Glada Nyheter – Så blir demokratin öppen och Europas stater nationella igen

Michael Delavante på Vaken.se har klargjort tydligt vad Bilderbergruppen och EU är genom ett citat av David Rockefeller som även finns på Sourze:

David Rockefellers öppningstal på Bilderbergmötet i juli 1991 i Baden-Baden läckte ut och det säger väl egentligen allt:

”Vi är tacksamma mot Washington Post, New York Times, tidskriften Time och andra framstående publikationer, vilkas direktörer har deltagit i våra möten och hållit tyst i nästan 40 år.

Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen, om vi hade blivit utsatta för publicitetens skarpa ljus under dessa år. Men världen är nu mer förfinad och förberedd att marschera i riktning mot Världsregeringen.

En intellektuell elits och världsbankirernas övernationella suveränitet är förvisso att föredra framför det nationella självbestämmande som tillämpats i gångna århundraden.

Alltså ett mindre generöst fåtal som inte vill se folket som fritt. Det har redan börjat genom s.k. frihandel.

Lösningen på problemet ovan, vilket Michael Delavante och resten av Vaken.se – Kuckeliku! – måste försöka komma ihåg är att GÖRA NÅGOT POSITIVT OCH KONSTRUKTIVT ÅT SAKEN sä att förändringen börjar ske!

Och jag kan avslöja att flera av de saker jag önskat mig redan börjar inträffa. ;-) Läs bloggen så ska ni se! Nu. Hjälp mig med positiva och konstruktiva önskningar!

Regel 1.
Man får beskriva negativa saker, men det positiva ska helst överväga med förhållandet 5:1.

Regel 2.
Önskningen måste formuleras positivt. Den ska alltså inte innehålla ordet ”INTE”. Önskningen ska beskriva det man vill se, som min rubrik, där jag bytt ut ”Bilderberggruppen” och ”EU” mot ”Så blir demokratin öppen och Europas stater nationella igen”.

Regel 3.
Man måste uttrycka sin djupa tacksamhet när man ser att önskningen är på väg att införlivas och hjälpa de som införlivar den med positivitet och aktivitet.

Tacksamhet för att även Mikael Delavante vaknar upp och börjar medverka till ett vetenskapligt humant och miljömässigt hållbart samhälle.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Idag tog jag mig själv på bar gärning och raderade negativa kategorier och införde positiva som ersätter dem. EU blev Europa och Sverige, överbefolkning blev nedväxt, rasism blev tolerans och feminism blev jämställdhet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s