Rasism – Är Jan Guillo i hemlighet för antisemitism?

Jag skriver faktiskt mest denna bloggpost utav rent medlidande med Jan Guillou eftersom jag gillar honom såsom orädd, kontroversiell och intressant och har läst många av hans böcker.

Så till frågan! Är Jan Guillo i hemlighet för antisemitism? Och är vissa rasistiska ”judar” själva för antisemitismen? Den tanken slår mig när jag gör ett undantag och faktiskt läser Jan Guillos kolumn på en tidning som jag annars samvetsgrannt bojkottar och därför ej nämner vid namn och ej heller länkar till idag.

Jan Guillou är nämligen en intressant journalist, även om han fortfarande envisas med att tillhöra mainstream-media och den tillrättalagda inkorrekta officiella teorin. Varför han gör det förbryllar mig enormt, men jag antar att det handlar om pengar, pretige eller något liknande.

Jag ska inte ens citera Jan Guillou, ej heller de som krossat nöd-glaset och skriker i antisemitism-megafonen, ej heller rapparna som p.g.a. sannolikt ungdomligt rebelliskt oförstånd inte vill bära kepsen åt rätt håll, för ämnet är såpass irrelevant, precis lika irrelevant som rapparna är själva, detta eftersom sanningen om hur det verkligen ligger till om mainstream-medias ägarförhållanden redan är välkänt och att de flesta vill lyssna på musik med duktiga sångare, INTE omusikalisk rap, i vilken rapparna sannolikt maler på utan att någon berusad i församlingen egentligen hör vad som sägs.

Jag tror att Jan Guillous uppgift som underhuggare, beordrad av just dessa ägare är att piska upp två motstående kombattanter och skapa en fingerad konflikt som de sedan kan utnyttja för egen vinning. Motivet för Jan Guillo är sannolikt inte enbart att tillfredsställa tidningarnas ägare som älskar sin internationella offer-roll, men sannolikt att som gammal gråhårig gubbe försöka mästra ungdomarna, med att vad de gör inte kan tolereras.

Reaktionen från ungdomar, i utkanten av det svenska kulturlivet med malande rap, när de blir angripna av en gammal gråhårig gubbe som dödar oskyldiga söta bambis med jaktgevär är fullkomligt uppenbar. De kommer göra tvärtemot utan att tänka efter före, eftersom de är just ungdomar. Motreaktionen kan komma just på grund av Jan Guillous provokation och jag antar att det är det både mainstream-medias ägare och Jan Guillou själv i hemlighet önskar sig och därav min frågeställning i inledningen.

De verkar önska sig ett bevis på att antisemitismen existerar i Sverige, likt matadoren önskar sig en stångande tjur. Genom att försöka piska upp antisemitism-stämningen i betydelsen judehat (eftersom ungdomarna sannolikt själva är semiter från området) har Jan och hans tidning belyst denna marginaliserade ungdomsgrupp vi kallar rappare. Har de något vett jublar de säkert och tackar och bockar för gratis marknadsföring. Bättre reklam kunde de inte få för sina ungdomliga alster.

Jag kan bara tala för mig själv, Jan. Att jag talar idag är utav medlidande med dig. Om det hade varit tystnad, vilket jag faktiskt övervägde, beror det på att du i stort sett är irrelevant eftersom du envisas med att arbeta för mainstream-media och att ämnet i sig är irrelevant.

Hets mot folkgrupp är faktiskt olagligt och är ett polisärende i Sverige. Det vet även varje afrikan, semit eller jude, även de som medverkar i Sverigedemokraterna. Det vet även varje bokstavstroende muslim som varit nere och mördat för IS/USA p.g.a. pengar, eller i enstaka förvirrade fall, p.g.a. strofer i Koranen eller Hadditherna.

Att Rothschild-familjen, som råkar vara av judisk härkomst, berikat sig på samma konfliktskapande, genom att finansiera båda sidor i olika krig, är enligt min egen uppfattning välkänt för den som undersöker saken grundligt.

Vem som styr mainstream-media i världen är också välkänt och vilka som står bakom en stor del av den penningpolitik och förslavande frihandel vi alla drabbats av är heller ingen hemlighet för den som söker sanningen på djupet och sanningen är i sig inte antisemitisk. Sanningen står där utan att tycka någonting. Det är motståndet mot sanningen som kan göra ont eller uppfattas som ”anti” ditten eller ”anti” datten.

Att terrorrörelsen IS är skapat för att bekämpa leninisten Assad och kurdernas vänstervridna arbetarorganisationer och att IS är skapat av högt uppsatta sionister eller kapitalister eller neocons, eller vad de nu själva vill kalla sig, är förmodligen också sanningen eftersom USA sannolikt skapade dem och i relativ hemlighet understödjer dem via Turkiet. Den uppgiften kommer direkt från FN via Vladimir Putin, f.d. KGB-agent, något som kanske kan få dig att lyfta på ögonbrynen? Det finns även fler uppgifter om detta från andra relativt säkra källor. Beteendet att stödja fiendens fiende är för övrigt titeln på en av dina bättre böcker, om du nu minns den boken.

Så. Hur ska man förhålla sig till våra unga rappare? Jo. hålla käften eller polisanmäla och sedan färdigt med det. Tystnaden beror inte av tolerans, men sannolikt av att det inte kan bevisas rättsligt att de just hetsat mot folkgrupp, eller p.g.a. av att man inte vill ge dem uppmärksamhet, samt att deras budskap i mycket sannolikt är sant, en sanning som main-streams ägare sannolikt vill tysta ner, och om det inte går, förlöjliga med sina antisemitism-megafoner.

Frågan är nu, på vilken sida i denna konflikt du står. Mitt svar är att du står på konfliktens sida, för skulle du stå på fredens sida på riktigt skulle du tvingas förbereda dig på verkligt krig.

Så undersök nu sanningen, Jan och säg gärna upp dig, låt skeppet sjunka och starta egen tidning! För du är väl inte en mutad undertryckt Goldmann-Sachs-slav, men en riktig journalist med självrespekt, eller?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Rasism – Är Jan Guillo i hemlighet för antisemitism?

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s