Glada Nyheter – Sverigedemokrat öppnar sitt hem för flyktingar

Vi får hoppas massinvandringens förespråkare gör likadant som Sverigedemokraten Jan Sjunnesson så att de faktiskt får den mångkultur som de vill ha och vill att alla pensionärer ska betala för.

Att öppna sitt hem för främlingar är heller inget nytt för Jan Sjunnesson. I artikeln berättar han om att han tidigare gjort detta för migranter från såväl Europa som Afrika.

Själv har jag provat båda delar. Jag har provat på Couchsurfing, både att sova på folks soffor men även att ha folk på min soffa. Allra bäst, enligt min mening, är att uppleva olika kulturer genom att resa utomlands och hyra rum på vandrarhem.

Genom att resa utomlands, för att få kulturupplevelser, får man mer frihet som individ och kan uppleva kulturen i vilka doser man vill. Toleranströskeln är inte så stor hos mig och jag får själv lätt kulturkrock om jag inte tar det försiktigt, ex. när en hemligt homosexuell italienare tar sig in på muggen och kommenterar salamin. Därför känner jag sympati med de som reagerar kraftigast på massinvandringen. Vart ska de ta vägen egentligen? Sjöbo?

Kulturkrock heter denna obehagliga intolerankänsla på svenska även om jag anser att engelskans Culture shock passar bättre på känslan. Detta har jag även fått när jag kommit hem till ett depressivt slaskigt Sverige från det leende buddhistiska och solvarma länderna Thailand och Laos. Då känner man en shock, en blandning av flyktkänsla samtidigt som man tycker synd om svenskarna.

Orsaken till den bristande toleransen och acceptansen, beror enligt forskare på olika nivåer av kärlekshormonet oxytocin, något man inte kan rå för, men kan ordnas för de allra flesta genom beröring såsom massage etc.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Ytterligare intressant:
Jan Milld verkar ha en rädsla för att bli tvångsinjecerad med oxytocin…

4 reaktioner till “Glada Nyheter – Sverigedemokrat öppnar sitt hem för flyktingar

  1. Det är nog knappast troligt att Sjunnesson tar emot flyktingar utan egen vinning, särskilt som migrationsverket strösslar med våra skattemedel och erbjuder de som är villiga att husera flyktingar rejäla ekonomiska förmånsutbetalningar på mellen 2000-till 35000 tusen kr/månad per flykting.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s