Kurdiska Kaziva från Iran upplyser om sin mors uppfattning om Islam

Jag finner Kaziva via Avpixlat. Kaziva är en modemedveten mamma med man och barn och hon tänker sannolikt modeblogga på nätet eftersom invandrarkvinnor som frigör sig från burka och slöja sannolikt är en växande skara människor och kvinnor tenderar som vi alla vet att ofta ha ett stort intresse för det yttre.

Men Kaziva är också intresserad av det inre tankelivet och av ideologier och det finns en idologi som starkt hotar hennes intresse av mode. I en blogg-post skriver hon: Tredje världskriget är mot Islam?.

Kaziva beskriver det sätt med vilket hela Islam tycks ha radikaliserats:

”Min mamma har gått flera år i koranskola för länge sedan. Då fick hon höra helt annat än det hon hör idag i Iran. Att man inte ska ljuga, stjäla eller döda. Att det inte fanns något tvång, att man som muslim kan uppmuntra andra att gå till Islam men att det måste vara ett frivilligt val. Alltså som det ska vara, men imamer och mullor idag säger någonting helt annat.”

Kaziva bekräftar det jag hört från Islamiska reportage på Youtube och från troende muslimer:

”Idag säger de att tredje världskriget ”går över vattnet” och ”hela världen ska bli muslimskt”. ”Världen har gått fel väg, satans väg”. Alla har ”gått vilse och fått någonting ont i sig” och det ”blir lugnt i världen igen när alla är muslimer”. De krig som vi har i världen nu ”försvinner när hela världen blir muslimskt”.”

Kaziva beskriver alltså hur dessa mullors plan verkar vara att invadera världen genom massinvandring ”över vattnet” med medföljande islamisering, samt beskriver hur predikandet av denna religion idag inte längre kan uppfattas som en ”fredlig religion” eftersom den vill skapa ”fred” genom att invadera och utrota andra ideologier, religioner och kulturer genom massavel och på så vis utrota dem genom att alla ska tvingas byta till sekten Islam, sannolikt vid den tidpunkt då en majoritet demokratiskt avskaffar demokratin genom att införa Sharialager, något som denna sekt gjort i land efter land där den tillåtits draga fram.

Kaziva skriver slutligen att:

”Det spelar ingen roll att dagens mer moderna muslimer inte alls är intresserade av att bråka eller ta över och har anpassat Islam efter dagens moderna samhälle. Det finns fortfarande en för stor del radikala som inte har anpassat eller vill anpassa Islam efter dagens samhälle och det är dessa idioter som politiker i Sverige och Europa anpassar sig efter och blundar för mer och mer.”

De hon vill är, för att uttrycka sig positivt, alltså att intelligentare politiker ska förändra situationen så att alla människor i Sverige kan leva i frihet och upplysthet. Min lösning till Kaziva, hennes man och hennes barn heter Amineh Kakabaveh i Vänsterpartiet. Vänsterpartiet är nämligen ett parti som har en egen kurd i riksdagen. Amine är en tuff tjej som dessutom verkar veta hur man hanterar en ak-47, något som även kvinnor i Afrika tvingats till p.g.a. religionen Islam.

Vetenskapliga partiet är dock enligt min egen mening inte enbart socialistiskt och feministiskt såsom Vänsterpartiet är, vi är dessutom mer upplysta än vänsterpartiet på det område som Kaziva tar upp, nämligen vikten av upplysthet.

Vänsterpartiet har lustigt nog inte inte offentligt och kraftfullt tagit avstånd till religioner som massinvandrar i syfte att införa fascism och våld mot barn. När V gör det kan jag helhjärtat stödja Vänsterpartiet och det kan bli ett stort lyft för Vänsterpartiet, för det börjar nu bli alltmer politiskt korrekt att göra just detta tack vare Sverigedemokraternas växande stöd hos medborgarna, även bland invandrare.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s