En ekonomisk ”hitman” bekänner hur Sverige förslavats och hur Sverige kan befrias

I meditation inser jag att det finns två saker som bör jämföras för att göra förloppet tydligt för alla intresserade…

  1. Videoklippet Confessions of an economic hitman (Erkännanden från en ekonomisk lönnmördare) – YouTube eller på John Perkins hemsida ”The Economic Hit Men
  2. Filmen Novemberrevolutionen- Youtube av Dan Josefsson samt vad som skedde i Sverige efter Novemberrevolutionen, dvs. EU-medlemskapet och hur politiken i Socialdemokraterna förändrades efter palmemordet.

Om man jämför beskrivningarna ovan är likheten i förloppet som skapat problemet slående med mordet på den demokratiska ledare som skyddade landet, nämligen Olof Palme och efterföljaren Anna Lindh. Yttermera framgår det tydligt vilka i sammanhanget som antingen är lättlurade eller blåljugande landsförrädare.

Resultatet:
Resultatet är tydligt runtom i kommunerna där Socaildemokraterna skyller på EU-anpassningen när de bedriver traditionellt borgerlig politik.

Lösningen:
Vägen framåt rent socialpolitiskt heter sannolikt att rösta på politiker som inte är till salu och är för att vi tar oss ut ur EUs frihandel så att vi får ordning på statsfinanserna, ex. Jonas Sjöstedt från Vänsterpartiet som här skriver om hur Socialdemokraterna fört högerns politik. Vill man dessutom få ordning på invandringen och den ekologiska hållbarheten så går det inte att rösta på Vänsterpartiet. Det gäller idag alltså att känna till hur man får in Vetenskapliga partiet i riksdagen.

Sverigedemokraterna är tyvärr inte en komplett lösning tills de tar bort frihandel ur sitt partiprogram, även om de sannolikt skulle få ordning på invandringen bättre än dagens naiva regering och sannolikt bättre än Vänsterpartiet som sannolikt misstolkat vad ordet ”socialism” egentligen betyder, något som Joakim Andersen noterat i sin mycket välskrivna artikel ”No border, no nation” – invandringskritik från vänster.

Jag undrar om vänstern, där den är stark, verkligen har valt att undvika röster i ohövlig ”anti-rasism” som stärker både högern och den nationella högern? ”Socialist” behöver inte betyda ”naiv”. ”Nationell” behöver inte betyda ”rasist”, men kan betyda ”vänsternationell”. Uppmaning till Jonas Sjöstedt: – Balansera och ena vänstern, eller bli politisk vilde och gå med i Vetenskapliga partiet! Meditera på saken! Du lever bara en gång och det gäller att göra rätt!

”Står man vid målet, ångrar man inte resans möda och besvär.”
/Aristoteles

Står man vid målet i sitt sinne gläds man åt den utmanande resan mot målet och njuter när de glädjande delmålen realiseras.

9 reaktioner till “En ekonomisk ”hitman” bekänner hur Sverige förslavats och hur Sverige kan befrias

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s