Glada Nyheter – Vladimir Putin gör Ryssland GMO-fritt & ett bra tillfälle att bunkra

Via True Activist läser jag att Vladimir Putin säger att ”Ryssland kommer bli världens första exportör av GMO-fri mat”. En länk jag fann i Doktor Annika Dahlqvists kommentarsfält.

Det är framförallt glada nyheter för ryssarna själva, anser jag, men även för oss att han är en god rollmodell som ledare i världen. Jag anser att lokal och nationell produktion och konsumtion är att föredra. Då blir grödorna inte enbart GMO-fria, men dessutom ekologiska, något som måste anses vara bra för framtidens generationer.

Med tanke på att klockan står på tre minuter i tolv, och att Yellowstone verkar färdig för en ganska rejäl fjärt och en temperaturminskning på planeten med 20 grader, får man rekommendera att du använder överskottet av olja och GMO-fritt till att lagra i bunkrar? ;-)

Gott jobbat Vladimir! Du är en god man som vi ska hylla för dessa glada nyheter, anser jag. Jag tror han är på väg att lösa problemet med IS dessutom och fler hänger på nu verkar det. Vladimir Putin är en man att räkna med i framtiden. Må han leva i hundrade år och låt oss hoppas att intelligensen ökar på våra ledare i Sverige också!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

För övrigt…

… är det bra att Monsanto stäms. Vi får hoppas att domarna värderar mänskligheten och hederlighet högre än mutor och dödshot i frimurarloger. Gå till historien som korrupt och rik eller de som räddade mänskligheten!

”Sannerligen, det är svårt för en rik att komma in i himmelriket. Ja, jag säger er: det är lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga än för en rik att komma in i Guds rike.” /Jesus

Upp till er! Döden kommer till alla oavsett om den kommer med cancer, glyfosat eller svärd. Eftermälet finns oavsett om det finns ett himmelrike eller ej.

Annonser

En reaktion på ”Glada Nyheter – Vladimir Putin gör Ryssland GMO-fritt & ett bra tillfälle att bunkra

  1. Ping: ”Putin diskuterar hur ISIS skapades”‏ | corneliadahlberg

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s