Glada Nyheter – Jämställda partiet valsamverkar nu med Vetenskapliga partiet

Malin Eriksson, ledare för Jämställda partiet, har tillsammans med sina vänner tagit initiativet för jämställdheten genom att ta sitt parti med in i Valsamverkanspartiet.

Hon har tidigare känt sig uppgiven p.g.a. 4%-spärren, men det verkar som om kännedomen om Valsamverkanspartiet förändrade detta i ett nafs.

Det är ord och inga visor när Malin släpper ut sin besvikelse och går ut hårt med massiv kritik mot Feministiskt Initiativ och Gudrun Schyman.

”Allt detta för att en samling lesbiska streberkvinnor som super bort sina hjärnceller och kissar bort sig ur ledarställning inte kan erkänna sina misstag och inte kan acceptera att bli petade ur ledarposition utan att beskylla det motsatta könet. Det är skandal och jag är förbannad, speciellt på Gudrun Schyman!”

Det är hårda ord mot Gudrun Schyman och även mot fler kvinnor i FI. Vi får hoppas att FI kan ta kritiken och förbättra sitt parti och komma igen med positiv och konstruktiv taktik för jämställdhet.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

4 reaktioner på ”Glada Nyheter – Jämställda partiet valsamverkar nu med Vetenskapliga partiet

 1. Toppen, ska kolla det partiet! – är nog samma Malin som undrade om Valsamverkanspartiet på bloggen. Är efter förfrågan på gång att skapa en grupp med likasinnade med syftet att samverka å småningom :)

  • Det är definitivt samma Malin. Tack för rekommendationen, Cornelia!

   Bra att du känner dig motiverad att skapa en grupp med likasinnade! Blir vi tre partier vet man aldrig vad detta kan leda till. Ett bättre Sverige redan 2018?

   Tacksamhet på förhand. Det kanske finns en högre kraft ändå? :-)

 2. Ping: Meditation – Vision – Ledarskap – En ny vänster i majoritet – Sverigedemokraterna halverade och glada | Vetenskapliga partiet

 3. Ping: Kaplangate 2 – F.d. miljöpartisten Bam Björling avslöjar ”mångkulturen” | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s