Tankar på personskydd och trygghet när riskerna för terrorismen ökar

Med tanke på den franska terrorismen och att naiva politiker fortfarande styr Sverige ökar givetvis människors tankar på personskydd och trygghet. Låt mig dela mina tankar med er!

Först och främst ta det hela med en klackspark och ett leende! Gör gott och gör det rätta! Ingenting ni gör för att skydda er själva kortsiktigt kommer sannolikt skydda oss alla långsiktigt och intelligent mot ex. asteroider, såvida vi inte medverkar till vetenskaplighet genom att alla röstar på Vetenskapliga partiet.

Men om ni ändå vill bidraga till att just era förträffliga gener överlever kortsiktigt, så att de kan verka för vetenskapliga lösningar långsiktigt som kanske kan öka framtidens generationers chanser för överlevnad i Universum, så har jag först och främst följande förslag.

  1. Först och främst tag hand om dig i trafiken, allra helst befinn dig inte i den. Trafik har hittills varit betydligt farligare i Sverige än terrorism. SUV, statsjeepar är en slags terrorism mot personsäkerheten både för den oskyddade trafikanten, för mindre och normala bilar, men även för ägaren då de är mer benägna att råka ut för mycket farlig ”roll-over” då ägaren ofta krossas under den rullande bilen.
  2. Akta dig för sjukhus och utskrivna mediciner. Folk dör på sjukhus. Läs på! Var skeptisk och ifrågasättande! Felbehandling dödar och skadar varje år massvis med människor. Välj din läkare med stor omsorg! Be om olika utlåtanden! Undersök ev. alternativa terapier som är bevisat bra men ogillas av läkemedelsindustrin! Läkemedelsindustri styrd av fåtalet psykopatiska kapitalister leder givetvis till en slags terrorism mot patienterna.
  3. Om den extremreligiösa terrorismen, mot förmodan tilltar, kommer befolkningen sannolikt uppmanas att inhandla ett billigt funktionsdugligt automatvapen eller handeldvapen som befolkningen kan hantera. Detta kan f.ö. ses som en del av Sveriges framtida mer Schweiziska totalförsvar. Men detta är i dagsläget inte aktuellt även om det kan ha potentialen att rädda liv. För mycket vapen i samhället i kombination med de stora klyftor som de borgerliga politikerna inkl. MP och S skapar är inte att rekommendera i dagsläget eftersom Sverige då allt mer kan riskera att degenerera till något som liknar USA. Om det skulle bli mer vanligt att extremreligiösa terrorister ex. attackerar människor med annan tro så kan det bevisligen vara effektivt att ha med sig handeldvapen när man besöker allmän plats. Poliser och hederliga medborgare med licencierade handeldvapen kan då innebära mer trygghet för oss alla. Idag kommer detta enbart behövas på konserter och fotbollsmatcher etc.
  4. Om terrorismen inte försvinner genom intelligenta politiska beslut lär dig då några av Muhammeds ord utantill som kan skydda dig efter som ”de som kunnat recitera verser ur koranen” verkar släppas fria ibland, enligt brittisk media. Dessutom ett bra tillfälle att förstå vad terroristerna säger sig tro på. Får jag dessutom föreslå att inte välja de mest våldsamma men istället någon av de tidiga verserna Ex.”… Den som tror på Gud och den Yttersta dagen och gör bra saker, de har sin belöning med sin Herre, och det finns ingen rädsla för dem, inte heller skall de sörja.””… whoever believes in God and the Last Day and does good, they have their reward with their Lord, and there is no fear for them, nor shall they grieve.”

Rösta framförallt på Vetenskapliga partiet, som dyrkar en mer vetenskaplig Gud, en Gud som för oss är sökande av enhet, sökande av sanning, samt ren kärlek, en kärlek som sannolikt leder till välstånd för oss alla. Vi är väl medvetna om den yttersta dagen då sannolikt en asteroid kommer träffa planeten, speciellt om man inte följer vår Gud, den ultimata Vetenskapsguden som har potential att rädda oss alla från den yttersta dagen. Genom att göra bra saker såsom meditation har vi som förljer den vetenskapliga guden vår belöning direkt av vår Gud, det högre kollektiva medvetande, haleluleja, och det finns heller ingen rädsla för oss, inte heller sörja vi döden, men vi njuter livet med en klackspark och vi tar livet av villfarelser genom en slags smärtfri halaslakt och ett skratt.

Vetenskapliga partiets nuvarande plan mot terrorism är att genom poltiska beslut:

1. Trygga barnens vetenskapliga uppfostran och säkra samhället genom att använda lagen om hets mot folkgrupp för att värna det demokratiska samhället mot skrifter, ideologier och religioner som kan motverka demokratin. Enbart ge bistånd till länder som är fredliga, demokratiska och vetenskapliga. Enbart handla med länder som är fredliga, demokratiska och vetenskapliga.

2. Ge visum/uppehållstillstånd endast till de som tillbedjer välkänt fredliga, humana och icke-rasistiska religioner och ideologier, frigivning från mentalsjukhus endast då den mentala aktiviteten kan klassas som mentalt frisk för medverkan i en vetenskaplig demokrati.

3. Införa visumansökan som täcker ansökningskostnaderna för inresa i Sverige som dessutom kombineras med inhämtning av viktig underrättelse om ev sekteristisk verksamhet. Uppehållstillstånd och visumfrihet som ges till människor med arbete i Sverige som har annan nationalitet och som godkänts. Kännbara straff och permanent utvisning vid vistelse i Sverige utan tillstånd.

4. Om det mot förmodan behövs när ovanstående åtgärder vidtagits ska högt säkerhetsklassade individer utbildas samt ges vapenlicens och uppmanas att bära dold skyddsutrustning, speciellt vid officiella tillställningar, detta i syfte att snabbt kunna skapa trygghet för medborgarna. Om det mot förmodan behövs när mer jämlikhet installerats ska polisverksamhet mot skäligen terrormisstänkta eller grovt kriminella intensifieras så att trygghet kan skapas.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s