Regeringen om alternativ media – Norges försvar om Sveriges debattklimat – Sam Harris om sin bakgrund – Judiska rasister mitt i Sverige

Enligt Avpixlat har forskare inom Norges försvar kommit fram till att det svenska debattklimatet sannolikt skapar extremister och mördare:

”Norska forskare på Forsvarets forskningsinstitutt har tittat närmare på Sverige och korrelationen mellan massinvandring och högerextremism. Man menar bland annat att det gravt eftersatta svenska debattklimatet föder både extremism och mördare.”

Personligen tror jag att debattklimatet sannolikt skapats av de utländska ägarna av svensk massmedia via instruktioner till chefredaktörerna som i sin tur bestämmer tidningarnas innehåll och manipulerar sina egna privata mekaniska turkar, de s.k. ”journalisterna”, att skriva så konfliktladdat, enögt och smaskigt som möjligt.

Även Regeringen är inne på liknande teorier enligt Nationell.nu

”Alternativa medier är inte vad de utger sig för att vara, menar Sveriges regering” … ”Svenska motståndsrörelsen ska vara en av de grupper som finansieras av Ryssland, eftersom organisationen inte ställde sig bakom den judiska statskuppen i Ukraina 2014.”

Varför ska då Sverige stödja en judisk statskupp i Ukraina? Detta tyder på att Regeringen tar direkta order av samma utländska ägare, vilket de facto antyder att regeringen är landsförrädare som alls inte arbetar i Sveriges eller Europas bästa intresse, men istället skapar krig och konflikt i Europa på order av de som tjänar pengar på konflikterna.

Och på tal om Judar så påtalar Granskning Sverige att vi kan ha en hel mängd rasistiska judar mitt ibland oss i Sverige, s.k. Sionister:

”Lena Posner Körösi förnekar rakt ut att det finns ett svenskt folk, samtidigt som hon inte tvekar om att det finns ett judiskt dito. Till slut lägger Posner Körösi på luren. Hon kan inte svara längre.

När Granskning Sveriges Erik Johansson påpekar för Willy Silberstein att en definition av vem som är svensk skulle kunna vara att personen måste ha en etniskt svensk mamma, känner sig Silberstein ”kränkt” – trots att det är så judarna själva definierar en jude!”

Innan EXPOs Sionister krossar glaset till antisemitism-megafonen, vill jag meddela att jag verkligen respekterar de mentala giganterna Noam Chomsky och Sam Harris som båda tycks ha både judisk och semitisk bakgrund.

Sam Harris är ex. emot blind tro och hyckleri i alla dess former och så här säger han i sin bok ”The End of Faith” om den judiska tron och dess sektmedlemmar enligt Wikipedia:

”Allvaret i det judiska lidandet genom tiderna, som kulminerade i Förintelsen, gör det nästan omöjligt att överväga varje antydan om att judarna skulle ha skapat sina egna bekymmer. Detta är dock i en ganska snäv bemärkelse, sanningen. […] Ideologin judendomen fortsätter att vara en åskledare för intolerans till denna dag. […] Judar, i den mån de är religiösa, tror att de är bärare av ett unikt förbund med Gud. Som en följd av detta har de tillbringat de senaste två tusen åren i samarbete med dem som ser dem som annorlunda genom att se sig själva som oåterkalleligt så. Judendomen är i sig självt lika splittrande, som löjlig i sin bokstavstro och lika mycket i strid med civilisatoriska insikter om modernitet som någon annan religion. Judiska bosättare är, genom att utöva sin ”trosfrihet” på omtvistad mark, nu en av de främsta hindren för fred i Mellanöstern.”

”The gravity of Jewish suffering over the ages, culminating in the Holocaust, makes it almost impossible to entertain any suggestion that Jews might have brought their troubles upon themselves. This is, however, in a rather narrow sense, the truth. […] the ideology of Judaism remains a lightning rod for intolerance to this day. […] Jews, insofar as they are religious, believe that they are bearers of a unique covenant with God. As a consequence, they have spent the last two thousand years collaborating with those who see them as different by seeing themselves as irretrievably so. Judaism is as intrinsically divisive, as ridiculous in its literalism, and as at odds with the civilizing insights of modernity as any other religion. Jewish settlers, by exercising their ”freedom of belief” on contested land, are now one of the principal obstacles to peace in the Middle East.”

Sam Harris framstår givetvis som en mental gigant jämfört med de svenska judar som verkar få kognitiv dissonans när de konfronteras med mycket enkla frågor om folkgrupper. Rasismen hos dessa svenska judar är tydlig och det är uppenbart att deras rasism dessutom haltar betänkligt, för med sådan mental underlägsenhet framstår man ju alls inte som överlägsen eller utvald av Gud.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Regeringen om alternativ media – Norges försvar om Sveriges debattklimat – Sam Harris om sin bakgrund – Judiska rasister mitt i Sverige

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s