Glada Nyheter – Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet valsamverkar

Det är fullkomligt fantastiska nyheter idag. Just när jag satt och mediterade djupt ringde telefonen och nu kan jag meddela att, enligt en talesman från Sverigedemokraterna, ska den nya regnbågsalliansen mellan Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet förmodligen ske genom Valsamverkanspartiet.

Denna samverkan kommer ge båda partierna fler mandat per parti, eftersom det demokratiska mandatsystemet inte är helt representativt än, något som flera andra partier utnyttjat genom historien.

Men samarbetet beror inte enbart på sådan egenytta, nej, det beror på att båda partierna nu inser att Sverige nu måste skapa fred både mot terrorism såsom i Frankrike, men även i världen genom att sätta stopp för regeringens Nato-lakejer. En ansvarskänsla har väckts av våldet.

Det som enar de båda partierna, mer än något annat, är att de nämligen har röstat för fred i Afghanistan i riksdagen när de andra partierna röstade för det militärindustriella komplexets krig och det är just detta som gjort samarbetet möjligt.

Att Sverigedemokraterna gått ut med bilder på medlemmar med annan härkomst och visat Vänsterpartiet att man vill höja Sveriges bistånd lär ha blidkat Jonas Sjöstedt, här i ett tal, samt Vänsterpartiets ledarskap, precis såsom SD blidkade Hans Rosling.

Jo. Det verkar vara sant. Både Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna har dessutom nu insett att vi med massivt bistånd skulle kunna hjälpa de riktiga flyktingarna, ex. kristna syrier och kurdiska arbetare och övriga som saknar pengar och nu befinner sig i Turkiet i flykt från terrorister, vilka stöttas av det militärindustriella komplexet.

Vänsterpartiet har lovat att aldrig mer stödja de konfliktskapande massmediemogulernas agenda och därför aldrig mer kalla Jimmie Åkesson för ”rasist” och partiledarna har enligt talespersonen skakat hand och vänligt klappat om varann. De båda partiledarna kommer sannolikt dementera uppgiften, sannolikt för att samarbetet först måste förankas pedagogiskt inom partierna.

Sverigedemokraterna har hittills ansett att kriminaliteten beror på invandringen och Vänsterpartiet har hittils ansett att den beror på ojämlikheten, men samverkan verkar alltså nu ha möjliggjorts genom hövlighet och lyhördhet, två saker som är viktiga i alla demokratier, enligt Mahatma Gandhi.

Vi spekulerar i Centralkommitén om det eventuellt kan bero på uppenbarelser av Jesus under Jimmie Åkessons bön eller från mer vetenskaplig introspektion/meditation under tystnad eller någon typ av helt mystisk empatisk telepati som ännu vetenskapen inte lyckats bevisa.

I Sverige har Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Alliansen skapat både extrem invandring och arbetslöshet samtidigt, dels genom EU-medlemskapet och dess frihandel som skapar mer arbetslöshet, men även genom invandringen som ökar antalet individer i landet och på så vis har borgerligheten splittrat svenska medborgare i en medveten politisk fälla. Borgerligheten arbetar alltså både mot Vänsterpartiet och mot Sverigedemokraterna, men alltså även inom Sverigedemokraterna med förödande resultat för medborgarna.

Borgerligheten har infiltrerat Sverigedemokraterna och lurat på dem att ha borgerlig frihandel kvar i partiprogrammet, men genom det nya samarbetet har nu Sverigedemokraterna nu lovat att stryka detta ur programmet, samtidigt som alla f.d. moderater och falska borgerliga socialdemokrater, vilka förstört partiet inifrån, nu ska sparkas ut ur partiet. En riktigt bra taktik långsiktigt för annars kommer det säkert gå som det gjorde för Sannfinländarna.

Visserligen hade både Sverigedemokraternas politik eller Vänsterpartiets politik allena skapat mer kriminalitet, eftersom det är välkänt av sociologer att kriminella tenderar att byta land mer än andra människor och att borgerlighet skapar arbetslöshet och sänkt standard för många, vilket kan leda till kriminalitet för den som inte har styrka nog.

Därför har partierna nu enats om att båda partierna har haft rätt hela tiden och tillsammans har de nu enats om att de båda tillsammans har ännu mer rätt eftersom de nu kan genomföra båda sakerna samtidigt.

När partierna fått majoritet, lyckats övertyga fler statschefer om fred i världen tillsammans med Vladimir Putin, kommer sannolikt utvandringen ur Sverige att börja ske.

Alla konfliktskapande ord mellan partiernas medlemmar, såsom ”rasism” och ”kommunism”, kommer sannolikt bli tabu och sannolikt ersättas med ”tolerans mot det som kan tolereras”, ”mer jämlikhet”, ”mer bistånd”, samt ”fred på jorden”, men nu spekulerar vi.

Äntligen verkar alltså hela lösningen få fler mandat. Om även jag som partiledare i Vetenskapliga partiet kommer få kryss på vår gemensamma valsedel i Valsamverkanspartiet får vi se i valet 2018.

MVH
Martin Gustavsson
Partileare
Vetenskapliga partiet

PS1. Jag tror jag får undersöka den svenske talesmannens uppgifter djupare, men nu lägger jag ut eftersom det kan hända att någon blir bönhörd. Det har hänt förr. Det verkar nämligen som om Gud som finns inom oss alla, enligt Jesus, likt ett högre kollektivt medvetande, likt en känsla av enhet, av ren kärlek och sanning vill uppfylla trevliga önskningar som gynnar oss alla långsiktigt.

PS2. Genom att kommentera hövligt, länka ofta och relevant från en egen gratis WordPress-blogg till Vetenskapliga partiet stärker du en alternativ politik och en mer sanningssökande media. Tack på förhand för din insats.

Annons

4 reaktioner till “Glada Nyheter – Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet valsamverkar

 1. Glädjande :)

  När jag gjorde valtestet på FB iför valet 2010 så blev utslaget 50% V och 50% SD ;)

  Och igår fick jag höra att en undersökning genomförd av Demoskop gällande partiernas TRO visat att V och SD har en gemensam nämnare genom att anse sig själva vara rationella samt vetenskapliga, fast sverigedemokrater tenderar även att tro på UFOn. Nästan var 5:e moderat tror på Chemtrails, FP tror mer på Freud, C tror inte alls medan KD TROR, förstås – lätt ovetenskapligt framställt ;)

  1. Bra kommentar Cornelia!

   Det finns helt säkert massvis med medlemmar i V och SD med samma åsikt. Båda de andra SD:are jag känner är av samma åsikt som dig och mig, sannolikt även en kurd i V.

   Detta betyder att det sannolikt finns win-win-win att hämta för Vetenskapliga partiet, SD och V i en valsamverkan. Att båda anser sig vara rationella och vetenskapliga är ytterligare en glad nyhet för mig. Då är absolut den sekulära nyateismen något för dem alla.

   Att Sverigedemokrater tenderar att ”tro på UFOn” kan kanske bero på att det bevisligen finns oidentifierade flygande objekt, även om de kan vara mänskliga hemliga experiment, men det kan även vara så att ”tro på UFOn” syftar på att många vetenskapsmän som nu ser planeter runt många stjärnor finner det högst sannolikt att det finns mer ”intelligent” liv på andra planeter i Universum.

   (”intelligent” inom citationstecken eftersom jag inte anser mänskligheten vara riktigt intelligent än)

   Jag tror dock att du finner väldigt få som anser sig vara vetenskapliga som tror på själavandring eftersom den sannolikt är lätt falsifierbar som fåtalet personliga anektdoter eller skapad av scharlataner, men samtidigt kan du säkert finna vetenskapsmän som har en personlig tro på en Gud, som ex. ett högre kollektivt medvetande, som leder till att de dyrkar enhet, sanning och ren kärlek som genom hypotetisk-deduktiv metod leder oss till långsiktigt välstånd.

   Att Buddhistmunkar i Tibet söker den nya inkarnerade Dalai Lama genom att presentera olika leksaker för barn kan bero på insikten om att vi människor tenderar att nedärva en viss personlighetstyp och att denna process ökar chanserna till en ny Dalai Lama som kommer utföra uppgiften med bravur, tror jag.

 2. Reblogga detta på Valsamverkanspartiet och kommenterade:

  Vilken dundernyhet! Ett verkligt scoop!

  Valteknisk samverkan mellan Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet leder onekligen till en valallians med extremt goda chanser till regeringsmakt, tror jag.

  Kanske kan fler partier bli motiverade att deltaga såsom Feministiskt initiativ, Piratpartiet, SPI, Enhet och Hälsopartiet? Det kan ge alla partier som medverkar ännu fler mandat.

  Denna valsamverkan får mig att tänka på Olof Palmes citat om Demokrati::

  olof_palme_80x80

  ”Historien ger många exempel på att demokratin krossats av människor som sagt sig kämpa för ”verklig demokrati” och ”folkets egentliga mening. Insikten härom kan leda oss till en försvarsposition som döljer att demokratin är ett utomordentligt krävande styrelseskick. Det måste ständigt hittas nya vägar till vitalisering, till att nå ut till människorna och göra dem aktiva. Diktaturer bjuder ett maskineri av lydnad, slutet och till det yttre väloljat. Demokrati bygger på lojalitet, öppenhet och pulserande liv. Den måste därför ständigt vinnas på nytt.”
  / Olof Palme

  Detta kommer verkligen ge oss ett nytt sätt att nå ut till människorna och vitalisera demokratin och göra dem aktiva. Kanske kommer t.o.m. f.d. socialdemokrater skapa ett nytt utbrytarparti som är socialistiskt och demokratiskt dessutom, d.v.s. mer som Olof Palme och Anna Lindh?

  För som Voltaire säger om demokratin:

  voltaire_80x80

  ”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
  / Voltaire

  Men nu har vi något som vi vaket kan använda mot dessa tyranner som idag har en i massmedia dold kontroll över samma massmedia.

  Jag låter Anna Lindh beskriva en del av lösningen om hur vi lyckas med vår demokrati:

  anna_lindh_80x80

  ”… globaliseringen av information gör människor medvetna om vad de har – och inte har. Problem och förtryck är omöjliga att dölja, och de nya kraftfulla verktygen för information ger oss fler möjligheter än någonsin att reagera och agera.”
  / Anna Lindh

  ”… the globalisation of information makes people aware of what they have – and have not. Problems and oppression are impossible to hide, and the new and powerful tools of information provide us with more opportunities than ever to react and act.”
  /Anna Lindh

  Så reagera, stanna upp, tänk i flera steg och agera sedan!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s