Livsviktigt upprop – Alliansfritt i fred innebär neutralitet medan andra är i konflikt

Det s.k. ”värdlandsavtalet” kan med stor sannolikhet vara dödligt farligt för Sverige, därför är frågan livsviktig.

Avtalet som skapats av Sveriges förra regering, vilken sannolikt samverkar med det militärindustriella komplexet, är inte i Svenska folkets långsiktiga intresse, oavsett inkomst eller ägande, och är därför sannolikt att betrakta som både korrumperat och skapat av landsförrädare.

Fredliga politiker i ledarposition som ex. Olof Palme och Anna Lindh bör i detta sammanhang därför tänka på personskydd!

Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum — ”Den som önskar fred må förbereda sig för krig” (Vegetius, De re militari)

Anledningen till skapandet av avtalet beror sannolikt på USAs och Englands militärindustiella komplex vilja att stationera trupper, bombflygplan och kärnvapen, i Sverige och andra länder.

Sveriges f.d. borgerliga regering som kunde ha förstärkt Sveriges militär har tyvärr genomfört en mycket märklig nedrustning av det Svenska försvaret, där t.o.m. moderna fungerande bunkrar tagits ur drift på ett sätt som varit dyrare än räntekostnaden av att ha dem kvar, vilket de nu sannolikt kommer använda som en dålig anledning för detta avtal. Jag uppmanar er alla i riksdagen, oavsett färg, därför att se igenom landsförrädarnas lögner!

Det militära s.k. ”värdlandsavtalet” skulle nämligen kunna innebära diekta oprovocerade attacker av det defensiva Ryssland från svenskt territorium. Det har nämligen visat sig att högern i USA, enligt Paul Craig Roberts, är fullkomligt galen och planerar kärnvapenkrig mot Ryssland. Detta måste givetvis stoppas!

Avtalet kan fortfarande tack-o-lov skrotas av riksdagen, så det finns hopp om ett mentalt friskt beslut. Tacksamhet på förhand.

Sommaren 2016, då förslaget läggs fram för Riksdagen, kan riksdagsmännen på bred front fatta rätt beslut för oss alla. Det är viktigt att slå vakt om Sveriges alliansfrihet som syftar till neutralitet i krig, speciellt då man vill befinna sig i fred vid ett ev. kärnvapenkrig.

Högern i Sverige bör inte ta efter högern i USA. P.g.a. de planer som existerar hos den sinnessjuka högern i USA satsar vi sannolikt vår energi allra bäst på ett starkt, modernt totalförsvar av Sverige med mat till alla i bunkrar, allmän värnplikt och moderna vapen som tillverkas i Sverige av svenskägd eller statlig industri.

Här har ni länken till uppropet som heter Nej till Nato (som istället borde heta Ja till Fred i Europa!) Detta pga. att rätt ledarskap innebär att man beskriver det man vill ha.

Om du röstat på ett parti i förra valet, kontakta då ditt parti och vädja till deras hederlighet och till framtidens generationers väl! Märker du att ditt parti inte är tydligt nog överväg då ett kraftfullt agerande mot de individer som sätter oss alla under en stor risk! Ditt liv och alla våras liv kan hänga på dig. Agera!

Det minsta, vi som fredsälskande individer i Sverige, borde kräva är en deliberativ offentlig diskurs, en proportionerlig mängd medial uppmärksamhet för båda ståndpunkterna samt direktdemokratisk omröstning om saken eftersom det är än så livsviktig fråga.

Låt er inte luras in i osakligt skyttegravs krig medels ad hominem-argument! Frågan är inte en höger-vänster-fråga, men en överlevnadsfråga för framtidens generaioner.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Livsviktigt upprop – Alliansfritt i fred innebär neutralitet medan andra är i konflikt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s