills Hitler tog över genom att mörda sina egna… verkar det….”

        Du har med andra ord inte läst infon jag bifogade. Hitler lät inte mörda sina egna. Det som hände står beskrivet i länken till ”Inconvenient History”.

        ”– Det kan vara sant. Jag finner inte Hitlers tidiga medverkan logisk, eftersom han inte verkar ha varit speciellt privilegierad på något vis, men när han blev en mer betydande ledargestalt blev han säkerligen inbjuden. Huruvida han accepterade att lyda denna sekt eller om han medverkade i syfte att utnyttja den eller förråda den eller bemästra den eller alltihop kan givetvis diskuteras. Förmodligen alla tre delar, tror jag. När han väl hade kontrollen över de medverkande kanske han helt sonika stängde den för att skapa en annan typ av maffia-ockultism för dem?”

        Jag har tolv års studier av Hitler och NSDAP bakom mig och har inte kunnat hitta något som leder detta i bevis men kan du skaka fram något som håller för en kritisk granskning ska jag givetvis ta det till mig. Länkar till mina påståenden har bifogats i tidigare kommentarer.

        ”– För mig verkar det nämligen mer logiskt att det finns en koppling mellan logerna, maffia, sionismen, Bilderbergruppen och Hitler i det sätt på vilket de organiserar sig och effekten av deras politik, i vilket fåtalet kriminella girigbukar tjänar pengar på människornas död och lidanden. – Så varför finner du det uteslutet att Hitler själv var med? Tillbedjer du Hitler? Har du tyskt påbrå?”

        Nu för du nästan tillbaka samtalet till där vi började. Att DU finner det logiskt beror på att du läst tillrättalagd desinformation, som de flesta andra, om det kan vara till någon tröst. Om jag tillber något så skulle det kunna vara sanningen. Någon annan förebild har min ringa person inte.

        Resten av din text kan jag instämma i med undantag av ditt synnerligen rabiata religionshat och din faiblesse för vetenskap. Religion har mig veterligen aldrig förnekat vetenskap som kunskapskälla – att t.ex. Galileo blev fängslad berodde sannolikt på att makteliten redan då kapat kristendomen och använde den som repressivt verktyg – och då borde kanske vetenskapen visa samma respekt. Den här gången är det snuddande nära att jag fått intrycket att du faktiskt gillar kommunism – lite neobolsjevik? – och blint lyder vetenskapen. Jag vågar påstå att vetenskapen är mer betydligt mer styrd av mammon än religionen, förutom judaismen då.

        Blir spännande att följa fortsättning på denna thriller. Ha det gott så länge. :-)

        1. Du är tydligt pro-kristendom och pro-Hitler… som kristen objektiv forskare… men alls inte ”antisemitisk” eftersom de alls inte kritiserar semiter som folkgrupp.

         En ”jude” kan inte vara ”ateist”. Det faller på sin egen orimlighet. Det inser ett barn på tolv år. Den sionistiska/rasistiska staten Israel bygger på denna lögn givetvis. De s.k. ”ateistiska judarna”, är oftast duktigt indoktrinerade i denna villfarelse av sionisterna som styr Israel, men Israeler fria från grupptryck är oftast väldigt lätta att avprogrammera.

         Kallar sig en ”ateist” för ”jude” är det antingen en ointelligent rasist som begår en ologisk apkonst, eller beror det på indoktrinering vilket kan avprogrammeras, eftersom ”judar” består av ofantligt många olika folkgrupper, allt från vita till långnäsade till svarta, vilka alla tror på judendomen. Endast en minoritet av dessa troende judar verkar f.ö. tillhöra den semitiska folkgruppen.

         Demokratiska socialistiska människor, dvs. majoriteten(bolsjevikerna), vilka med all säkerhet var ateister (precis som majoiteten av alla svenskar eller andra människor med vetenskaplig utbildning), har med Lenins hjälp sannolikt bekämpat de gamla auktoriteterna såsom präster och adelsmän, vilka sannolikt kämpat för Tzar, previlegier och egendom innan de dött.

         Säkerligen benämnde sig denna adel sig som ”gudibehagliga kristna” alltmedan de skodde sig själva och INTE DELADE BRÖDET LIKA med sina medmänniskor och landsmän. Dessa kristna kommer inte komma till himlen enligt Jesus eftersom det för dem givetvis blir lika svårt som för en kamel att komma genom ett nålsöga för att citera kristendomen som jag tror du är väl inläst på.

         Att det fanns många människor med judisk bakgrund bland ledande demokratiska kommunister betvivlar jag inte eftersom det finns många intelligenta människor med judisk bakgrund, ex. Noam Chomsky.

         Ateism verkar ha ett samband med IQ (förmågan att tolka olika samband) och om vi antar att ateister dessutom är vetenskapliga i högre utsträckning upptäcker ateister sannolikt mer ofta (Kanske pga. tur när de tänker?) att jämlikhet kommer göra alla människor lyckligare, vilket även vetenskapen bevisat med övertydlighet.

         Vid ryska revolutionen handlade det om att skapa demokratisk socialism, dvs. demokratiska val till kommunistpartiet och rättvis jämlikhet, något som många ur adeln med stor sannolikhet inte gillade. Att du kallar de som dog ”kristna” är som jag ser det en spekulation. Levde de upp till Jesus principer? Knappast de som dog.

         Att de dog för att de bekämpade revolutionen, d.v.s. tillhörde den styrande politikeradeln, juristadeln, militäradeln etc. förefaller mig mer rimligt än att de dog pga. ev. tro på Jesus budskap. Så många år efter franska revolutionen var upplysningen dessutom relativt väl spridd i hela världen, så att dessa privilegierade, med god utbildning, verkligen var ”kristna”, förefaller mig osannolikt även om de kanske utnyttjade kristendomen i sina försök att pacificera folket medan de skodde sig på dem.

         Varför anser du att man kan hamna i sekterism om man tror på Vetenskapen (hypotetisk-deduktiv metod) och vad i denna metod anser du vara ”blind”, ”ofri” eller ”bunden” likt religionerna?

         Om du anser att det aldrig funnits någon ”kommunsitisk demokrati” så är du vilseledd av kapitalistisk massmedia styrd av girigbukarna, anser jag. Bättre då att du tar tag i lite gamla uppslagsverk och läser in dig på hur kommunistisk demokrati fungerade i Sovjet! Alla människor i Sovjet kunde gå med i Sovjets kommunistparti. Människorna skolades i kommunistisk demokratisk och politisk teori, personer valdes demokratiskt till högre sovjet och vidare upp till högsta sovjet. ”Glasnost”, dvs. nedmonteringen av enpartidemokratin var ett demokratiskt beslut. Man kan säga att ”mensjevikerna” lyckades med vad de ville till slut i samband med Glasnost.

         Din kritik av vetenskapen tyder på att du, sannolikt på kristet religiöst manér, inte varit inriktad på falsifiering/deduktion, men på bekräftelse av redan tidigare uppfattningar. Detta kan bero på uppväxt, släktförhållanden etc. Andas djupt och meditera på saken så kanske du kan nå klarhet! Sanningen är sötare än 72 jungfrur i himlen, men även lika jobbig som att göra dem alla lyckliga på samma bröllopsnatt. Därför är det bättre att ta det långsamt när man söker sanningen.

         Dina länkar har hittills fokuserat envetet på det som styrker dina påståenden. Kan du själv tro på något så envetet och obalanserat? Nej. Du kan inte tro ens på dig själv efter 12 års studier och det skrämmer dig. Du är rädd, men du behöver inte vara rädd, bara andas djupt och sitta still, dvs. meditera.

         Är det inte komiskt hur varje påstående som jag kommer med vederläggs av dig själv med vilket dåligt bevis du än kan finna på nätet. Varför? Jo. För att ditt ego är dödsförskräckt över att ha fel. Du är sannerligen komisk och blint religiös i ditt sätt att tänka och agera.

         Människor som kallar sig ”vetenskapsmän” är egentligen ofta inte det, men är blint troende på auktoriteter såsom läkemedelsindustri etc. eller dyrkar mammon precis som ledare av många religioner. Människor som dyrkar mammon kallar vi inte för ”vetenskapsmän” i Vetenskapliga partiet, men för religiösa, och det är därför frånvaron av religioner samt introspektion/meditation är ett krav för att få deltaga i partiet. Vi anser att man måste vara en sanningssökare för att kunna vara en riktig vetenskapsman.

         1. Nu tycker jag nog att du drog ner nivån på debatten till ett ad hominemträsk och jag betackar mig för det beteendet. Jag tänkte länge om jag överhuvudtaget skulle svara men insåg att ett par saker behövde klargöras, t.ex. att jag är pro-sanning, sanning i bemärkelsen dokumenterad. Vad gäller ateism inom judendomen så instämmer jag med dina påståenden men har lyft fram deras egen tolkning och du kan här lyssna på hur invecklad saken är direkt från hästens mun:

          https://youtu.be/p8hJQMq3A48

          Av detta kan man dra den logiska slutsatsen att även de judar som var inblandade i bolsjevismen (och mensjevismen) både kallade sig själva och ansågs vara judar av utomstående, som exempelvis Solsjenitsyn och de som länkats till i länken till ”Bakom kulisserna”. Hela den kommunistiska idén vilar faktiskt på judendomens fundament, vilket också bevisats flerfaldigt i tråden.

          Det tycks mig som om vi inte kommer längre i vår diskussion just nu då den information jag delgett inte verkar intressera dig särdeles mycket. Vi får se vad du svarar. Ha det.

          1. Är du inte pro-hilter och pro-kristendom eller pro-Tyskland som ”forskare”?

           Och om du är det, hur kan du förvänta dig att vara objektiv i dina egna undersökningar?

           Om detta förolämpar dig är det inte jag som förolämpar dig. Det är du själv. Sanningen kan nämligen inte förolämpa.

           På vilket sätt är din egen tillhörighet är ett Ad Hominem-argument så länge du envisas med att ha den och identifiera dig med den vet jag inte?

           Jag har själv inte försökt förolämpa dig, enbart pekat på ett faktum med din person.

           Söker man den mest sannolika sanningen måste man söka den gyllene medelvägen, inte envetet välja sida. Sanningen är där men man kan endast se den om man är öppen för den.

           Hur hela den kommunistiska idén om jämlikhet vilar på judendomens fundament får du allt bevisa i din argumentation, men detta tycks mig bli väldigt svårt eftersom kommunism bygger på jämlikhet och Sionismen verkar gå ut på judarnas egen gudomlighet och förslavning av andra folk.

           Tom. i Kibbutzerna, vilket måste anses vara någon form av ”kommunism” utnyttjas ofta västerländska naiva ungdomar att arbeta gratis för mat och torftigt rum.

           Israel är väl f.ö. allt annat än jämlikt och kommunistiskt. Skärpning!

           Jag anser mig inte behöva klicka på dina lögnaktiga länkar lika lite som jag klickar på massmedias lögnaktiga länkar. Har du inte egna argument för din sak så tänk om och tänk rätt!

           Sätt ”debunking” framför deras namn (även mitt namn) och gör sökningar om du vill söka sanningen på riktigt!

           Har du inte argument som håller utan att länka till bevisade lögnare med samma agenda som din egen rekommenderar jag att du lägger av och tar dig till närmsta kyrka för förbön, bön och lovsång…eller ännu bättre kontemplation i stillhet tills du når den punkt där omtänksamheten slår rot!

           Vetenskap, forskning och politik kan du lämna tills du är mogen för den saken, anser jag. Det är ingen förolämpning, men ärligt och upptriktigt menat.

           Finn Gud inuti dig likt Tomas tvivlaren och Jesus och återkom sedan!

    1. De jag länkar till erbjuder en annan version av verkligheten. Det betyder inte att de har rätt i allt.

     Lasse Wilhelmsson har delvis rätt, men samtidigt fel, anser jag.

     Om ”marxistiska judar” gick i spetsen för koloniseringen av Palestina och ”den etniska rensningen av palestinierna, endast tre år efter Andra världskrigets slut” så har det inte nödvändigtvis att göra med ”marxism” eller ”kommunism”.

     Araberna var, mig veterligen, i stor utsträckning på på Hitlers sida, är det fortfarande, och hatade sionister i allmänhet pga. av Koranens skrifter. Att speciellt uppfattningen att ”judar som inte tror på Allah är som apor” måste ha retat gallfeber på många ryska sionister för är man både sionist och ateist förstår man givetvis att det är sionism som avses och inte den gudstroende juden med lockar som står och vaggar vid klagomuren.

     Denna konflikt är alltså av religiös/rasistisk natur eller möjligtvis av familjär natur om dessa ryssars familjer eller släkt blev attackerade. Kommunism är visserligen en extrem ideologi för extrem jämlikhet, dock ingen religion, snarare anser kommunismen att religion är ett opium för folket i en ojämlik värld.

     Att vara ”marxistist” och ”jude” är därför en omöjlighet, anser jag. Sionist/Rasist och Marxist är dock en klar möjlighet.

  1. Föreslår att Lasse lugnar ner sig en smula innan han försöker kommentera. När man är arg framstår det nämligen som om man har fel. Dessutom kan ilska aktivera reptil-hjärnan hos folk vilket inte leder till vetenskapligt beteende, men till just reptil-likt huggande, flykt eller underkastelsebeteende.
   Varför du helt undvek att kommentera Oliver Stone, vet jag uppriktigt sagt inte. Var det medvetet? Vem gynnas av det? Arbetar du åt bankerna i fråga?

 4. Angående Stone- Kuznick så undrar jag bara var källorna till deras påståenden finns. Eller anser du det vara en vetenskaplig metod att använda svävande påståenden ur en bok? Varför undvek du att kommentera mina källor och i stället gav dig i kast med ett reptil-liknande beteende genom att attackera min person med diverse ogrundade påståenden om mig?

  [Ovidkommande och ohövligt återigen raderat eftersom detta parti håller sin ”diktatoriska” modereringslinje om att inte publicera ohövligt. Lasse får internettrolla sin ilska fritt på annat forum eller starta egen blogg och ge utlopp för sin ilska där. Här är inte internettrolling välkommen.]

  1. Jag tar tillsvidare den välkände historikern Oliver Stones kritik av USA och dessa banker, som samverkade med den ilskne Hitler, som en mycket trovärdig källa för det nya påstående jag ersatt det gamla med. Så mitt första antagande må ha varit fel i detalj, men tycks vara korrekt i princip.

   Giriga banksters, sannolikt i maskopi med ledande psykopatiska politiker, har med hög sannolikhet varit inblandade på båda sidor för att framdriva krigen som de skott sig på, samtidigt som alla folk som drabbats. Europas och Rysslands olika folk har fått betala ett mycket högt pris, inte enbart judar, oavsett hur många det var som strök med under handen av Hitler (med judisk bakgrund eller mer ariska koncentrationslägerkommendanter.

   Jag hade egentligen inga planer på att förändra denna bloggpost igen tills jag råkade se ett Youtube-klipp om saken tack vare Anders Romelsjös påpekan om att en Oliver Stone-serie skulle gå på Kunskapskanalen. http://jinge.se/allmant/se-oliver-stone-om-usas-historia-pa-kunskapskanalen-kl-22-idag.htm …vilket sedan ledde mig till hans bok som jag länkat till i bloggposten nu.

   Om du som forskare kontaktar historikern Oliver Stone så kan han kanske ge dig källorna för de påståenden han gör. Du kan återkomma och ev. presentera nya fakta efter detta.

   Jag skulle dock bli mycket förvånad ifall inte giriga banksters och psykopater i allmänhet alltid har varit, sannolikt nu är, och sannolikt alltid kommer kommer vara girigt ohederliga, såvida vi inte inför någon form av medicinsk upptäckarverksamhet inkl. behandling som gör att psykopaterna kan fungera väl i samhället på passande positioner, ex. likt denne neurokirurg: https://science.slashdot.org/story/13/11/24/1530211/the-neuroscientist-who-discovered-he-was-a-psychopath

   Kapitalismens, den internationella kommunismen och den nationella socialismens filosofer må ha haft hederliga avsikter, men som med alla ideologier med goda intentioner så finns naturligtvis alltid risken att psykopater infiltrerar och beter sig ilsket och handikappat, Lasse, och på så sätt kan få människor att lyda blint och gå mot sin egen undergång. Den något mer människovänlige och respekterade tyske generalen Rommel lär ex. ha ansett att Hitler måste bort och blev förmodligen mördad på order av Hitler p.g.a. detta.

   Det är därför jag anser att dagens banksters och regeringar som röstar för krig och skor sig på våld och lidande måste undersökas och ev. vårdas, även om de själva skapat lagar om sin egen frihet från ansvar och straff/vård. Med tanke på omfattningen av de massmord som de ligger bakom skulle kanske varken vård eller giljotin vara en politiskt framkomlig väg i en riktig demokrati, men jag tycker ändå att vi ska vädja till de anhöriga som förlorat sina nära och kära att försöka se psykopati som ett handikapp.

   Skulle det inte fungera finns alltid partiet Giljotinera kvickt som ett relativt humant alternativ: http://giljotinerakvickt.wordpress.com

   1. [Ohövligt raderat] … när du får svar på tal blir motdebattören ”ohövlig” och du försöker strypa det fria ordet. Vidare så tar du dig friheten att censurera dina gästers inlägg utan polemik eller försök till samförstånd.

    Vad gäller Stone- Kuznick – Stone är för övrigt ingen ”välkänd historiker” (ytterst förvånande att du inte ens orkat göra en sedvanlig research på detta, men ack så talande): https://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Stone – så saknas fortfarande referenser till deras påståenden och att banker skulle ha sponsrat Hitler har jag debunkat med råge tidigare i tråden. Men du tycks inte vara mottaglig för fakta vilket tyder på att det i själva verket är du som uppfyller de kriterier du pålagt mig.

    Vidare yrar du vidare om judar som offer när historiska dokument de facto pekar på motsatsen. De länkar jag postat tidigare som bevisar detta har du delvis också censurerat. Av detta kan man bara dra slutsatsen att du är mot både yttrandefrihet och demokrati.

    Varför ska jag kontakta Stone när jag VET att han har fel och att den text av honom du återger enbart är ytterligare en hatpropagandistisk pamflett i smutskastningen av Tyskland? Är det inte bättre att du tar kontakt och ber om källorna?

    Det är så uppenbart att du bara suttit och googlat för att söka stöd för dina teser och då dök Stone- Kuznick upp bland träffarna, inte sant?

    1. Du har helt enkelt fel. Om du inte själv förstår din egen ohövlighet kan jag rekommendera dig, i all välmening, att söka hjälp för det. Allt kan då bli mycket lättare för dig och då blir du kanske inte så mycket ”ensamvarg” heller.

     Du har fel igen. Om du startar en egen blogg har du ditt ”fria ord”. Skickar du trackbacks hit när du skriver så publicerar vi dem, men här har vi frihet från ohövligheter. Du talar om ”försök till samförstånd”. Hur anser du att ohövligheter leder till samförstånd?

     Jag anser att du är osmidig. Istället för att käbbla, vilket naturligtvis inte leder framåt, har jag ställt frågan om Oliver Stones källor här: https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Oliver_Stone Ännu har jag inget svar, men det var igår så vi får ha tålamod.

     Du har fel igen. Jag ha censurerat vissa av dina länkar för de leder till en webbsida som medvetet ljuger och redan är avslöjad. Debunked. På en egen blogg kan du länka hur du vill, men inte här.

     Du har fel igen. I det krig som Hitler med flera psykopater bedrev fanns många offer … som vanligt i mänsklighetens historia …med stor sannolikhet även judar, säkerligen ofta avrättade, även överarbetade och svultna speciellt på slutet, även om just siffran 6 miljoner verkar fabricerad av religiösa skäl av sionister i syfte att genom detta offer få återskapa Israel.

     Jag noterar även ofta att fulmedia glömmer oftast bort de andra offrena tyskarna, fransmännen, engelsmännen, italienarna, socialisterna, ryssarna, romerna, polackerna, de handikappade, etc. etc., sannolikt eftersom fulmedia till stor del ägs och styrs av sionister/rasister.

     Du har fel. Jag är för både yttrandefrihet och demokrati på rätt nivå för ”friheter” existerar alltid i balans eller obalans med varann. Frihet är inget absolut värde men de har nivåer, precis som ex. ”demokrati”. Vad är det ex. för ”demokratiskt” med högerinfiltrationen av nästan alla partier i riksdagen så att människor alltid presenteras med en stor samling EU-Nato-Frihandels-höger-politikeradel via fulmedia innan valen?

     Jag ser inte hur jag smutskastat Tyskland. Jag smutskastar Hitler och den höger som satte honom till makten 1933, men inte hursomhelst. Jag spekulerar i om Hitler de facto var brittisk/sionistisk agent som startare tvåfrontskrig, vilket de facto ledde till totalt Stalingrad för hela Tyskland, något som de facto tycks vara på gång igen. Denna gång genom Nato som invaderar olagligen i Syrien via proxy-armé och sannolikt snart även med trupp, samt vars fulmedia nu endast ger USAs folk valet mellan två högst misstänkta psykopater via sin fulmedia. Den ena något mindre psykopatiskt lagd än den andra.

     Nej. Du har fel. Jag googlade inte fram det. Jag fann Oliver Stone via Anders Romeljö (Jinge.se)

  1. Jag skrev en kommentar av intresse, men om den publiceras vet ju ingen mer än den som innehar bloggen: ;-)

   ”Märkligt att Brages lögner om bankelitens påstådda finansiering av Hitler och NSDAP når till både höger och vänster utan att få mothugg. Ännu märkligare, och desto mer sorgelustigt, är det då att folk i allmänhet tycks köpa dessa myter. I verkligheten var förstås det faktum att Hitler spottade på nämnda bankelit som var den primära orsaken till WWII. Här finns allt som vederlägger Brages skröna:”

   https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s