Fråga till ETC – Försäkringskassan stoppar bidrag för invandrare, regeringen sänker lönerna & SD varnar invandrarna för Sverige

Försäkringskassan stoppar bidrag för invandrare, samt planerar sannolikt mer av Rut och sänkta löner, enligt ETC

Så det faktum att det tycks bli svårare och svårare ekonomiskt för invandrare i Sverige verkar ju uppenbarligen vara sant, vilket Sverigedemokraterna varnar människor för på Lesbos.

Detta är människor som betalat kriminella smugglare för att försöka immigrera till Europa illegalt.

Så frågan till ETC är onekligen om det inte bra att de illegala invandrarna informeras om att det sannolikt kommer bli tufft för dem i Sverige? Är det inte schysst att upplysa dem innan de slösar bort tid och pengar på att ta sig till Sverige, när det sannolikt kommer ge dålig utdelning?

Vad gäller riktiga flyktingar, likt Salman Rushdie, som har verkligt skyddsbehov och inte kan stanna i Turkiet, räcker det väl ändå att sådana flyktingar besöker en svensk ambassad för att där få de dokument som ger dem rätten att ta första bästa flyg till Sverige?

På så vis skulle vi ju med massivt bistånd kunna hjälpa de riktiga flyktingarna, d.v.s. de som saknar pengar och nu befinner sig i flyktinglägren i Syrien, d.v.s. riktig humanism, istället för att finansiera illegal smugglingsverksamhet, på så vis rädda fler 3-åringar, undvika extremreligiös invandring och spara pengar till just ett sådant massivt bistånd.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s