Klimat – Bön för naturen – Det gudibehagliga folket räddar strax den gudibehagliga skapelsen

Världens ”ledare” har återigen misslyckats med att leda oss fram till det utstakade klimatmålet läser jag på naturskyddsföreningen. Även om hela situationen med detta klimatmål är synnerligen tragikomisk, vilket beskrivs med övertydlighet av Bob M Carter och alltså helt SAKNAR rimliga vetenskapliga BEVIS så är resultatet av ”ledarskapet” fortsatt tillväxt och utarmning av våra resurser, när vi enligt vetenskapliga BEVIS behöver nedväxt till balans med naturen.

Anledningen att dessa ”ledare” inte klarar av förhandlingsuppgiften än beror med stor sannolikhet på inkompetens. De har helt enkelt inte förmåga att till fullo förstå den exponentiella funktionen, vilket matematikprofessor Al Bartlett här förklarar på alla olika möjliga vis för tydlighetens skull.

Sannolikheten är också stor att de inte förstår att de flesta ”ledare” är psykopater som alls inte tänker följa klimatmålen om de kan tjäna mer pengar på att bryta dem. Sannolikheten är stor att dessa ”ledare” inte kommer inse att handelstullar mot miljöbovar är enda sättet att begränsa miljöbovarnas verksamhet.

Att dessa ”ledare” kommer förstå detta faktum är osannolikt eftersom inkompetens givetvis är svår att förstå, vilket John Cleese här förklarar.

Bön:
Snälla du, du gudibehagliga Gud, du som kan och vet allt och är allsmäktig och god och finns i alla människor, om du nu finns därinne, förlåt mig mina tvivel, och trots att sannolikheten inte verkar speciellt stor att du finns när det ser så … hmm … mindre gudibehagligt ut …  gör ändå så att männikorna som väljer ledare är så snälla och lyssnar på dig och vaknar och röstar på partier som räddar din skapelse för framtidens generationer! Tacksamhet på förhand!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s