Glada Nyheter – Några ljuspunkter i det kaos som politikerna skapat

Idag vill jag poängtera de ljuspunkter som jag ser i nyhetsflödet på några alternativa hemsidor.

Visserligen beskyller vi (som är på väg att vakna… Kuckeliku…) ofta massmedia, politiker och det militärindustriella komplexet etc. för ondska i ett yrvaket tillstånd, men om man tittar djupare på saken i meditation handlar det oftast om vår egen nivå av vakenhet.

Jag anser att det finns tre nivåer av uppvaknande:

1. Insikten om bedrägeriet mot det sovande folket
2. Definitionen av vad man vill ha istället
3. Det positiva och konstruktiva genomförandet

Nu till dagens glada ljuspunkter:

1. Trots att högern i Portugal verkar ha siktet inställt på diktatur växer sig vänstern stark genom att valsamverka, något som även Vetenskapliga partiet insett fördelarna med. Vänstervinden är givetvis ett resultat av EUs förslavande frihandel. Den glada nyheten är att jag tror att högerns försök mest är skrämseltaktik mot folket och när väl vänstern vinner så kommer Portugal bli en nationell demokrati som går ur EU och skapar välstånd för sitt folk.

2. Ytterligare en Socialdemokrat, Stella Grimberg, vaknar upp på en viktig punkt, Kuckeliku, och hjälper Högerpartiet Socialdemokraterna att avskaffa sig själva cirka år 2038, och hon gör det delvis av rätt anledning, d.v.s. att socialdemokraterna i realiteten skapat lönedumpning och att p.g.a detta gjort så att solidariteten börjat krackelera. Jag anser dock att Socialdemokraternas övergång till tillfälliga uppehållstillstånd är att anpassa sig efter folkviljan, något varje demokrat bör överväga att göra med tanke på betydelsen av ordet ”demokrati”. Att balanserad internationalism kan vara vänsterpolitik har dessutom fler än jag börjat inse. Den glada nyheten är att jag leder ett parti som kan skapa balanserad internationalism.

3. När kaoset som flera av EUs politiker skapat skrämmer Europas civilbefolkning tar Sverigedemokraten Jimmie Åkesson till bön … och vem vet, kanske kommer det strax behövas förbön och lovsång dessutom?…och trots ovetenskapen i religiös tro och religiös bön, så här i upplysthetens tidevarv, kanske vi ändå ska se det som något positivt? Kanske kan vi omformulera det i mer psykologiska moderna termer som ex. att han skaffar sig en positiv målbild av sanning, ren kärlek och enhet som leder oss alla och allra flest flyktingar till långsiktigt välstånd i balans med naturen, något jag tror att han vill om han andas djupt i stillhet som vi gör i Vetenskapliga partiet.

4. Allt fler vaknar upp på nyhetsajten Vaken.se och inser hur massmedia kontrollerar deras hjärnor. Nästa steg är givetvis att ta kontrollen själv. Kuckeliku! Vaken.se har alltså kommit halvvägs och det är positivt. Vetenskapliga partiet har sannolikt kommit nästan hela vägen genom flitig meditation likt Buddha. Får man föreslå att Vaken.se definierar vad som önskas och sedan skapar ett fredligt parti/partier som valsamverkar, tar makten och positivt och konstruktivt genomför agendan?

5. Även på Newsvoice har man vaknat upp ganska duktigt och beskriver hur landsförrädare försöker skapa splittring mellan Europas stater och Ryssland. Med mer meditation, likt Buddha, kommer de också sannolikt börja agera positivt och konstruktivt på den saken. Får man föreslå att Newsvoice definierar vad Newsvoice vill ha och sedan skapar fredliga partier som valsamverkar, tar makten och genomför agendan?

6. Folkkampanjen mot Kärnkraft-Kärnvapen (Sverige), Kvinnor för Fred (Sverige), Kvinnor mot Atomkraft (Finland), Kvinnor För Fred (Finland) har lagt in en artikel i Newsvoice och kommer kanske snart även de att meditera så att de kan börja agera ännu mer positivt och ännu mer konstruktivt. De är de facto ett steg längre i sin vakenhet än självaste Vaken.se för de har nämligen definierat vad de vill ha:

”Sverige och Finland ska befrämja fred i världen … Freden i världen främjas … av konfliktförebyggande insatser som dialog och förtroendeskapande. Vi förutsätter att Sverige och Finland återtar sina ställningar som fredsstiftare och nedrustningspådrivare i världen.”

Får man föreslå att skapa fredliga partier som valsamverkar, tar makten och genomför den genomtänkta agendan?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s