Vem mördade Olof Palme? – Cui Bono? – Kan landsförrädarspåret sammankopplas med polisspåret?

Om vi antar för en sekund att det faktiskt inte var en ensam drogpåverkad mördare som ex. den f.d. misstänkte, numera frikände och numera avlidne Christer Pettersson, vilket Lisbeth Palme och Ingvar Carlsson vill få oss alla att tro, samt vi antar att mordet utfördes av svenska medborgare i maskopi, d.v.s. av landsförrädare, vilka är det då som ligger bakom mordet på Olof Palme och kan sammansvärjningen betraktas som landsförräderi eller inte?

Om Olof Palme gjorde sitt allra bästa för Sverige och dess medborgare som statsminister, vilket naturligtvis är uppgiften, är ju uppenbarligen mördarna landsförrädare.

Så om vi ex. antar att det var den man som stod vid Dekorima som är Olof Palmes mördare, oavsett vem han faktiskt är, så är frågan varför han beordrades att utföra likvidationen, vilka som hjälpte honom och exakt varför mordet utfördes. Olika uppgifter såsom Dekorimamannen och walkie-talkies på mordnatten pekar helt uppenbart på någon typ av sammansvärjning.

Jag ser två viktiga hypoteser som bör undersökas och falsifieras om så är möjligt:

Hypotes 1 – Olof Palme var en bra statsminister för majoriteten av svenska medborgare. Det innebär att mördarna och de som skyddar mördarna, om de var svenska medborgare, är de stora landsförrädarna.

Jag börjar med ett citat från Hans Holmér, ledare för utredningen av mordet:

”Om sanningen om mordet på Olof Palme kom fram – skulle det skaka Sverige i dess grundvalar”, sa Hans Holmér under mordutredningens mest intensiva fas vilket var det första året.

Källa: ”Vem mördade Olof Palme, Bakom Kulisserna

Varför sade han det om det nu var så att det var en enskild vettvilling som ex. Christer Pettersson som avsågs eller ens PKK? – Nej. Han visste eller trodde naturligtvis något helt annat, något mycket mer kontroversiellt som han aldrig avslöjat.

Frågan är vad Hans Holmér ansåg skulle ”skaka Sverige i dess grundvalar”? Om kännedomen om vilka som låg bakom alltså skulle ”skaka Sverige i dess grundvalar” innebär det sannolikt att mördarna är svenska medborgare, viktiga svenska medborgare, kanske poliser och politiker i samverkan?

Det finns givetvis många olika misstänkta med fullgoda motiv att mördat en svensk oskyddad demokratisk, fredsförespråkande och jämlikhetsförespråkande statsminister, kanske ex. neocons från f.d. sovjetstater, neocons från USA såsom ex. Henry Kissinger, Sydafrikanska apartheidförespråkare, Israel pga. stödet för Palestinierna, eller kanske en förrådd vänsterorganisation som PKK, men det är alls inte frågan i denna hypotes som jag ställer upp eftersom vi letar just landsförrädare.

I dessa hypoteser handlar det alltså om ledande figurer i svenskt näringsliv, höga politiker i Alliansen, eller höga högervridna socialdemokrater som måste anses betydligt mer misstänkta än enbart en högerextrem baseball-liga från Norrmalmspolisen.

Nu kan detta givetvis vara ett sätt för Hans Holmér att försöka visa svenska folket att han själv och Basbeball-ligan inte låg bakom, men att de handlade på order från högre ort, eller av folk med mer pengar och/eller makt och att avslöja dessa individer på något vis skulle ”skaka Sverige i dess grundvalar” och med grundvalar får man antaga att han syftar på demokratin, kapitalismen i sig eller grundlagen eller liknande.

Men frågan är först och främst om Olof Palme var en förrädare eller en patriot… och följdaktligen är frågan hur vi bör betrakta de som mördade honom ifall dessa inte kan falsifiera att han var en patriot… och jag tror att det är just detta som kan ”skaka Sverige i dess grundvalar”, d.v.s. att mördarna (och de som skyddar dem) de facto är landsförrädare, samt att avslöja dessa landsförrädare skulle ”skaka Sverige i dess grundvalar” och jag tror att detta är anledningen till att aldrig frågan om ett landsförrädarspår har tagits upp.

Att mörda en landsförrädare kan inte direkt betraktas som ett brott, men mer som en god gärning, men att vara med i en konspiration för att mörda en demokratiskt vald statsminister, en statsminister som gör sitt allra bästa för sitt folk, det är absolut landsförräderi och bör givetvis bestraffas med Sveriges absolut strängaste straff.

Låt oss därför anta, eftersom Olof Palme de facto bedrev jämlik politik med höga skatter och välfärd, att det var en eller flera motståndare till sådan politik som låg bakom mordet, d.v.s. högersossar eller människor i Alliansen, d.v.s. de som gynnats av mordet och idag styr Sverige och vägrar ta oss ur EU trots att en majoritet av folket är mäkta trötta på den högervridna EU-politiken.

I så fall måste man gratulera dessa landsförrädare för lyckat utfört arbete. De har inte enbart avskaffat demokratin tillfälligt genom att mörda den folkvalde jämlike statsministern, de har lyckats att föra Sverige ut ur socialism, föra Socialdemokraterna ut ur socialism, privatiserat hela mainstream-media, släppt bankernas kreditgivning fri, vridit alla partier högerut på den politiska skalan samtidigt, dragit in oss i ett frihandelsavtal genom EU-medlemskapet som tvingar varje deltagande stat till välfärdssänkningar och skattesänkningar.

Yttermera, den politik som gjorde att Sverige kunde betraktas som neutralt och fredligt, kanske inte tvingas deltaga i ett kärnvapenkrig med Ryssland, det grusades ca 6 månader efter palmemordet genom ett närmande till Nato, genom att instllera ett amerikanskt övervakningsystem mot u-båtar, något vi måste betrakta som dåligt för de svenska medborgare eftersom sannolikt ingen kan tänka sig något värre än att bli ett mål för en stormakts kärnstridsspetsar i händelse av kärnvapenkrig.

Alltid i en mordutredning, frågar man sig, vem tjänade på vad som skedde? Vem hade motiv?
Cui bono?

1. Sveriges medborgare eller en vanlig svensk alkoholist? Nej. Ett folk väl skyddat av en god välfärd i en stark demokrati har givetvis alla motiv att behålla en sådan statsminister. Att svenska folket dessutom blivit måltavla för ryska kärnvapen, p.g.a. dessa landsförrädare, eller att kanske tvingas delta i ett sådant krig är absolut inte i vårt intresse, men endast i det militärindustriella komplexets kortsiktiga intresse.

2. Vänstern? Nej. Sannolikt inte. Efter Olof Palmes frånfälle har politiken högervridits, inte vänstervridits.

3. Högervridna Socialdemokrater? Ja. Socialdemokratin har högervridits och politikernas löner och nya karriärvägar inom EU och näringsliv har ökat. Jo. Visst är högersossar ett hett spår för att finna landsförrädarna, speciellt med fokus på de som efterträtt Olof Palme och håller oss kvar i det extremkapitalistiska EU. Skulle en sådan sammansvärjning kunna pågå obemärkt inom Socialdemokraterna? Nej. Inte sannolikt även om fåtalet karriärister och krösusar kanske hurrade inombords.

3. Högern? Ja. Om Olof Palme, som var en mycket bra retoriker, kunde mördas så fanns det kanske en möjlighet att få regera, montera ner välfärden och gynna överklassen i Sverige igen? Kanske fanns det också en rädsla hos högern för Sovjetunionen vid denna tidpunkt? Men inte gynnar det Sverige, ens för överklassen, att ha kärnvapen riktade mot Sverige ens om Ryssland blir en kapitalism? Nej. Tänker högerfolk så långsiktigt eller mest på pengarna? Jag tror att de tänker mest kortsiktigt på pengar, så visst är högerspåret ett hett spår för att finna landsförrädarna.

Norrmalmspolisen eller SÄPO? Ja. Poliser lockas ofta av extremhögern med högre löner eller mer satsning på resurser till polisen. Inom polisen finns ibland högerextrema och mer våldsamma människor med vapenintresse som anser att Olof Palme var dålig för dem, så visst är polisspåret ett hett spår för att finna landsförrädarna, men frågan är om det verkligen skulle ”skaka Sverige i dess grundvalar” att döma de skyldiga Norrmalmspoliserna om de nu finns inom polisen? Det skulle tvärtom kunna stärka Sverige i dess grundvalar även om Hans Holmer kanske skulle få skaka galler om detta spår utreddes ordentligt.

Det mest rimliga med det som finns vid handen är alltså att landsförrädarna finns inom SÄPO, Norrmalmspolisen och inom Alliansens partier och att polisspåret om det fullföljs har potential att leda oss till landsförrädarna.

Hypotes 2 – Olof Palme var en landsförrädare och de med information om dessa fakta gjorde vad som krävdes av dem i ren patriotism eftersom det inte fanns någon annan väg utan att skaka landet i dess grundvalar.

Hypotesen förefaller för mig vara osannolikt eftersom en avslöjad statsminister med lätthet skulle kunna avsättas och detta i så fall skulle kunna stärka landet i dess grundvalar. Om Olof Palme ex. var CIA-agent och ville underlätta ett Nato-sammarbete som skulle rikta Rysslands kärnstridspetsar mot Sverige så skulle han med rätta kunna kallas för landsförrädare, men det gjorde inte Olof Palme, han försökte undvika denna ofördelaktiga situation för Sveriges folk.

Skulle Olof Palme ha varit KGB-agent och försöka närma Sverige till Sovjetunionen eller verka för samövningar med Sovjetunionen skulle han givetvis kunna anses vara en landsförrädare eftersom då skulle USAs kärnstridsspetsar riktas mot Sverige. Gjorde han det? Nej.

Min slutsats, med vad jag vet hittills, trots att landsförrädarspåret och polisspåret inte utretts är att landsförrädarna är de som idag förespråkar NATO-medlemskap, tidigare förespråkade EU-medlemskap och de som inte genomför debatter och folkomröstningar om att gå ur EU. Landsförrädarna är de individer som i sin politiska gärning fortsätter att sätta Sverige i stor fara vid ett eventuellt kärnvapenkrig.

Ju fler länder som går ur NATO, desto fler länder i Europa skulle kunna föra en politik som minskar risken för kärnvapenkrig i Europa och det skulle i sin tur gynna hela Europa. Att montera ner EU skulle också gynna en stor majoritet av alla medborgare i Europa och det skulle sannolikt även gynna både miljö och ländernas egna budgetar.

Försök att falsifiera eller bekräfta hypoteserna välkomnas. Och till Robert Gustafsson, vars vittnesuppgifter förvrängts av polisen och som satt i närheten av Olof Palme på biografen och som säger ”men vad kan man göra?”, som jag fann via Vaken.se föreslår jag att han röstar på och söttar ett parti som vill tillsätta en utredning med bättre poliser som verkligen kan och vill utreda saken.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

13 reaktioner till “Vem mördade Olof Palme? – Cui Bono? – Kan landsförrädarspåret sammankopplas med polisspåret?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s