Tankar på personskydd och trygghet när riskerna för terrorismen ökar

Med tanke på den franska terrorismen och att naiva politiker fortfarande styr Sverige ökar givetvis människors tankar på personskydd och trygghet. Låt mig dela mina tankar och förslag med er!

Först och främst: -Ta det hela med en klackspark och ett leende! Gör gott och gör det rätta! Ingenting ni gör för att skydda er själva kortsiktigt kommer sannolikt skydda oss alla långsiktigt och intelligent mot ex. asteroider, såvida vi inte medverkar till vetenskaplighet förstås, ex. genom att alla röstar på Vetenskapliga partiet.

Men om ni ändå vill bidra till att just era förträffliga gener överlever kortsiktigt, så att de kan verka för vetenskapliga lösningar långsiktigt, som kanske kan öka framtidens generationers chanser för överlevnad i Universum, så har jag först och främst följande förslag:

1. Först och främst tag hand om dig i trafiken, allra helst befinn dig inte i den. Trafik har nämligen (hittills) varit betydligt farligare i Sverige än terrorism. SUV, stadsjeepar är ex. en slags terrorism mot personsäkerheten både för den oskyddade trafikanten, för mindre och normala bilar, men även för ägaren då de är mer benägna att råka ut för mycket farlig ”roll-over” då ägaren ofta kastas ut genom centrifugalkraften och ofta krossas under den rullande bilen. Även om man har utvecklat krockgardiner som skall motverka denna risk så finns det ingen garanti att det alltid kommer fungera. En rullande bil kan ju dessutom rulla in i ett träd med taket före och då hjälper inga krockgardiner.

2. Akta dig för sjukhus och utskrivna mediciner! Folk dör på sjukhus. Läs på! Var skeptisk och ifrågasättande! Felbehandling dödar och skadar varje år massvis med människor. Välj din läkare med stor omsorg! Be om olika utlåtanden! Undersök ev. alternativa terapier som är bevisat bra men ogillas av läkemedelsindustrin! Läkemedelsindustri styrd av fåtalet psykopatiska kapitalister leder givetvis till både forskningsfusk och en slags terrorism mot patienterna.

3. Om den extremreligiösa terrorismen tilltar, så kommer sannolikt stora delar av befolkningen känna sig manade att inhandla ett billigt funktionsdugligt automatvapen eller handeldvapen. Detta kan f.ö. ses som en del av Sveriges framtida mer Schweiziska totalförsvar. Men detta är i dagsläget inte aktuellt, med tanke på de låga riskerna för terrorattentat, även om det kan ha potentialen att rädda liv i framtiden, om innehavet och förvaringen kontrolleras strikt. För mycket vapen i samhället, i kombination med de stora klyftor som de borgerliga politikerna inkl. MP och S skapar, är inte att rekommendera i dagsläget, eftersom Sverige då allt mer kan riskera att degenerera till något som liknar USA. Om det skulle bli mer vanligt att extremreligiösa terrorister ex. attackerar människor med annan tro, så kan det helt evident vara effektivt att ha med sig handeldvapen när man besöker allmän plats, men det kräver som sagt att människorna som har vapnen är mentalt friska och ordentliga medborgare. Poliser och hederliga medborgare med licensierade handeldvapen kan då innebära mer trygghet för oss alla. Idag kommer detta förmodligen enbart behövas på konserter och fotbollsmatcher etc. ex. för att kunna oskadliggöra terrorister snabbt.

4. Om terrorismen inte försvinner, genom intelligenta politiska beslut, lär dig då några av Muhammeds ord utantill som kan skydda dig eftersom ”de som kunnat recitera verser ur koranen” verkar släppas fria ibland, enligt brittisk media. Dessutom ett bra tillfälle att förstå vad terroristerna säger sig tro på. Får jag dessutom föreslå att INTE välja de mest våldsamma verserna men istället någon av de tidiga verserna Ex.:

”… Den som tror på Gud och den Yttersta dagen och gör bra saker, de har sin belöning med sin Herre, och det finns ingen rädsla för dem, inte heller skall de sörja.”

”… whoever believes in God and the Last Day and does good, they have their reward with their Lord, and there is no fear for them, nor shall they grieve.” Source: 2:62, Maulana Muhammad Ali translation

5. Rösta framförallt på Vetenskapliga partiet, som dyrkar en mer vetenskaplig ”Gud”, en ”Gud”(det vi dyrkar) som för oss är sökande av enhet, sökande av sanning, samt ren kärlek, en medkänsla som sannolikt leder till välstånd för oss alla. Vi är mycket väl medvetna om den yttersta dagen, då sannolikt en asteroid kommer träffa planeten, speciellt om man INTE följer vår vetenskapliga dyrkan och satsar på att upptäcka och styra om dem. Den ultimata ”Vetenskapsguden” har, helt evident, potential att rädda oss alla från den yttersta dagen.

6. Genom att göra bra saker ex. meditation, så kan vi som följer den vetenskapliga ”guden” få vår belöning direkt av vår ”Gud”, det högre kollektiva medvetandet, halleluja (skämt åt sido), och det finns heller ingen rädsla för oss, inte heller sörja vi döden, men vi njuter livet med en klackspark och vi tar död på villfarelser genom en slags smärtfri halalslakt av dessa villfarelser, samt genom ett skratt.

Vetenskapliga partiets nuvarande plan mot terrorism är att genom politiska beslut:

1. Trygga barnens vetenskapliga uppfostran och säkra samhället genom att använda lagen om hets mot folkgrupp för att värna det demokratiska samhället mot skrifter, verser, ideologier och religioner som, genom sitt innehåll, kan motverka demokratin. Enbart ge bistånd till länder som är fredliga, demokratiska och vetenskapliga. Enbart handla med länder som är fredliga, demokratiska och vetenskapliga.

2. Ge visum/uppehållstillstånd endast till de som tillbeder välkänt fredliga, humana och icke-rasistiska religioner och ideologier, eller är ateister. Frigivning från mentalsjukhus endast då den mentala aktiviteten kan klassas som mentalt frisk för medverkan i en vetenskaplig demokrati.

3. Införa visumansökan som täcker kostnaderna för ev. inresa i Sverige, nyetablering, samt kontroll av ev. sekteristisk verksamhet. Uppehållstillstånd och visumfrihet skall ges till människor med arbete i Sverige som har annan nationalitet och tro, sam har bedömts vara trygga för Sverige. Kännbara straff och permanent utvisning vid vistelse i Sverige utan tillstånd.

4. Om det mot förmodan behövs när ovanstående åtgärder vidtagits ska högt säkerhetsklassade individer utbildas samt ges vapenlicens och uppmanas att bära dold skyddsutrustning, speciellt vid officiella tillställningar, detta i syfte att snabbt kunna skapa trygghet för medborgarna. Om det, mot förmodan, behövs när mer jämlikhet installerats, så ska polisverksamhet mot skäligen terrormisstänkta eller grovt kriminella i maskopi med främmande makt intensifieras så att trygghet kan skapas i Sverige.

Med tanke på den franska terrorismenoch att naiva politiker fortfarande styr Sverige ökar givetvis människors tankar på personskydd och trygghet. Låt mig dela mina tankar med er!

Först och främst ta det hela med en klackspark och ett leende! Gör gott och gör det rätta! Ingenting ni gör för att skydda er själva kortsiktigt kommer sannolikt skydda oss alla långsiktigt och intelligent mot ex. asteroider, såvida vi inte medverkar till vetenskaplighet förstås, ex. genom att alla röstar på Vetenskapliga partiet.

Men om ni ändå vill bidraga till att just era förträffliga gener överlever kortsiktigt, så att de kan verka för vetenskapliga lösningar långsiktigt, som kanske kan öka framtidens generationers chanser för överlevnad i Universum, så har jag först och främst följande förslag:

1. Först och främst tag hand om dig i trafiken, allra helst befinn dig inte i den. Trafik har hittills varit betydligt farligare i Sverige än terrorism. SUV, stadsjeepar är en slags terrorism mot personsäkerheten både för den oskyddade trafikanten, för mindre och normala bilar, men även för ägaren då de är mer benägna att råka ut för mycket farlig ”roll-over” då ägaren ofta kastas ut genom centrifugalkraften och ofta krossas under den rullande bilen. 2. Akta dig för sjukhus och utskrivna mediciner! Folk dör på sjukhus. Läs på! Var skeptisk och ifrågasättande! Felbehandling dödar och skadar varje år massvis med människor. Välj din läkare med stor omsorg! Be om olika utlåtanden! Undersök ev. alternativa terapier som är bevisat bra men ogillas av läkemedelsindustrin! Läkemedelsindustri styrd av fåtalet psykopatiska kapitalister leder givetvis till både forskningsfusk och en slags terrorism mot patienterna.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s