Politisk satir? – Palmemordet – Olof Palme och Anna Lindh lever på Mauritius?

En tidig morgon i djup meditation kommer en ny hypotes till mig som är så ofantligt komisk och trevlig att den kan bli värd ett teaterpris för bästa manus.

Hypotesen kommer som ett resultat av Sveriges roligaste komiker, Robert Gustavsson, som uttalar sig om palmemordet, samt en mycket komisk Spitting image-episod, i vilken en karikatyr av Margaret Thatcher och Adolf Hitler har en kommunikation som antyder att Hitler levde sina sista dagar i Argentina.

Det finns, för de som vill undersöka saken, även teorier om att Michael Jackson, Elvis Presley och John Lennon också lever eller levde, kanske plastikopererade till oigenkännlighet, eller kanske avsides från oss vanliga människor, smuttande cocktails i paradiset eller båda delar, vilket jag anser vara både glädjande och komiskt.

Det finns även en man vid namn David Icke som hävdar att det massmediala spelet är en teater för att få oss att tro något helt annat än vad som verkligen pågår och att principen för spelet bygger på att fåtalet som styr över massmedia skapar ett problem, vilket ger en reaktion hos folket, vilket sedan kräver den lösning som de i förväg planerat och som de vill införa och som folket då välkomnar.

David Icke, som sannolikt efter en överdos av en sydamerikansk drog som öpnade hans sinne för möjligheter inledde sin offentliga bana i turkos utstyrsel till engelsmännens jubel, menar att vi måste försöka förbinda punkterna mellan händelserna för att kunna se helheten.

Ett exempel: WTC 9/11 Terrorism skapad av fåtalet rika, skapar skräck hos folket, vilket välkomnar invasionskrig och Bodströmsamhället med övervakningskameror i varje gathörn.

Med tanke på att massmedia och dess mekaniska turkar, journalisterna,  ägs av ett fåtal med i stort sett samma agenda, nämligen kapitalism och vinstmaximering på bekostnad av folket, inkl. krig, så är det fullt tänkbart.

Detta innebär sannolikt även att invandringskaoset i Tyskland, samt invandringskaoset i Sverige (i Sverige även inkl. busslaster med professionellt tiggeri utanför stormarknader och snabbköp som extra krydda på laxen), är ett medvetet skapat problem just för att skapa en kraftig reaktion hos folket, ex. stöd för Sverigedemokraterna eller skapa mer rasism, dvs. få folket att börja tänka likt tanten i snabbköpet av Robert Gustavsson.

Detta spektakel får sedan  får vara med i massmedia och tjatas sida upp och sida ner, precis som allt annat som kan skapa konflikt och kaos, ex. en norsk vettvilling, nerbrända flyktingförläggningar, Lasermannen, eller som senast IKEA-morden eller Trollhätte-morden.

Vilken slutlösning dessa fåtalet rika i så fall planerar har jag ingen aning om. Kanske Europa ska bli en del av ett kalifat med sharialagar och underkastelse eller kanske det ska bli en etnisk rensning i kristendomens namn? Eller kanske båda delar. Vem vet? Den som lever får se.

Om vi antar att Olof Palme och Anna Lindh, spelar skådespelet väl som två riktiga socialister på på uppdrag av CIA och numera lever på en söderhavsö, ex. Mauritius, dit Mona Sahlin reste på semester då hon demoniserades som allra mest i massmedia p.g.a. en ynka Toblerone, så skulle detta förklara många uttalanden, ex. Hans Holmérs uttalande:

”Om sanningen om mordet på Olof Palme kom fram – skulle det skaka Sverige i dess grundvalar”, sa Hans Holmér under mordutredningens mest intensiva fas vilket var det första året.
Källa: ”Vem mördade Olof Palme, Bakom Kulisserna”

Så. Kan Olof Palme ha varit CIA-agent?

Jag citerar Bakom Kulisserna:

”Han [Olof Palme] reste till USA för att plugga på college 1948, kom tillbaka 1949, tog sedan flera kontakter med CIA-personal på den amerikanska ambassaden i Stockholm och började efter det arbeta på den svenska underrättelsetjänsten 1953. Han bildar SSI med hjälp av Birger Elsén och blir samtidigt politiker. Bingo! Han kan ha varit CIA-agent och allt kan ha börjat med Tage Erlanders besök hos president Truman på våren 1952… ”

Det kan förefalla logiskt ifall Olof Palme hela tiden agerat som en CIA-agent i syfte att försvaga kommunismen i Sverige och i världen under täckmanteln av ”demokratisk socialism”. Kanske var han även dubbelagent mot KGB och gav på så vis falska eller oviktiga uppgifter till Sovjetunionen? Vem vet?

Kanske var det därför han tvingades försvinna? Kanske han var avslöjad av KGB?

Oavsett vilket var det i så fall personer inom politikeradeln som var med på den saken. Kanske var inte Vänsterpartiet kommunisterna helt med på spelet och det var därför de aldrig fick sitta med i regeringen? Kanske var den f.d. folkpartisten, Lars Ohly, i så fall infiltratör i Vänsterpartiet och införstådd om den saken?

Detta skulle förklara fokuset på PKK-spåret eftersom Olof Palme och Svensk underrättelsetjänst kan ha samverkat med Natolandet Turkiet för att spåra upp kurdiska kommunister i Sverige, samt att efter hans ”pensionering” ta tillfället i akt att ytterligare attackera den kommunism som politikeradeln med detta spel ville krossa.

Jämlikhet, d.v.s. kommunism genom ett politiskt insatt folk, mer sanningsenlig och fri media och direktdemokrati, är alltså sannolikt inte i de rika fåtalets intresse.

Sovjetunionens fall och Rysslands ombildning till kapitalism skulle också kunna förklara tidpunkten för ”den demokratiska socialismens pensionering i Sverige”, samt även Anna Lindhs ”pensionering” och Ingvar Carlssons hastiga och surmulna avgång på kryckor.

Det skulle även kunna förklara att Vänsterpartiet tog bort kommunism ur partinamnet, ett sätt för hela politikeradeln att i teatern ta ett kliv åt höger med högre arvoden och fler karriärvägar, på folkets bekostnad.

Det skulle även förklara att Lisbet Palme, Ingvar Carlsson och resterande politikeradel och massmedia vill få oss alla att tro att båda blev mördade av just enskilda vettvillingar och att ingen av dem vill ha beskydd av säkerhetspolisen.

Om teatern stämmer finns det inte fåtalet landsförrädare som i hypotes 1 och 2, men ett brett folkförräderi från politikeradeln.

Alla som deltar i detta mediala spel är i så fall helt införstådda med att det inte existerar en riktig demokrati, men istället ett massmedialt spel som med presstöd, som folket själva betalt via skattsedeln, blir psykologiskt analpenetrerade till att rösta på extremkapitalistiska partier för EU och frihandel.

Detta gör att folket inte inser hur de kan medverka till det samhälle som de skulle må allra bäst av, nämligen en jämlik, nationell, fredlig, upplyst och vetenskaplig direktdemokrati som vi vet har potentialen att göra folket lyckligt.

Eftersom både Ryssland, EU och USA är kapitalistiska och styrda av fåtalet som äger media och det militärindustriella komplexet, kan alltså ovänskapen vara konstlad, precis som andra konflikter kan vara det.

Syftet med konflikten i sig är i så fall att folket ska droga ner sig, betrakta dumburken, läsa massmedia, skuldsätta sig, betala skatt för anfallskrig, skatt/avgifter till försäkringar i en otrygg värld, skatt/avgifter/försäkringar som gynnar läkemedelsindustri, skatt/avgifter/lån för att återuppbygga, eftersom det giriga fåtalet, vilka inkasserar och sedan ger de lånen som förslavar, anser att de gynnas av detta.

Det som skrämmer de rika fåtalet allra mest är sannolikt att leva i jämlikhet, d.v.s. kommunism. Denna idé är sannolikt vad fåtalet rika fruktar mest av allt. De älskar sitt guld. De fruktar folkets enighet. De fruktar direktdemokratiska principer. De fruktar frivillig drogfrihet. De fruktar ett folk med en ekonomi i balans. De fruktar fred. De fruktar friskhet. De fruktar vetenskaplighet.

De fruktar långsiktig hållbarhet som kan rädda planeten för framtidens generationer. De fruktar allt det där som gör det stora flertalet lyckliga, samt har potential att göra framtidens generationer lyckliga på lång sikt. De fruktar allt det där som vetenskapen pekar på och de ignorerar det faktum att ett sådant samhälle sannolikt skulle skapa mer lycka även för dem, deras barn och deras barnbarn.

Så om vi antar att EU och Ryssland alls inte är ovänner, men enbart spelar det militärindustriella komplexets spel för att skapa konflikt som attackerar kommunism, i Syriens fall leninisten Assad. En attack som attackerar jämlikhet.

I kapitalistiska stater där folket är vilselett av massmedia finansierar folken på båda sidor mord på oskyldiga, precis som vanligt, medan vänstern försvagas genom överdriven extremism på alla möjliga olika plan, såsom överdriven invandring, överdriven feminism, överdriven anti-rasism, överdriven HBTQ-propaganda eller överdriven sambaorkester med överdriven slashas-utstyrsel i varje demonstrationståg. Frågan är varför vi inte finner motivationen att förändra detta politiskt?

Spektaklet är så komiskt att man måste skratta åt eländet samtidigt som jag känner mig enormt motiverad att leda en sådan förändring.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

5 reaktioner till “Politisk satir? – Palmemordet – Olof Palme och Anna Lindh lever på Mauritius?

 1. Strålande innovativt sammandrag! Människor tenderar till att förstöra allt det de själva inte kan uppnå. Verktyget har alltid varit olika religiösa inriktningar i form av kyrklig överhet.

  1. voltaire_80x80

   ”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
   / Voltaire

   ”So long as the people do not care to exercise their freedom, those who wish to tyrannize will do so; for tyrants are active and ardent, and will devote themselves in the name of any number of gods, religious and otherwise, to put shackles upon sleeping men.”
   / Voltaire

   Källa: Citat om demokrati av Vetenskapliga partiet

   I detta fallet kan man inte anklaga fåtalet rika för att använda religion enbart, men även ideologi och massmedia mot ett folk som inte är motiverat att vakna upp och försöka tänka själva.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s